thazio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2016 1ος αγώνας! Server: Name CLC II - the ENDURANCE CUP race1 pass: CLCE2 Χρόνοι εδώ: http://manager.rackservice.org:50194/lapstat Βασικές λεπτομέρειες: ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ: 21:45 (διάρκεια 10') ΑΓΩΝΑΣ: 34 γύροι Αυξημένο tyre ware: 130% Αυξημένο fuel Rate: 120% Damage: 100% Τα όρια είναι αυτά που ορίζει το παιχνίδι με τις ποινές που δίνει. Όχι οι άσπρες γραμμές. Φυσικά αν έχει κάποιο bug δεν κόβουμε δρόμο απλώς κάνουμε 80s racing Στο τέλος της επόμενη εβδομάδας θα είναι έτοιμα τα skin τα οποία θα πρέπει να κατεβάσουν όλοι! Η συμμετοχή θα είναι με booking την τελευταία εβδομάδα πριν τον αγώνα. Διαβάζουμε επίσης και το 1ο ποστ του: https://www.thelab.gr/forums/topic/173897-classic-livery-cup-ii-the-endurance-cup/?page=1 ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ: 1.10 1.11 1.12 Θα χρησιμοποιησουμε το discord υποχρεωτικά! (έστω μόνο τα ακουστικά) Συντομα θα αναρτηθούν και οι συμμετοχές. Είμαστε αισίως 21 οδηγάρες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Νοέμβριος 29, 2016 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 (edited) Quote Τα όρια είναι αυτά που ορίζει το παιχνίδι με τις ποινές που δίνει. Όχι οι άσπρες γραμμές. Ενδιαφέρον... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 29, 2016 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 29, 2016 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 2 hours ago, thazio said: Είμαστε αισίως 21 οδηγάρες Για αυτο περιμενω πως και πως!!! Καποιος να προσφερθει για live streaming? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Νοέμβριος 29, 2016 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 Για τα όρια της πίστας νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα αφού ως γνωστόν έξω από τις λευκές γραμμές στις ασφαλτοστωμένες εξόδους των στροφών η συγκέντρωση οξυγόνου στον αέρα πέφτει στο μισό... Ούτε κανένα apex που να μπορείς να το ισιώσεις τελείως μου έρχεται στο μυαλό, ακόμα και στο τελευταίο S νομίζω είναι σχετικά ψηλά τα κερμπ και θέλουν προσοχή. Το πράσινο σαπούνι το πατάει όποιος θέλει με δικιά του ευθύνη Κάτι ακόμα που έγραψα και στο νήμα του προηγούμενου gathering, στην Eau Rouge μην περιμένετε να σας αφήσει ο μπροστά χώρο εκτός αν τον βλέπετε από το παράθυρο του συνοδηγού... Προσωπικά ακόμα και μισό προφυλακτήρα πίσω να είμαι, ειδικά από την εσωτερική (δεξιά), θα κάτσω στα αυγά μου (έτσι λέω τώρα με καθαρό μυαλό τουλάχιστον ). Το λέω γιατί γενικά στα gathering προσπαθούμε να είμαστε αρκετά ευγενικοί (σε σχέση με το πως συμπεριφέρονται σε κανονικούς αγώνες) και να αφήνουμε χώρο στον άλλο για πολύ μικρά overlap. Εκεί η διπλή γραμμή σημαίνει οτι όποιος είναι πίσω σας θα σας περάσει σαν σταματημένους στην επόμενη ευθεία, αν βγείτε ποτέ στην επόμενη ευθεία δλδ... O Alonso από δεξιά εδώ ούτε που το σκέφτεται να κάτσει δίπλα ας είναι πρακτικά ρόδα με ρόδα στην είσοδο της στροφής, και ο Webber το ξέρει και απλά χρησιμοποιεί όλη τη πίστα χωρίς να το πολύ σκεφτεί: To 1999 o Villeneuve και ο Zonta έβαλαν στοίχημα για το ποιός θα την βγάλει flat out... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Νοέμβριος 29, 2016 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 Στο SPA μπορείς να κερδίσεις δευτερόλεπτα αν δε σεβαστείς τις λευκές γραμμές. Από τη στιγμή που επιτρέπεται το cutting στο cup, θα το κάνω ευχαρίστως 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Νοέμβριος 29, 2016 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 (edited) Το έχω τρέξει στο AC μόνο με την Cayman τώρα και μου φαίνεται οτι ψοφάει πολύ αν βγείς πολύ στην έξοδο σε 3-4 γρήγορες στροφές. Για το πόσο μπορείς να κόψεις εσωτερικά κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Με την εικόνα που έχω ως τώρα, πάνω από 0.5 σε σχέση με valid lap νομίζω δύσκολα θα βρώ. Δοκιμάζουμε και βλέπουμε Edit: αν και τα όρια που ορίζει το παιχνίδι είναι αυτά που βγάζουν valid lap, που ουσιαστικά επιτρέπουν εκτός λευκών γραμμών αν είσαι πάνω στα κερμπ νομίζω. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 29, 2016 από Lylankor Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 2, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2016 Οι @angeln1ck @konnos @ferrarimanos @JohnnyGTR να μπουν στον σερβερ ή (και) να μου πουν με pm ποια είναι τα ονόματά τους στο assetto Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeln1ck Δεκέμβριος 2, 2016 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2016 @thazio Το ονομα στο assetto ειναι Angeln1ck Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 2, 2016 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2016 Απο οσο ξερω, χρειαζεται και μια βολτα(ενα λαπ) στον σερβερ, να παρει τα steam IDs για να φτιαξει το entry list με τα skins 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 5, 2016 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 @GoMaR @Georgiadis Giorgos @jumaru99 @liakjim @Lazy Dog @troffeo @uhu @tasosmich @angeln1ck @Aris Teidis @thazio @khr1s @Lylankor @PolomanGR @konnos @akis_z80 @fatalara @Billys @wargasm @ferrarimanos @JohnnyGTR @aKosmas Ήρθε ή ώρα των skins! Τα κατεβάζετε ΟΛΟΙ από εδώ: https://www.dropbox.com/sh/zymobwtff2m2kej/AAAGy_TmoF1cHkIoqyJzfFmNa?dl=0 και τα βάζετε στον φάκελο με την εξής διαδρομή: ......................\Steam\steamapps\common\assettocorsa\content\cars\ks_porsche_cayman_gt4_clubsport\skins Σύντομα θα γίνουν οι ρυθμίσεις έτσι ώστε να μπαίνετε ο καθένας με το δικό του στον σερβερ (θα ενημερώσω) Από το παιχνίδι αν στείλετε σε έναν άλλο φάκελο τα default skins του παιχνιδιού θα δείτε με ευκολία συμμετοχές ομάδες νούμερα κλπ... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 5, 2016 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Φανταστικα τα skins. Για αλλη μια φορα, μπραβο σου Θανο! Πιστευω να διατηρησω το "1" σε καθε cup αν και ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 5, 2016 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Οι @ferrarimanos και @JohnnyGTR να μπουν να κάνουν 2-3 γύρους στον σερβερ παρακαλώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 5, 2016 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Παιδια ειναι σημαντικο να μπειτε στον σερβερ για 1-2 γυρους για να καταχωρηθει το ID σας στον σερβερ και να φτιαχτει η λιστα των οδηγων. Δε το φωναζει για πλακα ο @thazio Σεβαστειτε την προσπαθεια του τουλαχιστον Σορρυ thazio για την επεμβαση αλλα γνωριζω πολυ καλα τι περνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Δεκέμβριος 6, 2016 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2016 Είχα μπει για 2 γύρους κάποια στιγμή και υπέθεσα οτι ήμουν οκ, θα μπω το μεσημέρι μετά τη δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKosmas Δεκέμβριος 6, 2016 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2016 @thazio Μπράβο!!! Πολύ ωραία skins....όλα. Φοβερή δουλειά Κάτι που παρατήρησα μόνο ειναι ότι τα σκίαστρα δεν έχουν διαφάνεια(δεν ξέρω ίσως επειδή έχω όλα τα detail στο low) . Δεν με ενοχλει καθόλου όμως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 8, 2016 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 Θυμίζω τα χρήσιμα - απαραίτητα apps http://www.racedepartment.com/downloads/ptracker.3509/ απαραίτητο http://www.racedepartment.com/downloads/helicorsa.5199/ απαραίτητο http://www.racedepartment.com/downloads/pitconfig.8032/ απαραίτητα όλοι discord 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Δεκέμβριος 9, 2016 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2016 Δε ξέρω αν υπάρχει κάπου η πληροφορία, αλλά πώς δουλεύει αυτό το discord? Πού συνδεόμαστε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 9, 2016 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2016 (edited) Θα σου στειλει καποιος Invitation link με μεγαλη διαρκεια για να μπορεις να μπεις! Τωρα δε μπορω γτ ειμαι γραφειο. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2016 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση cavallino Δεκέμβριος 9, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2016 Kαλημέρα σε όλους. Ίσως είναι λίγο περίεργο το πρώτο μου ποστ σε όλο το φόρουμ να είναι σε αυτό το thread, αλλά είναι φυσικό επακόλουθο της ευγενικής πρόσκλησης του thazio για να συμμετάσχω στο cup σας, η οποία πρόσκληση έγινε καθώς περιμέναμε τα παιδιά μας να σχολάσουν από το νηπιαγωγείο. Ελπίζω να αποδεχτείτε τη συμμετοχή μου, αν και έχω να τρέξω σε online πρωτάθλημα εδώ και 6 χρόνια, ενώ στο Assetto Corsa δεν έχω μπει ποτέ σε online session λόγω των περιορισμένων δυνατοτήτων του προηγούμενου υπολογιστή μου. Την περασμένη βδομάδα πήρα ένα καινούριο καλό pc και δε θα έχουμε πρόβλημα πάντως. Mε λένε Μάνο παρεμπιπτόντως, ίσως να έχετε δει το nick μου σε άλλα fora όπως των 4Τροχών πχ. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Δεκέμβριος 9, 2016 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2016 Καλώς ήρθες Μάνο (@cavallino) , μεγάλη μας χαρά να τρέξεις μαζί μας! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts