Jump to content

Υποστήριξη PhysX για Nvidia GeForce 8 series

koumle

Recommended Posts

Εχω 8800GTS 512. Εκανα uninstall ta drivers και κατέβασα τα 177... και το nvidia physx. Εκανα install το nvidia physx και ακολούθως εκανα εξτρακτ και ανικατέστησε το Modifarismeno file... Εκανα Install τα 177 nvidia drivers και ολα οκ. Όμως δεν με αφήνει να επιλέξω Physx i nvdia accel. Μου γραφει No AGEIA PHYSX PROCESSOR. Και στα Settings Όλα είναι DISABLED ( Δεν μπορώ να επιλέξω τπτ). Μπορεί κανεις να με βηθήσει ; Ευχαριστώ!

Κι εμενα ετσι λεει αλλα δουλευει κανονικα. Δες αν τρεχεις τα demos, τρεξε κι ενα vantage και δες αν η cpu σου εχει εκτοξευθει στο θεο :alien003:

[ATTACH]3188[/ATTACH]

post-952-1414343143,0109_thumb.jpg

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Φίλε δεν έκανα 3dmark πριν so δεν μπορώ να ξέρω αν έχει διαφορά.... Τα Demos Τρέχουν κανονικά ομως....

Φίλε δεν έκανα 3dmark πριν so δεν μπορώ να ξέρω αν έχει διαφορά....

τι Cpu εχεις?

Αν δεις πολύ μεγάλο CPU score στο vantage σημαίνει ότι παίζει.

Να ρωτήξω....:p Τα fps (δεν με νοιάζουν τα benches παρά μόνο τα παιχνίδια) θα πέσουν;;;;

Εγω δεν είδα πτώση σε frames πάντως.

Αλλα ποιος ο λόγος να δεις?

Σε όποιο παιχνίδι δεν είναι συμβατό το PhysX δεν παίζει κιόλας.

Οk....Απλώς σκέφτηκα ότι η κάρτα θα "δυσκολεύοταν" πιο πολύ, όταν γινόταν και χρήση του PhysX, άρα θα έπεφταν τα frames.

PhysX Games List

Unreal Tournament 3—PhysX Mod

Δεν δυσκολεύετε παραπάνω,δίνει παραπάνω επειδή ακριβώς υποστηρίζει PhysX.

@snake_a στο CPU Test 2 έπρεπε να ήσουν πάνω από τα 100 Steps/s.

Οπότε PhysX δεν έχεις.

(δες και τα δικά μας Screens)

Δεν νομιζω οτι εχει ενεργοποιηθει το phys-x.

Kοιτα ξανα αν εχεις βαλει τους σωστους drivers για το OS σου.

Αν ναι βγαλε τους drivers και το physx, κανε reboot, σβησε τελειως το φακελο c:\nvidia και ξαναπερνα τα.

το εχει δοκιμασει κανεισ σε 8800 gtx ?
Yes, all series 8, series 9, and GT200 series cards can support gpu-based PhysX.

HOWEVER, these drivers / PhysX package only support the GT200 series cards and the G92 series cards (aka 9800GTX, 8800GT, 8800GS, 8800GTS 512mb, etc).

Υπομονή.:brille011:

εχω win vista 63bit ρε παιδια ... τα demos τρέχουν κανονικά... Μπορεί κάποιος να μου γράψει τη διαδικασία Step By Step παρακαλώ ; Ευχαριστώ!

εχω win vista 63bit ρε παιδια ... τα demos τρέχουν κανονικά... Μπορεί κάποιος να μου γράψει τη διαδικασία Step By Step παρακαλώ ; Ευχαριστώ!

Τo άλλο bit που πήγε??

Αφού αφαίρεσα τελείως ότι υπήρχε από Nvidia,PhysX,Vantage...

Έβαλα τους 177.39 μετά τον PhysX 8.06.12 και μετα το Vantage..αλλά όχι τον Driver του PhysX που βάζει αυτό.

ελπίζω να έβαλες τους 177.39...

• 3 weeks later...

αυτό έχει physΧ τώρα γιατί εγώ έμπλεξα τα μπούτια μου :D

8800Gt @ 702Mhz core 1800Mhz shaders 1000Mhz mem's Αμοντάριστη ακόμα

E8500 @ 500x8.5 4250Mhz

1200Mhz 5-5-5-15 οι μνήμες με όλα να τρέχουν από πίσω ήθελα να δω αν έχει PhysiX :D το score πως είναι για 24/7 PC ??

post-574-1414343151,5015_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.