liakjim Δεκέμβριος 4, 2016 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2016 Παίδες σόρρυ αλλά δεν θα μπορέσω σήμερα γιατί υπέκυψα στον πειρασμό του Ρέισρουμ [emoji33] Τί έχει?Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 4, 2016 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2016 (edited) 2 hours ago, liakjim said: Τί έχει? 1 πρωτάθλημα με διάφορα δώρα και 1 leaderboard challenge με δώρο τιμονιέρα Thrustmaster. Εσείς να κάτσετε να παίξετε συγκρουόμενα όσο ο Νάσος θα κερδίζει τιμονιέρες και e-σαμπάνιες Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 4, 2016 από akis_z80 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Δεκέμβριος 4, 2016 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2016 (edited) Προπόνηση με το σούβ. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 4, 2016 από uhu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 4, 2016 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2016 Λοιπόν επειδή σήμερα δεν την παλεύω για race, θα μπω να κάνω live stream.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Δεκέμβριος 4, 2016 #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2016 Εχει αρχισει και μενα η κυριακη να μην με πολυβολευει. Θα προσπαθησω να προλαβω,αν και λογικα θα το χασω για κανα 10λεπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 4, 2016 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2016 Υπομονη για μετα τα χριστουγεννα που θα γινει πολλ για αλλαγης ημερας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Δεκέμβριος 4, 2016 Author #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2016 PASSWORD: Larisa Θα γίνει restart στο server στης 20:30 για να ξεκινήσει το practice !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 4, 2016 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2016 Άντε τώρα να φύγω απο τον street fight classic για να τρέξω τον κουβά...Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 4, 2016 #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2016 Live stream του race 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 4, 2016 #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2016 (edited) Μεχρι και τα simresults δεν δουλεψαν σωστα στο combo αυτο.. Γενικα το πηρε και το σηκωσε Δειχνει λαθος τα qual (με λαθος αμαξι) και στο race οτι δε τερματισα http://simresults.net/161204-M1o Στα 7 λεπτα του qual, αποφασια να παρω το πορσικο μπας και εχει λιγο ενδιαφερον ο αγωνας.. ( χωρις παρεξηγηση Δημητρη, αλλα θα τρεχαμε μονοι μας αν ειχα την λεβαντε) Το πορσικο ηταν 1 δευτερολεπτο πιο αργο.(στα χερια μου)Καθολου καλο στις στροφες,μλκσμενες αναρτησεις , χαζα φρενα.Χωρις TC δε παιζεις,παρολα αυτα το ακους να κοπανανε τα γραναζια Με αυτα και με αυτα ο αγωνας δε μου εδωσε ανδρεναλινη αλλα περασε ευχαριστα γιατι ναι μεν ηταν πιο γρηγορος ο Δημητρης με το λεβαντε, αλλα οταν βρεθηκα μπροστα του (με αφησε) ηταν πολυ δυσκολο να με περασει (λογω πιστας) Γενικα ηταν ωραια.Οχι αγωνιστικο ενδιαφερον αλλα ενταξει,περασε ευχαριστα η ωρα μας. Δε ξερω τι εγινε πισω αλλα κατι ακουσα για μαχες.. Μπραβο σε ολους(μπραβο Κοσμα για την 3η θεση!!) και ευχαριστουμε τον Ακη για το live streaming και την παρεα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 4, 2016 από GoMaR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Δεκέμβριος 4, 2016 #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2016 10 hours ago, liakjim said: Τί έχει? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είχε αγώνα στο RD αλλά επειδή είχα κλασικά διάβασμα δεν μπόρεσα να μπω,οπότε δεν είχε τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 4, 2016 #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2016 Όντως πολύ καλά σήμερα. Με τα λεβαντε έχανα 0.4 από Ιάσονα οπότε ίσως και να μην τρέχαμε μόνοι μας...[emoji48] Πάντως απαλλαγμένος από άγχος μιας και ο Ιάσονας με το φουσκωμένο Πόρσε έχανε 1-1.5δευτ , παίξαμε και διασκεδάσαμε.Κρίμα που είμασταν λίγοι.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 4, 2016 #73 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2016 παμε rematch να φας γυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Δεκέμβριος 4, 2016 #74 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2016 @GoMaR ένα απ' όλα παρακαλώ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKosmas Δεκέμβριος 5, 2016 #75 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Καλά ήταν, καλα πέρασα και εγω. Αρκετά καλύτερα απο οτι φανταζόμουν όταν ειδα το combo. Thanks @GoMaR , κατι γινονταν και πίσω , ειχαμε αρκετες εναλλαγές με @Georgiadis Giorgos και Τάσο. To levante δεν ηταν καθόλου κακό, προβλέψιμο, ευκολο να το διορθώσεις. Ωραίο το video του livestream @akis_z80, καλή φάση να ξαναβλέπεις τι έγινε στον αγώνα. Το επόμενο gathering einai poly kalo!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 5, 2016 #76 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Ωραία ήταν και για μένα που σας παρακολουθούσα. Tο highlight είναι στο 1.44.50 προς το τέλος του αγώνα που ο γομαρ κλείνει το tc και αρχίζει να χορεύει την cayenne Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 5, 2016 #77 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Ωραία ήταν και για μένα που σας παρακολουθούσα. Tο highlight είναι στο 1.44.50 προς το τέλος του αγώνα που ο γομαρ κλείνει το tc και αρχίζει να χορεύει την cayenne [emoji3]Η cayenne τον χόρεψε...[emoji12] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 5, 2016 #78 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Με τετοιες αναρτησεις ανακατευτηκα ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 5, 2016 #79 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Ωραία ήταν και για μένα που σας παρακολουθούσα. Tο highlight είναι στο 1.44.50 προς το τέλος του αγώνα που ο γομαρ κλείνει το tc και αρχίζει να χορεύει την cayenne [emoji3]Άσε με το μούφα το πρόγραμμα σου. Μια προσπέραση είχε όλη και όλη και την έχασε!Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 5, 2016 #80 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 (edited) πριν 17 ώρες, το μέλος akis_z80 έγραψε: Live stream του race Πιο APP ειναι αυτο που σου δειχνει καταταξη χρονους κλπ? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 5, 2016 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts