razor023 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2016 Θα ήθελα να αναβαθμίσω λίγο το λάπτοπ μου αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αν ψάχνω την σωστή ραμ. Επισυνάπτω μια φωτογραφία. To slot 2 είναι ίδιο με το slot 1 απλα δεν χωρούσε στην φώτο. Θα ήθελα να βάλω 2χ4gb ή 1x8gb ή να κρατήσω μία από αυτές που έχω και να πάρω μία 4gb δλδ να έχω 6gb σύνολο. Τι από όλα αυτά θα ήταν πιο οικονομικό και πιο αποδοτικό? Μπορείτε να μου πείτε κυρίως πώς αναζητώ την ραμ στο διαδίκτυο για να βρω αυτή που ταιριάζει στο σύστημα μου? so dimm ddr3 αλλα δεν ειμαι σίγουρος για τον χρονισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Νοέμβριος 26, 2016 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2016 (edited) ψαξε στο site του κατασκευαστη για το μαξιμουμ που μπορει να δεχτει με το μοντελο που εχεις κ αναλογως πραττεις,στα 1333 ειναι ο χρονισμος τους Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 26, 2016 από predator7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor023 Νοέμβριος 26, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2016 σ ευχαριστώ. μπήκα στο site της crucial όπου σκάναρε το λάπτοπ μου και μου έβγαλε προτεινόομενες ραμ. απ'ότι βλέπω μπορώ να βάλω και 1600mhz. Μπορώ να βάλω μόνο μια 8αρα? Επειδή στις προτεινόμενες εμφανίζει μόνο των 4gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts