YDinopoulos Μάρτιος 23, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτηςριχτου και ενα sleevαρισμα και καθαρισες Αααααα...Δεν έχω υπομονή με τετοια εγω. Και οπως ειπα απο πανω, δινω 20ε και ενα φραπεδακι... @ea6gka Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 23, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Καλοριζικο Γιαννη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 23, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Ωραιο και ευρυχωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Απρίλιος 3, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [23-03-2005 14:06] Αααααα...Δεν έχω υπομονή με τετοια εγω. Και οπως ειπα απο πανω, δινω 20ε και ενα φραπεδακι... @ea6gka Ευχαριστω Αμα τον βρεις στειλε τον και απο εδω μετα και εγω βαριεμαι να φτιαξω το δικο μου Καλη αγωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 3, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Βρηκα παντως ατομο, απλα δεν εχω χρονο για την ωρα. Μεσα στην εβδομαδα ομως θα τον επισκεφτω...Τhanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 3, 2005 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 @ Μπηκε κ η ΧΡ πανω, αφου επαθα 3 απανωτα καρδιακα με τα πυκνωτακια και την εβαλα στην μητρικη....Τι εννοεις με αυτα βρε καλλιτεχνη?Εχω την ιδια μητρικη και σκεφτομαι να παρω και εγω την ΧΡ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 3, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Απλα οτι οπως την βαζεις 3 πυκνωτες "πλαγιαζουν" επικυνδινα.... αλλα αν την βαλεις σιγα-σιγα κανενα πρόβλημα. Καλη τυχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 3, 2005 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 YD πόσο κοστίζει το κουτί; Από HAC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Απρίλιος 3, 2005 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 ωραια πραγματα ρε παιδι μου. αντε να δουμε ποτε θα αξιοθουμε και μεις να χτυπησουμε κανα τετοιο Καλοφορετο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 3, 2005 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Πολυ Ωραιο κουτι! Αν και δεν συμπαθω τα κουτια της thermaltake... μπορω να πω ειναι αρκετα καλο ετσι οπως φαινεται! Οι τρυπες για την υδροψυξη δεν ειναι πολυ μικρες ? Για κανα big water θα κατασκευαστηκαν ετσι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 3, 2005 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 ενα τσιγαρο μεχρι να φορτωσει η σελιδα του Hacshop, αντε να δουμε θα μαθουμε ποσο εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 3, 2005 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN Πολυ Ωραιο κουτι! Αν και δεν συμπαθω τα κουτια της thermaltake... μπορω να πω ειναι αρκετα καλο ετσι οπως φαινεται! Οι τρυπες για την υδροψυξη δεν ειναι πολυ μικρες ? Για κανα big water θα κατασκευαστηκαν ετσι ? ναι ειναι παρα πολυ μικρες αν σκεφτεις οτι το στανταρ ειναι 1/2 ιντσα. Αν εισαι die hard νερουλας μεγαλωσε τις τρυπες με τρυπανι και εισαι ετοιμοςλαθος το εθεσα, αν θελεις ντε και καλα να περασουν απο εκει οι σωληνες ειναι πιο σωστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 3, 2005 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Μας εβγαλες τη ψυχη αλλα το αποτελεσμα σε δικαιωσαι!Το παραθυρακι ειναι δικο σου ή της μανας του?Το sleeving παντως,επειγει!!χανει πολλους ποντους ομορφιας οταν βλεπεις ολο αυτο το καλωδιομανι αντι τη θηριωδες xp!Μεγιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 3, 2005 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από fantacidΤο παραθυρακι ειναι δικο σου ή της μανας του? Tης μανας του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 4, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Tης μανας του! Αυτο και αν ακουγεται ασχημο.... Αρχική απάντηση από fantacid Μας εβγαλες τη ψυχη αλλα το αποτελεσμα σε δικαιωσαι! Το παραθυρακι ειναι δικο σου ή της μανας του? Το sleeving παντως,επειγει!! χανει πολλους ποντους ομορφιας οταν βλεπεις ολο αυτο το καλωδιομανι αντι τη θηριωδες xp! Μεγιες! Το sleeving θα γινει. Απλα πρεπει να βρω χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 4, 2005 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Αυτο και αν ακουγεται ασχημο.... Kαι του Stacker που είναι του πατέρα του... πρέπει να το αγοράσεις ξεχωριστά! :p Η ΤHermaltake αν δεν απατόμε πάντα δήνει το διάφανο παράθυρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 4, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Μπα. αναλογα ποσα διαθετεις αγοραζεις ειτε αυτο με η αυτο χωρις το παραθυρο. Θυμισου την σειρα Xaser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 4, 2005 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 δε το βρισκω το κουτι στο χακσοπ, ειδικη παραγγελια το εκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 4, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Βασικα εχει αναφερει τιμες ο Στρατος εδω μεσα καπου. Του εστειλα pm και το κανονισαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 4, 2005 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 οκ απλα δεν ξερω με τι ψευδωνυμο μπαινει ο Στρατος και δεν ειδα πουθενα το quote αυτο. ξερεις που θα το βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.