Jump to content

Γιατι οι ΙΝΤΕL κανουν γρηγοροτερα dvd-rip απο τους AMD

sponsii

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ

Θα Πω Κατι Που δεν εχει σχεση με την ουσια του θεματος.

Πως ειναι δυνατον για να υπολογισετε ενα κερδος στην αποδοση εστω 30% να πολλαπλασιαζετε

'η να διαρειται με 1,3 ? Δεν υπαρχει κανεις εδω μεσα με στοιχειωδη αισθηση μαθηματικων

υπολογισμων?

:tomato::tomato::tomato::tomato:

ωραία πες μας, το 7ο% του 10 πιο είναι?

πες μας ο αριθμος που αν τον αυξήσεις 30% σου δινει 10...

Εγω τόσα χρόνια στο εμπόριο με αυτο το τρόπο εχω βγαζω τα κέρδση μου, (και όχι μόνο εγω, και η εφορια ο διπλα και ο απεναντι...)

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από chroma

Αλλά όταν βάλω παιχνίδι θα κλείσω το encoding, γιατί 1ον θέλω και τα 150 καρέ από το παιχνίδι οχι μόνο τα 100 και 2ον και κυριότερο γιατί απασχολεί το δίσκο ....

Ναι αλλα ο Chris επειδη εχει Hyperthreading δεν θα πεσει απο τα 150 καρε στα 100 και θα κανει και encoding. :banging::banging:

Αρχική απάντηση από chroma

και όταν δε προλαβαίνει ο δίσκος τι ΗΤ και τι ΗΤΤ και πράσινα άλογα, δεν υπάρχει λύση. Αυτά τα ολίγα.

Δε περιγράφω άλλο..

:T:

Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 03:09]

Εσύ απο τα 800 πόστ που κάνεις στα πρώτα 400 έλεγες ότι ο AXP είναι ο Θεός και με 70 αγοράζεις Super Μηχνάνημα και όποιος δίνει 200 για Intel είναι κορόιδο. Τώρα τα σκάς βλέπω για FX-55 και άλλοι για 3500+. Στα υπόλοιπα 400 πόστ υπερασπίζεσαι τα ζεστά 700++ που έδωσες για να κερδίζεις τον P4 στο PI.

Κουραστικός μάλλον γίνεσαι εσύ και πολλοί άλλοι μιάς και τώρα που πήρε το προβάδισμα ο Α64 στα παιχνίδια δεν μπορούν να δεχτούν με κανέναν τρόπο ότι το Super Μηχάνημά τους υστερεί σε μεγάλο βαθμό στο Multitasking σε σχέση με τον P4 και βρίσκουν δικαιολογίες του στύλ "Α εμένα μου αρέσει να τα κάνω όλα 1-1"

@Sotiris ένας 3.0 με ΗΤ δεν είναι 2*1.5....αν δε ξέρετε τι λέτε καλό είναι να μή βγαίνετε να μιλάτε.

Δε ξερω αν εχεις κολήσει στον ΑΧP, αυτος δεν πουλιέται καν πια! Αλλες εποχές, άλλες ανάγκες και άλλες καβλες! Εγω δεν υπερασπίζομαι τον Α64 απλά για να τον υπερασπιστώ. Εχω 2 μηχανήματα στο σπίτι, ενα Α64 και ένα P4. Εαν η Ιντελ βγάλει σε μερικούς μήνες κατι καλύτερο, θα πάω να το αγοράσω. Αλλα απο τότε που η AMD εβγαλε τον Α64, λυπάμαι, αλλα ειναι καλύτερος. Τωρα αν υστερει 11.335567234% στο ριπάρισμα ποσώς με ενδιαφέρει, δεν πουλάω cd στο δρόμο. Για τα παιχνίδια που με ενδιαφέρει πιο πολύ, ειναι πολύ καλύτερος.

Ο Fragmas με κάλυψε πλήρως, οπως και ο chroma. Οταν παίζω θελω το 100% του cpu μου στο παιχνίδι, οχι να δουλεύει ο δίσκος υπερωρίες για να λέω οτι εχω ΗΤ και κανω 2 πράγματα ταυτόχρονα...

Και εξακολουθείς να εισαι υπερβολικός και κουραστικός...

Αρχική απάντηση από Chris2004

με πολλούς απο εδώ μέσα μιλάμε πολύ ωραία.

Aυτοί το ξέρουν?

απορία, εντελώς :OT:

δεν κοιμάται κανείς σας τα βράδια??????? :toomuchne :toomuchne :toomuchne

υπάρχουν πόστ σε όλη τη διάρκεια της νύχτας!!!!!

Αρχική απάντηση από dpresv

απορία, εντελώς :OT:

δεν κοιμάται κανείς σας τα βράδια??????? :toomuchne :toomuchne :toomuchne

υπάρχουν πόστ σε όλη τη διάρκεια της νύχτας!!!!!

Ο φοιτητόκοσμος έχει προνόμια :p:P

Το Rip δεν θα ζορίζει τον δίσκο πολύ απλά γιατί θα κάνει rip στον D ή στον E και θα παίζεις παιχνίδι απο το C. Δεύτερον με τις σημερινές κάρτες που βγάζουν τα απίστευτα Fps σε νοιάζει πολύ αν πέσεις απο τα 100Fps στα 90?

Greekfragma άσε το κύρηγμα αλλιώς γίνε παπάς. Εδώ συζητάμε για την αύξηση των επιδόσεων που δίνει το ΗΤ. Το Thread ήταν μια χαρά μέχρι που μπήκαν οι Amdόκα@λοι να υπερασπίσουν την Super παιχνιδομηχανή τους.

Amdόκα@λοι να υπερασπίσουν την Super παιχνιδομηχανή τους.

XAXAXAXAXAXAXA καλό!:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Το Thread ήταν μια χαρά μέχρι που μπήκαν οι Amdόκα@λοι να υπερασπίσουν την Super παιχνιδομηχανή τους.

α) μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος ποιοι είναι αυτοί?

β) επιμένεις ότι το κέρδος 2πλού encoding 35% προσδιορίζεται από 10+35%?

γ) πιστεύεις δεν έχεις ευθύνη για την στραβή κατάληξη της κουβέντας? είναι τυχαίο που σε κάμποσα θρεντς έχει καταλήξει chris2k4 vs all? δε μπορεί να φταίνε μόνο οι άλλοι...

Μην κουράζετε άλλο τα δάχτυλα σας. Μην πληκτρολογείτε χωρίς λόγο. Υπάρχουν τεκμηριωμένες απαντήσεις (chosen, jax κτλ) τις οποίες ο αγαπητός Chris αγνοεί επιδεικτικά...

Αρχική απάντηση από Voudas

α) μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος ποιοι είναι αυτοί?

β) επιμένεις ότι το κέρδος 2πλού encoding 35% προσδιορίζεται από 10+35%?

γ) πιστεύεις δεν έχεις ευθύνη για την στραβή κατάληξη της κουβέντας? είναι τυχαίο που σε κάμποσα θρεντς έχει καταλήξει chris2k4 vs all? δε μπορεί να φταίνε μόνο οι άλλοι...

α) Όχι βαριέμαι, διάβασε το Thread και θα καταλάβεις, μη μυγιάζεσαι πάντως δεν είσαι εσύ.

β) ΝΑΙ

γ) Και βέβαια έχω ευθύνη και εγώ. Η συζήτηση δεν κατέληξε έτσι για το "αργοστροφοι" αλλά επειδή οι Amdόκα@λοι πιστεύουν πως έχουν το καλύτερο μηχάνημα στο κόσμο.

Δεν είναι τυχαίο καθόλου. Το 95% του Forum έχει AMD και βγαίνει να υπερασπίσει τα λεφτά του. Επίσης αρκετοί συμφώνησαν μαζί μου. Απλά βαριούνται να ασχολούνται. Εγώ δεν βαριέμαι καθόλου.

Μα φυσικά και το έχουμε.

AMD thunderbird 700 rulez ρε. Παίζει Diablo και ταυτόχρονα τρέχει και στο υπόβαθρο ολόκληρη εφαρμογή volume control.

Είσαι άπιχτος chris. Κάθε απάντηση σου είναι απόλαυση.

@nobig

έχεις μείνει πολύ πίσω... K6-2 450 να τρέχει Duke Nukem 3D και από πίσω να τρέχει το CD-Player των Windows παίζοντας Judas Priest....

Το περίμενες κάτι τέτοιο χωρίς HT?

@vdeseris

Πιο πολύ διασκέδαση είναι... O SLN :hug: το κατάλαβε αρκετά νωρίς αυτό...

@Chris2004

Στα 'λεγα αλλά δε μ'άκουγες...

Eγώ θυμάμαι τον K6-2 366 να τρώει σκόνη απο τον Celeron 300 στα 3D

Το θυμάσαι γιατί μέχρι εκεί ήταν η intel, μετά πήρε την κάτω βόλτα

:coax:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.