Justhavocman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2016 (edited) Καλησπερα , εχθες ο πατερας μου αλλαξε την συνδεση του σπιτιου απο VDSL σε κατι που , οπως μου ειπε , ονομαζεται ευρυζωνικο , το οποιο ηρθε με ενα καινουργιο ρουτερ που αναγραφει VDSL2 , απο οτι του ειπανε θα πιανει φουλ 50mbps πραγματικη ταχυτητα , κατι streaming , κατι τετοια περιεργια , και εγω ρωταω εσας αν γνωριζεται αν ισχυει κατι τετοιο γιατι κακα τα ψεματα , δεν εμπιστευομαι το τι θα μου πει ο καθε ταμιας του οτε.Να αναφερω επισης οτι το ολο πακετο κοστισε 40€ λιγοτερο το διμηνο απο το τορινο πακετο που ειχαμε. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 15, 2016 από Justhavocman Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 15, 2016 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2016 Απόσπασμα από τη wikipedia: Quote Second-generation systems (VDSL2; ITU-T G.993.2 approved in February 2006)[5] use frequencies of up to 30 MHz to provide data rates exceeding 100 Mbit/s simultaneously in both the upstream and downstream directions. The maximum available bit rate is achieved at a range of about 300 meters; performance degrades as the loop attenuation increases. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Νοέμβριος 16, 2016 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 Σου είναι εύκολο να μας πεις ποιο modem είναι? Είναι κάποιο διαφορετικό από τα Speedport W724 ή Speedport Entry 2i που δίνει συνήθως ο ΟΤΕ? Επίσης σε βολεύει να δεις σε τί ταχύτητα κλειδώνει (upstream/downstream)? Αυτό που παγίως ο ΟΤΕ ονομάζει "ευρυζωνική τηλεφωνία" είναι το VoIP, δηλαδή να παίρνεις τηλεφωνία από το modem/router. Ξέρω ότι παίζουν με VDSL2 και vectoring πιλοτικά σε κάποιες γραμμές, αλλά ομολογώ ότι θα εκπλαγώ εάν αυτή ήταν η αλλαγή που έκαναν, αφού 50Mbps έχεις και με το "απλό" VDSL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justhavocman Νοέμβριος 16, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 36 minutes ago, minast said: Σου είναι εύκολο να μας πεις ποιο modem είναι? Είναι κάποιο διαφορετικό από τα Speedport W724 ή Speedport Entry 2i που δίνει συνήθως ο ΟΤΕ? Επίσης σε βολεύει να δεις σε τί ταχύτητα κλειδώνει (upstream/downstream)? Αυτό που παγίως ο ΟΤΕ ονομάζει "ευρυζωνική τηλεφωνία" είναι το VoIP, δηλαδή να παίρνεις τηλεφωνία από το modem/router. Ξέρω ότι παίζουν με VDSL2 και vectoring πιλοτικά σε κάποιες γραμμές, αλλά ομολογώ ότι θα εκπλαγώ εάν αυτή ήταν η αλλαγή που έκαναν, αφού 50Mbps έχεις και με το "απλό" VDSL. ειναι το speedport W724V Type Ci , με 10\100mbps ethernet , στην χειροτερη η ταχυτητα θα ειναι η ιδια , αλλα θα πληρωνω λιγοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts