trib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2016 (edited) Logitech προϊόντα στο MediaMarkt τιμές χώμα. MX Master 40€, Τιμονιέρα G20 159€, G602 36€ και άλλα πολλά! http://www.mediamarkt.gr/el/search.html?campaign=true&searchProfile=onlineshop&catalogId=14051&query=logitech-black-friday Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 24, 2016 από trib 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Νοέμβριος 24, 2016 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2016 Logitech προϊόντα στο MediaMarkt τιμές χώμα. MX Master 40€, Τιμονιέρα G20 159€, G602 36€ και άλλα πολλά! http://www.mediamarkt.gr/el/search.html?campaign=true&searchProfile=onlineshop&catalogId=14051&query=logitech-black-fridayΌλες οι πολύ καλές προσφορές προφανώς εξαντλήθηκαν!Sent from my Letv X500 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Νοέμβριος 25, 2016 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2016 Πήγα σήμερα το πρωί στο κατάστημα στην Αργυρουπολη και είχε πολλά πράγματα της Logitech στις τιμές του black. Πήρα MX Master στα 40 ευρώ, όταν μπήκα είχε 3, πήρα το 1ο και ένας μετά από εμένα πήρε το 2ο. Φεύγοντας είχε μείνει ένα ακόμα αλλα αμφιβάλλω οτι θα υπάρχει μέχρι τώρα.Sent from my Letv X500 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 25, 2016 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2016 4 minutes ago, eloydark said: Πήγα σήμερα το πρωί στο κατάστημα στην Αργυρουπολη και είχε πολλά πράγματα της Logitech στις τιμές του black. Πήρα MX Master στα 40 ευρώ, όταν μπήκα είχε 3, πήρα το 1ο και ένας μετά από εμένα πήρε το 2ο. Φεύγοντας είχε μείνει ένα ακόμα αλλα αμφιβάλλω οτι θα υπάρχει μέχρι τώρα. Sent from my Letv X500 using Tapatalk Ειδες μηπως αν ειχε τις webcams ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Νοέμβριος 25, 2016 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2016 Ναι είχε τα πάντα, αλλά δεν μπορώ να σου πω για τώρα. Ήταν 8 το πρωί όταν πήγα αλλά δεν είχε κόσμο, 5 άτομα περιμέναμε από έξω! Στα public χαμός!Sent from my Letv X500 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 25, 2016 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2016 Καλα μιλαμε εξω απο το public(Καλλιθεας) μου θυμισε καταστασεις οταν κανει launch date το νεο iphone.. Πανικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Νοέμβριος 25, 2016 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2016 Φαντασου το αυτό επί 5, στο mall ήμουν εγώ...Sent from my Letv X500 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Νοέμβριος 25, 2016 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2016 πριν 38 λεπτά, το μέλος eloydark έγραψε: Πήγα σήμερα το πρωί στο κατάστημα στην Αργυρουπολη και είχε πολλά πράγματα της Logitech στις τιμές του black. Πήρα MX Master στα 40 ευρώ, όταν μπήκα είχε 3, πήρα το 1ο και ένας μετά από εμένα πήρε το 2ο. Φεύγοντας είχε μείνει ένα ακόμα αλλα αμφιβάλλω οτι θα υπάρχει μέχρι τώρα. Sent from my Letv X500 using Tapatalk Καταστημα Media markt εννοεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Νοέμβριος 25, 2016 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2016 Ναι, πήγα και στα Media Market στις 8, ξεμπερδεψα γρήγορα (8.10 είχα φύγει) και μετά πήγα στα public στο metro mall που άνοιγε στις 9.00!Sent from my Letv X500 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts