Spyrious Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2016 Καλημέρα.Θέλω να αγοράσω το Need for Speed.Κοιτάω στο Origin 19.99 η deluxe.Στο σκρουτζ έχει 39 μόνο κλειδί origin λέει (Origin CD Key Only) .Δεν έχω αγοράσει ποτέ από origin.Πως ακριβώς γίνεται,το αγοράζεις και κατεβάζεις;Από σκρουτζ στο δίνει και σε δίσκο,αν ναι γιατί όμως λέει μόνο κλειδί (Origin CD Key Only);Αν το πάρω από origin και πρέπει να το κατεβάσω,έχει και torrent; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamer sensei Νοέμβριος 27, 2016 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 Το Origin είναι ίδιο με το Steam...και απαντώτας στι ερωτήσεις...1)από origin έχεις ψηφιακό αντίτυπο....αγοράζεις,μπαίνει στην ψηφιακή βιβλιοθήκη σου και κατεβάζεις....και είσαι έτοιμος! 2)το συγκεκριμένο κατάστημα που λέει CD key only(και νομίζω ξέρω ποιο λές..) σου αποστέλει μέσω e-mail τον κωδικό για να τον βάλεις στο origin και γίνονται τα βήματα που είπα στο 1! (δεν στέλνει φυσικό αντίτυπο του παιχνιδιού!) 3)το τελευταίο με origin και torrent δεν ισχύει και είναι λίγο άκυρο έτσι όπως το έθεσες! 4)Αν δεν κωλύεσαι μεταξύ φυσικού και ψηφιακού μέσου πάρε κατευθείαν από το origin....20 αντί για 40 εε συμφέρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 27, 2016 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 Direct download είναι από Origin. Όχι με torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 29, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 Τελικά το αγόρασα από origin.Κατεβάζει ακόμα.Για να δούμε.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts