Aris Teidis Νοέμβριος 27, 2016 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 Καλώς ήρθες @aKosmas Κοσμά! Ναι, για τα mods σωστά το γράφεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKosmas Νοέμβριος 27, 2016 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 Αριστείδη , οποτε μπορεις να μου πεις και για πως μπαινω στο server . (μεσα απο τη λιστα που εχει μεσα στο παιχνιδι ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 27, 2016 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 πριν 16 λεπτά, το μέλος aKosmas έγραψε: Αριστείδη , οποτε μπορεις να μου πεις και για πως μπαινω στο server . (μεσα απο τη λιστα που εχει μεσα στο παιχνιδι ; ) Greek Gathering 2017 λέγεται ο server αλλά και σκέτο Greek να γράψεις θα στο βγάλει. Μπες να κάνεις λίγη προπόνηση και σύγκρινε και τους χρόνους από εδώ: http://managerdc8.rackservice.org:50410/sessionstat Αργότερα θα μπει κωδικός για να έχουμε πρόσβαση μόνο εμείς - θα γραφτεί εδώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKosmas Νοέμβριος 27, 2016 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 μετα την φορμουλα 1, θα μπωSent from my Nexus 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2016 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 Καλως ηρθες Κοσμα. Θα χαρουμε να σε δουμε σημερα στον αγωνα. Θα ηθελα ομως πριν το πρακτις να δεις αν μπορεις να μπεις στον σερβερ.Εχουμε περιορισμο λογω του MR(επιπεδο οδηγων) Αν εχεις θεμα, γραφτο να το αλλαξω για να μπορεις να τρεξεις μαζι μας. Αν εχεις discord καλο θα ηταν να εμπαινες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKosmas Νοέμβριος 27, 2016 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 @GoMaR τωρα μπηκα , αλλα δεν προλαβα μαλλον το quallify. πρέπει να μαθω την πισταSent from my Nexus 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 27, 2016 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος aKosmas έγραψε: @GoMaR τωρα μπηκα , αλλα δεν προλαβα μαλλον το quallify. πρέπει να μαθω την πιστα Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Ο server είναι σε rotation. Αν θες να κάνεις δοκιμές και είσαι μόνος μέσα, απλά κάνε vote για restart ή next_session. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2016 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 Αρα μπαινεις μια χαρα.Ωραια! Καθε Κυριακη γινεται ο εβδομαδιαιος αγωνας(μετα τα Χριστ/να - θα γινει ψηφοφορια για νεα μερα) το πρακτις την ημερα του αγωνα, ξεκιναει 20:30, 21:45 τα qual και 22:00 ο αγωνας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKosmas Νοέμβριος 27, 2016 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 ok, καταλαβα. ΩραιαSent from my Nexus 5 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2016 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 O server θα γινει restart στις 20:30 με password "supertrack" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 27, 2016 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος aKosmas έγραψε: ok, καταλαβα. Ωραια Sent from my Nexus 5 using Tapatalk ΄Κοσμά πάτα εδω για discord https://discord.gg/TMS5v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Νοέμβριος 27, 2016 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 Θα μπω και εγώ σήμερα αλλά για 5-10 laps μόνο, ούτε το track ξέρω καθόλου ούτε το κάρο απλά για το χαβαλέ. Ελπίζω να μην σας πειράξει αν βγω midrace? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 27, 2016 Author #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 Μπράβο σε όλους! Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ το διασκέδασα πολύ! Στέλιο @Stelios F. ελπίζω να σε παίδεψα τίμια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Νοέμβριος 27, 2016 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 (edited) Just now, Aris Teidis said: Μπράβο σε όλους! Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ το διασκέδασα πολύ! Στέλιο @Stelios F. ελπίζω να σε παίδεψα τίμια! Για fun race καλά ήταν τα πέρα δώθε στην ευθεία για να μην μπω στο slipstream Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2016 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 27, 2016 Author #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος Stelios F. έγραψε: Για fun race καλά ήταν τα πέρα δώθε στην ευθεία για να μην μπω στο slipstream Ναι την πρώτη φορά στο έκανα, την δεύτερη έπαιξα με τους κανόνες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Νοέμβριος 27, 2016 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 (edited) Την τρίτη* Είχε πλάκα όμως. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2016 από Stelios F. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 27, 2016 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 @ferrarimanos, να τι έλεγα. Εντάξει μικρό το κακό, αλλά λίγο προσοχή. Ο αγώνας ήταν άθλιος για μένα. Βγήκα παντού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Νοέμβριος 27, 2016 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 πριν 3 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Ο αγώνας ήταν άθλιος για μένα. Βγήκα παντού. For me to. Προπόνηση στα pit έκανα και εκεί να μην πω πως τα έκανα. Αντί να βάλω τα σούπερ τροφέο έβαλα τα άλλα και το ξαναέσπασα μετά απο 2 γύρους. Στο τέλος ξαναμπήκα για φτιαξίματα και σωστά λάστιχα για να κάνω λίγο hotlaping. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Νοέμβριος 27, 2016 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 Είχε ενδιαφέρον ο αγώνας.. Εγώ το έπαιξα τακτική με το mgu σε sport mode για να έχω μπαταρία μέχρι τα τελευταία laps. Ένα σόρρυ στον JohhnyGTR που τον χτύπησα σε μια φάση από πίσω.. Τον περίμενα βέβαια αλλά μετά είχε incident με άλλον και έκανε alt f4.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2016 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2016 http://simresults.net/161127-8HU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts