Ducklord_xx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2016 Καλησπερα παιδια, Θα εχω προβλημα λογο παλαιολιθικης mobo evga x58 sli με την εν λογο καρτα? Μιας και η μιτρικη δεν εχει uefi bios αλλα μονο legacy τελευταιο bios βγηκε το 2011... Αν ειναι οκ να την παραγγειλω μιας και εχω σκασει που δεν εχω παιξει ακομη bf1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarlitoGR Νοέμβριος 23, 2016 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2016 Φιλε εγω με πηρα την 1060 σε mobo gigabyte x58 και παει τρενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducklord_xx Νοέμβριος 23, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2016 1 hour ago, CarlitoGR said: Φιλε εγω με πηρα την 1060 σε mobo gigabyte x58 και παει τρενο. Τιποτα κουλα με την εγκατασταση ειχες η πηγανε ολα ρολοι carlito? Επισης ποια υλοποιηση πηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 23, 2016 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2016 Μια χαρά θα είσαι. Αν έχεις και καλό επεξεργαστή, θα είσαι παραπάνω από μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 23, 2016 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2016 Τι σχεση εχει αν εχει Uefi Bios ή οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducklord_xx Νοέμβριος 23, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2016 7 minutes ago, yanni said: Μια χαρά θα είσαι. Αν έχεις και καλό επεξεργαστή, θα είσαι παραπάνω από μια χαρά. Εναν 920 εχω στα 3.5 5 minutes ago, GeorgeVasil said: Τι σχεση εχει αν εχει Uefi Bios ή οχι? Οι rx 480 δεν ξερω αν ειναι ολες το ιδιο αλλα πχ στο site τις saphire λεει στα specs bios uefi κι οταν μια μιτρικη ειναι μονο legacy δεν την διαβαζει τη καρτα. Απο τι το εψαξα λιγακι ειναι 50-50. Δεν ειμαι και expert για αυτο εκανα εγγραφη να παρω βοηθεια. Ευχαριστω και για τις απαντησεις παιδια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarlitoGR Νοέμβριος 23, 2016 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2016 Πηρα την palit 3gb και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...σε windows 10 δεν συναντησα κανενα προβλημα.Τωρα αυτο που λες για την rx480 και τα bios το ειχα διαβασει και εγω..ειναι λιγακι λαχειο απο οτι καταλαβα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts