DarkSaga Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2016 καλησπέρα, έχω το παρακάτω φαινόμενο, μετά απο win update σε win 10 pro genuine(wow) εμφανίστηκαν χ2 οι δίσκοι μου (raid 1 ) συστοιχίες και μάλιστα καθώς αλλάζω το περιεχόμενο του ενός εικονιδίου το άλλο διατηρεί τη δομή του και τα περιθώρια του ελεθερου χώρου του βρήκα έναν οδηγό για να σβήσεις απο win reg τα deligate keys αλλά no go ... any ideas? Thank you in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 26, 2016 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2016 δοκίμασα αυτό αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.... http://www.askvg.com/fix-drives-appearing-twice-in-navigation-pane-of-windows-10-explorer-this-pc/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Νοέμβριος 26, 2016 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2016 Το raid 1 το έχεις κάνει στον controller και στους δειχνει και τους 2 στα windows? Wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 26, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2016 ναι, και προέκυψε ξαφνικά, παίζω πάνω απο δυο χρόνια με το αυτό setup 2χ2ΤΒ σε Raid 1 και 2χ4ΤΒ σε Raid 1 βασικά για τις φωτογραφίες μου και καθώς σκαλίζω το ένα drive π.χ. e: τα δεδομένα και τα GB του άλλου δεν αλλάζουν. ούτε καν η δομή/δέντρο του file system δεν αλλάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Νοέμβριος 26, 2016 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2016 Έληξε ξανά τον raid controller. μάλλον σου γύρισε από σε raid σε ahci Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Νοέμβριος 26, 2016 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2016 autocorrect ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 27, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 14 hours ago, swatoner said: Έληξε ξανά τον raid controller. μάλλον σου γύρισε από σε raid σε ahci indeed . άντε τώρα να τα συγχρονίσω.... thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts