icy20 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2016 Επειδη το παλιο μου τροφοδοτικο πνεει τα λοισθεια μετα απο σχεδον 9 χρονια αποφασισα να παραγγειλω νεο. Νομιζω οτι βρηκα καλο deal απο το αγγλικο αμαζον. Το συγκεκριμενο δεν το εχουν στοκ αλλα υποθετω εφοσον μπει η παραγγελια θα κρατησω την τιμη. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00MFD2JAY/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1480068479&sr=8-1&pi=SX200_QL40&keywords=Hx850i Το συγκεκριμενο οταν το εβαλα order ειχε 122 λιρες. Αρα υποθετω οτι ΟΤΑΝ ειναι διαθεσιμο θα χρεωθω αυτη την τιμη. Σωστα? Επισης απο το brexit δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο uk. Δεν πιστευω να εχει αλλαξει κατι κιολας οσον αφορα την παραδοση. Ας μας πει οποιος εχει παρει. Τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nameless1 Νοέμβριος 25, 2016 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Επισης απο το brexit δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο uk. Δεν πιστευω να εχει αλλαξει κατι κιολας οσον αφορα την παραδοση. Ας μας πει οποιος εχει παρει. Τι λετε? όσον αφορά τη παραγγελία σου, δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. εγώ χθές έκανα μια παραγγελία και μόλις μου ήρθε email οτι έγινε dispatched κανονικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 25, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2016 Ωραια. Θα δω οταν ξαναεχουν στοκ τι θα γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts