blkik Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2005 Είναι κάτι που θέλω να ρωτήσω καιρό τώρα αλλά το ξεχνάωΑπο τότε που βάλαμε ISDN έπαψε η ασύρματη τηλεφωνική συσκευή που είχαμε. Σήμερα την ξαναδοκιμάσαμε και το θυμήθηκα.Είναι μια Βeetel BeteWe:TD: (Ότινα ναι δηλαδή) όχι ότι πριν δούλευε τέλεια αλλα μετά το ISDN νέκρωσε εντελώς.Εγω λέω ότι φταίει η συσκευη μια που είναι μάρκα με' εκαψες, όμως παρατήρησα ότι σε καμία συσκευη ασύρματη δεν αναφέρεται αν κάνει για ISDN και άκουσα ότι δεν δουλέυουν σε ΙSDN.Μου φαίνεται παράλογο να μην δουλέυουν οι ασύρματες σε ΙSDN. Έχει ή είχε κανείς σας ISDN και ασύρματη συσκεύη?Οι απλές συσκευές(4) δουλέυουν κανονικότατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 δεν θα έπρεπε να έχει διαφορά, από τις 2 πρώτες θύρες του νέτμοντ παίρνει κανονικά γραμμή οποιοδήποτε τηλ απ'όσο ξέρω... ασύρματο έχω κι εγώ... μπας και χάλασε συμπτωματικά την ίδια περίοδο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Μάρτιος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Με το που το βάζεις επάνω στο netmod δεν κουδουνίζει το δοκιμάσαμε και μόνο του και παράλληλα με άλλο και μπλοκάρει και το άλλο.Απλά θέλλω να μου ληθεί η απορία γιατι ό πατέρας μου κάνει το έξυπνο "βάλαμε ISDN και δεν δουλέυει το ασύρματο" και του απαντάω "με την μπακατέλα που έφερες για συσκευή πως να δουλέψει"Οι συσκευές 4 συνολικά είναι ανα ζευγη παράλληλα συνδεδεμένες μεταξύ τους ανα 2 σε κάθε γραμμη. Ο τύπος απο το μαγαζί που το πήρε την μια λέει δεν δουλέυει επειδή δεν είναι για ISDN και άλλοτε λεει ότι τα ασύρματα γενικώς έχουν πρόβλημα με το ISDN Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Έχει τη συγκεκριμένη φίλος μου σε ISDN και δουλεύει μια χαρά οπότε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toylhs9 Μάρτιος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Εμένα απο τότε που έβαλα isdn έπαψε να λειτουργεί η αναγνώριση κλήσεων μόνο στοασύρματο[ALKATEL] στο σταθερό λειτουργεί κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Μάρτιος 23, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Έτσι και αλλιώς η συσκευή ήταν χάλια δυσχρηστή και τραβούσε και κοολήματα κατα την αποθηκευση των αριθμών στις επαφές.Τhanks πάντως καλύφθηκα ως ένα βαθμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.