Saladin Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2016 (edited) Καλησπέρα σας... Σκέφτομαι σοβαρά να αναβαθμίσω τον ήχο μου από το απλό gaming headset Μου. έχω διαβάσει όσο μπορώ και δει reviews για headphones και θέλω μια καλή αναβάθμιση για την μουσική μου κυρίως και της ταινίες. Περίμενα τα senheisser 6xx σε massdrop αλλά επειδή προτεραιότητα μου είναι η άνεση έπεσε το μάτι μου στα beyer 990pro η premium. δεν έχω ιδέα πως να τα αξιοποιήσω σωστά σε ένα Pc για .flac αρχεία και θα ήθελα τα φώτα σας. ευχαριστώ για όποια βοήθεια πριν 4 λεπτά, το μέλος Saladin έγραψε: Καλησπέρα σας... Σκέφτομαι σοβαρά να αναβαθμίσω τον ήχο μου από το απλό gaming headset Μου. έχω διαβάσει όσο μπορώ και δει reviews για headphones και θέλω μια καλή αναβάθμιση για την μουσική μου κυρίως και της ταινίες. Περίμενα τα senheisser 6xx σε massdrop αλλά επειδή προτεραιότητα μου είναι η άνεση έπεσε το μάτι μου στα beyer 990pro η premium. δεν έχω ιδέα πως να τα αξιοποιήσω σωστά σε ένα Pc για .flac αρχεία και θα ήθελα τα φώτα σας. να πω ότι ή μουσική που ακούω έιναι κυρίως ροκ metal καποια είδη . Δεν ακουώ house,hip hop, dance, pop κτλ... θα εκτιμούσα επίσης και σε κλασσική μουσικη που και που ευχαριστώ για όποια βοήθεια Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 26, 2016 από Saladin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts