SlotKiller Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2005 Προσπαθω να εγκαταστησω το Network Access Manager απο το cd της DFI (μονο εκει το βρηκα) αλλα αφου γραφει ολα τα αρχεια, παει να το κανει start και πεταει μηνυματα οπως:"Failed to copy the fw_watch.exe, app_popup, appFltui.dl""unable to run nTrayFw.exe"αν πατησω να μην κανει restart, το shortcut που βγαζει στο desktop δουλευει κανονικα και μπενει στο μενου, αλλα φοβαμαι να κανω ρεσταρτ μην γινει κανενα κουλο... ετσι το εκανα τελικα uninstall.....Εχει τυχει σε κανενα? Κανει δουλεια ο firewall ή μηπως να βαλω το sygate που εχω συνηθησει τοσα χρονια να τελειωνουμε?
ea6gka Μάρτιος 22, 2005 #2 Μάρτιος 22, 2005 και σε εμενα παλια μια φορα δοκιμασα και δε καταφερα, το παρατησα κσι ησυχασα
enduracell Μάρτιος 22, 2005 #3 Μάρτιος 22, 2005 δε σε καταλαβαίνω αφού η nforce driver της NV από το site τους έχει και σε ρωτάει όταν βάζεις drivers αν θες να μπουν. Το SW όπως και το FW δουλεύουν άψογα.
ea6gka Μάρτιος 22, 2005 #4 Μάρτιος 22, 2005 εντου κανονικα μπηκαν αλλα στο μενου ειχα πολλα προβληματα, κολουσε και δεν επαιρνε τυθμισεις αρκετες φορες, επισης εχω και firewall στο speedtouch οποτε το εβγαλα και απο τοτε δεν δοκιμασα.
SlotKiller Μάρτιος 22, 2005 Author #5 Μάρτιος 22, 2005 υπαρχει περιπτωση να φταιει ο sw driver που δεν εβαλα? .... δε νομιζω βεβαια.....θα δοκιμασω να βαλω και sw driver, αν και μια φορα που τον εβαλα δεν μπουταραν τα win...
fonzi Μάρτιος 26, 2005 #7 Μάρτιος 26, 2005 Δες εδώ:-----------------------------------------------------------------------------------------To NV firewall έχει κάποια προβλήματα. Για να τα ξεπεράσετε:α. Εγκαταστήσετε την Αγγλική 6.39 έκδοση και όχι την International (η 6.53 υποστηρίζει Ελληνικά)Το πρόβλημα εντοπίζεται στο πρόγραμμα εγκατάστασης, που ψάχνει την πρώτη γλώσσα στις ρυθμίσεις του Internet Explorer (μόνο το International). Αν βρει Ελληνικά, επειδή η International έκδοση δεν υποστηρίζει ακόμα τα Ελληνικά, δεν εγκαθιστά διάφορα στοιχεία του προγράμματος.Φυσικά αν έχουμε Αγγλικά ως πρώτη γλώσσα στον Internet Explorer τότε δεν υπάρχει πρόβλημα και με την International έκδοση.β. Εγκαταστήσετε το διορθωτικό update KB887742 της Microsoft.γ. Απενεργοποιήσετε το Windows firewall.δ. Μετά από αλλαγές απενεργοποιήσετε ξανά το Windows firewallΚάθε φορά που αλλάζετε τις ρυθμίσεις δικτύου των Windows τρέχοντας wizards ή εγκαθιστώντας νέα στοιχεία, τα Windows ενεργοποιούν αυτόματα το MS firewall χωρις να μας ρωτήσουν, για να το ρυθμίσουν.Αυτό προκαλεί προβλήματα γιατί λειτουργούν συγχρόνως δυο firewall (τοίχη προστασίας). Καλό είναι πριν από οποιαδήποτε αλλαγή να απενεργοποιούμε το NV, να κάνουμε την αλλαγή και μετά να απενεργοποιούμε το MS και να ενεργοποιούμε το NV.-----------------------------------------από http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12692
fonzi Μάρτιος 26, 2005 #9 Μάρτιος 26, 2005 Χαρά δική μου αν βοήθησα. Αν και τη λύση την χρωστάμε στον mariosalice.Μου το είχε κάνει και μένα. Νομίζω ότι με την νέα έκδοση nforce4 drivers θα δουλεύει ΟΚ χωρίς να χρειάζεται να κάνεις αυτό που αναφέρει το ποστ 7 διότι έχουν προσθέσει και τα ελληνικά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.