spc Απρίλιος 8, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Chris2004 Βρε η τύπισσα έχει Hyperthreading.... δεν άντεξες ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Απρίλιος 8, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Δυστυχώς εγώ δεν έχω Ηyperthreading και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 9, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Chris2004 Δυστυχώς εγώ δεν έχω Ηyperthreading και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις!!! lol :worship: Dual core δεν έχεις, Hyperthreading* όμως μπορείς να έχεις. Και δεν σου ξεφεύγει καμιά από τις δυο "processes"... * Δεύτερος "virtual επεξεργαστής" από sex shop της γειτονιάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Απρίλιος 9, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen lol :worship: Dual core δεν έχεις, Hyperthreading* όμως μπορείς να έχεις. Και δεν σου ξεφεύγει καμιά από τις δυο "processes"... * Δεύτερος "virtual επεξεργαστής" από sex shop της γειτονιάς :worship: Loool θεικό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 9, 2005 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 λολ :clap: Πιπινακια Rulezz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.