skepasti21 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2016 (edited) Μολις προσπαθησα να μεταφερω καποια αρχεια απο τον φορητο σκληρο στο λαπτοπ μου και δεν με αφηνε,εβγαζε μυνημα κατι για κατεστραμενη διαδρομη ή κατ τετοιο,λυπαμαι δεν σκεφτηκα να βγαλω screenshot και τα αρχεια τωρα δεν υπαρχουν (απαρεδεκτος ξερω) τεσπα,τυχαινει να εχω το hdsentinel και εβγαλα μερικα screenshots προς μελετη και επισης απο cmd... και συνηθως οπωτε τον κουμπωνω με πεταει μυνημα οτι βρεθηκαν σφαλματα και μου ζηταει ''σαρωση και επιδιόρθωση'' , οχι παντα ομως. Παρακαλω την γνωμη σας. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 14, 2016 από skepasti21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 15, 2016 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2016 Δοκίμασε και το διαγνωστικό της WD και πες μας τι σου βγάζει καλού κακού να προετοιμάζεσαι για το μοιραίο πάντως 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Νοέμβριος 19, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2016 Εβαλα το tool να κανει extended test και μετα απο 12 ωρες μου εβγαλε αποτελεσματα... και ερωτω..... δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτα τα bad sectors να απομονωθουν καπως και να χρησιμοποιηθει το υπολοιπου του χωρου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 19, 2016 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2016 Παίζεις με τη φωτιά πλέον. Πέταμα ο δίσκος ή άνοιξε τον, βγάλε τα platters και κάνε τα σουβέρ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Νοέμβριος 19, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2016 χαχαχχααχχαχαχαα........ ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimxr Δεκέμβριος 15, 2016 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 Το έχω πάθει, ακριβώς ίδια κατάσταση. Δυστυχως δεν έσωσα τίποτα από εκεί μέσα. Ελπίζω να μην έχασες κι εσύ κάτι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Δεκέμβριος 15, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 Το έχω πάθει, ακριβώς ίδια κατάσταση. Δυστυχως δεν έσωσα τίποτα από εκεί μέσα. Ελπίζω να μην έχασες κι εσύ κάτι...Ευτυχώς τον πρόλαβα φίλε στην αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 15, 2016 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 On 19/11/2016 at 10:10 AM, skepasti21 said: δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτα τα bad sectors να απομονωθουν καπως και να χρησιμοποιηθει το υπολοιπου του χωρου? Ναι αλλα θα συνενισουν και τα υπολοιπα να χαλανε. Ρεαλιστικα το πετας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts