Jump to content

ISDN Και ασύρματα τηλέφωνα

blkik

Recommended Posts

Είναι κάτι που θέλω να ρωτήσω καιρό τώρα αλλά το ξεχνάω

Απο τότε που βάλαμε ISDN έπαψε η ασύρματη τηλεφωνική συσκευή που είχαμε. Σήμερα την ξαναδοκιμάσαμε και το θυμήθηκα.

Είναι μια Βeetel BeteWe:TD: (Ότινα ναι δηλαδή) όχι ότι πριν δούλευε τέλεια αλλα μετά το ISDN νέκρωσε εντελώς.

Εγω λέω ότι φταίει η συσκευη μια που είναι μάρκα με' εκαψες, όμως παρατήρησα ότι σε καμία συσκευη ασύρματη δεν αναφέρεται αν κάνει για ISDN και άκουσα ότι δεν δουλέυουν σε ΙSDN.

Μου φαίνεται παράλογο να μην δουλέυουν οι ασύρματες σε ΙSDN. Έχει ή είχε κανείς σας ISDN και ασύρματη συσκεύη?

Οι απλές συσκευές(4) δουλέυουν κανονικότατα

δεν θα έπρεπε να έχει διαφορά, από τις 2 πρώτες θύρες του νέτμοντ παίρνει κανονικά γραμμή οποιοδήποτε τηλ απ'όσο ξέρω... ασύρματο έχω κι εγώ...

μπας και χάλασε συμπτωματικά την ίδια περίοδο?

Με το που το βάζεις επάνω στο netmod δεν κουδουνίζει το δοκιμάσαμε και μόνο του και παράλληλα με άλλο και μπλοκάρει και το άλλο.

Απλά θέλλω να μου ληθεί η απορία γιατι ό πατέρας μου κάνει το έξυπνο "βάλαμε ISDN και δεν δουλέυει το ασύρματο" και του απαντάω "με την μπακατέλα που έφερες για συσκευή πως να δουλέψει"

Οι συσκευές 4 συνολικά είναι ανα ζευγη παράλληλα συνδεδεμένες μεταξύ τους ανα 2 σε κάθε γραμμη.

Ο τύπος απο το μαγαζί που το πήρε την μια λέει δεν δουλέυει επειδή δεν είναι για ISDN και άλλοτε λεει ότι τα ασύρματα γενικώς έχουν πρόβλημα με το ISDN

Έτσι και αλλιώς η συσκευή ήταν χάλια δυσχρηστή και τραβούσε και κοολήματα κατα την αποθηκευση των αριθμών στις επαφές.

Τhanks πάντως καλύφθηκα ως ένα βαθμό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.