fotme Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2005 Ενας ΤΕΙτζης φιλος μου εχει διπλωματικη γυρω απο το adsl και τα implications του. Την διπλωματικη την δινει σε λιγο καιρο και ως καλος ελλην δεν εχει κανει τιποτα. Μου ζητησε την βοηθεια του στο να βρω καποια resources. Ως καλοι λαμπιτες εχετε να μου προτεινεται καποια sites που να εχουν αρκετες πληροφοριες γυρω απτο adsl?? , δεν χρειαζεται να ειναι καταναγκη ελληνικα. ευχαριστω και να ειστε σιγουροι, γιατι τον εχω ηδη δεσμευσει τον πουσ^&αρα, να βαλει στα ευχαριστηρια το lab.gr . Ετσι για να μην ξεχνιομαστε!! Thnx και παλι και περιμενω links Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 www.google.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Μάρτιος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos www.google.gr Αρχική απάντηση από fotme ευχαριστω και να ειστε σιγουροι, γιατι τον εχω ηδη δεσμευσει τον πουσ^&αρα, να βαλει στα ευχαριστηρια το lab.gr . Ετσι για να μην ξεχνιομαστε!! Thnx και παλι και περιμενω links Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 23, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 :worship: :worship: Οτι και να πω ειναι λιγο , πραγματικα το μονο που δεν θυμομουνα! @kagelar, ενταχει ρε για σενα παιζει να του πω να βαλει και το ονομα σου, κατι σε φαση: My purest admiration to the evangelists of my thesis astrolavos &kagelar34@thelab.gr :clap: :clap: Αυτο που ειχα κατα νου ειναι καποιο database για elec engineering, computing με fully described το θεμα. Κατι τετοιο ειναι σιγουρα υπαρκτο το θεμα ειναι αν εχει πεσει καποιο link... Thnx again παιδια, περιμενω νεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Μάρτιος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Ψαξε εδω ισως βρεις κατι.. http://www.howstuffworks.com & http://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Κατεβασε AYTO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάρτιος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Βγάλε από το link το κενό πριν το "download"....EDIT: OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Μάρτιος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από fotme :worship: :worship: Οτι και να πω ειναι λιγο , πραγματικα το μονο που δεν θυμομουνα! @kagelar, ενταχει ρε για σενα παιζει να του πω να βαλει και το ονομα σου, κατι σε φαση: My purest admiration to the evangelists of my thesis astrolavos &kagelar34@thelab.gr :clap: :clap: Αυτο που ειχα κατα νου ειναι καποιο database για elec engineering, computing με fully described το θεμα. Κατι τετοιο ειναι σιγουρα υπαρκτο το θεμα ειναι αν εχει πεσει καποιο link... Thnx again παιδια, περιμενω νεα Εγώ απλώς έκανα παράθεση αυτά τα δύο γιατί έχουν γέλιο μαζί ...δεν προσπάθησα να βοηθήσω αλλά αν θες βοήθεια θα βρεις και στο www.adslgr.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 24, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 @Jax , u are the man thnx Κατι τετοιο εννουσα, @Kagelar, το ξερω το φορουμ αλλα δεν εχει κατι για την τεχνολογια αλλα για την προβολη αυτης. υπαρχει καποιο database που να εχει τετοια αρθρα., στυλ Ebsco.com που ειναι για business research. Thnx Again παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Μάρτιος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Πως δεν μου πήγε στο μυαλό πιο πριν ...πήγαινε στη σχολή μου εδώ: http://ru6.cti.gr/bouras/lessons.php?id=1&action=dialekseis και κατέβασε το "Ασυμμετρικές Τεχνολογίες Πρόσβασης" αλλά δεν λέει πολλά εκεί ...αυτό που χρειάζεσαι είναι το 6ο κεφάλαιο από τις Σημειώσεις "Δίκτυα Δημόσιας Χρήσης και Διασύνδεση Δικτύων" Σε περίπτωση copy paste καλά θα ήταν να γράψει και πηγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Εγω θα κοιτουσα και στο www.ieee.orgΑλλα και στο Communications Society της ΙΕΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 25, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 @kagelar, αργα αλλα σταθερα επικοινωνουμε!! :banging: Εχεις πμ@ feanorian82, ευχαριστω θα το κοιταξωΕυχαριστω πολυ παιδια, οποιος εχει κατι υποψιν η κατα τυχη του ερθει μπροστα του ας ποσταρει λινκ!! Παμε λιγο το thelab.gr δυνατα, παμε λιγο δυνατα! :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.