Bobi Rhoads Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2005 παιδες ειχα εδω κατι μνημουλες!μια jetram 512mb PC3200 και μια samsung 256mb PC3200 και αυτη! τις εβαλα πανω στο συστημα μου και εβγαλαν αυτα! οταν τις ετρεχα στα 333 τοτε ειχαν βγαλει και λιγοτερο! περιπου 2700mb/s ειναι καλα αυτα τα νουμερα? εμενα μου φιανεται πως οχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάρτιος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Τα dims σου είναι ανόμοια οπότε δεν μπορείς να τα δουλέψεις σε dual DDRΟπότε αυτά τα mb/sec που έχεις είναι τα μέγιστα δυνατάΑπό εκεί προκύπτει και η ονομασία των μνημών.333 = PC2700 400= PC3200Κλπ κλπΗ ονομασία υποδηλώνει τα θεωρητικά μέγιστα mb/sec που μπορεί να παρέχει η μνήμη στην νορμάλ συχνότητα λειτουργίας.Απλά επειδή οι τελευταίοι επεξεργαστές φτάνουν υψηλά bandwidth χρησιμοποιούμε τις μνήμες σε διπλού καναλιού διάταξη έτσι ώστε να δουλευθούν ανά δυο παράλληλα.Για το νορμάλ bandwidth των τελευταίων επεξεργαστών (P4 με 200fsb και A64)είναι απαραίτητα δυο dims μνήμης PC3200 ίδιας χωρητικότητας σε διάταξη dual channel Τα είπα όσο ποιο απλά μπορούσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 καλο!δεν το ηξερα ετσι!το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να τις τρεξω σε dualγια να δω ποσο βγαζουν!ειδα του aristos87 και εβγαζαν περιπου 7200mb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Εμένα ρε μπάμπι έβγαλαν τόσα γιατί 1ο έτρεχαν σε dual και 2ον δούλευαν 265 fsb! Eσύ τώρα με δίο ΠΑΝΤΕΛΟΣ άσχετα dimmaκια τι αποτελέσματα περιμένεις να δείς!?!??! :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 22, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 ενταξι Αριστο!δεχομαι οτι εβγαλε τοσο εσενα γιατι δουλευαν dualαλλα και εγω στα 265 fsb ειμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάρτιος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Πάρε άλλο ένα dimακι των 512ΜΒ PC 3200 θεωρητικά πρέπει να έχεις δυο πανομοιότυπα dims για να δυο δουλέψει σωστά αλλά πολλές φορές και δυο μνήμες διαφορετικού κατασκευαστή ίδιας χωρητικότητας και ταχύτητας δουλεύουν μια χαρά.Σε Dual DDR θα βγάλεις 6000+ ΜΒ/sec στα νορμάλ του επεξεργαστή σου.Πας ξυπόλητος στα αγκάθια όμως χρειάζεσαι μερικές βασικές γνώσεις για να θες να κοντράρεις με άλλους χρηστές.Πολλοί θα διαβάζουν αυτά που γραφώ και θα γελάνε Μιλάμε για τα υπέρ βασικά πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 01:09] ενταξι Αριστο!δεχομαι οτι εβγαλε τοσο εσενα γιατι δουλευαν dualαλλα και εγω στα 265 fsb ειμαι! Ναι αλλα σίγουρα δεν είσαι σε 1/1...γιατι αποκλείεται να φτάνουν οι μνήμες σου εκεί..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από kayndΠας ξυπόλητος στα αγκάθια όμως χρειάζεσαι μερικές βασικές γνώσεις για να θες να κοντράρεις με άλλους χρηστές. Πολλοί θα διαβάζουν αυτά που γραφώ και θα γελάνε Μιλάμε για τα υπέρ βασικά πράγματα. Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Ναι αλλα σίγουρα δεν είσαι σε 1/1...γιατι αποκλείεται να φτάνουν οι μνήμες σου εκεί..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.