thazio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2016 (edited) TIME OF DAY: 14:00 WEATHER: Clear AIR TEMP: 32c GRIP: 98% στο practice, θα αυξάνεται με τους γνωστους ρυθμους... Tyre blankets: OΝ PRACTICE: 20:30 (75 λεπτά) QUALIFY: 15min RACE: 22:00 (25 Laps) Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές). Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς + video Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application η Crew Chief for Assetto Corsa Επιβαλεται η χρήση DISCORD με Push to Talk Χρόνοι: http://managerdc8.rackservice.org:50410/sessionstat http://auto.ferrari.com/en_EN/sports-cars-models/gt-racing/ferrari-fxx-k/ Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 14, 2016 από thazio 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 14, 2016 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2016 Σωστός!!!Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 14, 2016 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2016 βροοοοοουμ!!!!! ετοιμος.Για μπειτε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 14, 2016 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2016 Το αμάξι είναι πραγματικά απίστευτο. Από τα καλύτερα του AC. Κρίμα, πάντα χάνω τα καλύτερα. Λογικά θα λείπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 16, 2016 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 Παιδιά τί φοβερό αμάξι!!! Πόρωση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 17, 2016 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 πριν 11 ώρες, το μέλος liakjim έγραψε: Παιδιά τί φοβερό αμάξι!!! Πόρωση. πρέπει να τελειώσω επειγόντως το κόκπιτ (δεν περίμενα να με πάρει τόσο πολύ)! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Νοέμβριος 17, 2016 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 πριν 25 λεπτά, το μέλος Aris Teidis έγραψε: πρέπει να τελειώσω επειγόντως το κόκπιτ (δεν περίμενα να με πάρει τόσο πολύ)! Πάρε το wheel stand pro του Δημήτρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 17, 2016 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 πριν 8 λεπτά, το μέλος uhu έγραψε: Πάρε το wheel stand pro του Δημήτρη. Έχω δικό μου (το είχα πάρει για το χωριό) αλλά αν καλομάθεις σε Αριανό κόκπιτ ο ποπός δεν καταδέχεται να κάτσει μετά όπου κι όπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 17, 2016 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 Πάρε το wheel stand pro του Δημήτρη. Ήδη δόθηκε σε δικό μας παιδί.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Νοέμβριος 20, 2016 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 @GoMaR αν μπορείς για τον αγωνα οταν βαλεις κωδικο ανοιξε το minorating και σε C, γιατι τον ειπα τον δικο μου να μην μπει σε αγωνα spa αλλα δεν με ακουσε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 20, 2016 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 Θα ετοιμασω τον σερβερ εννοειται, αλλα δε γνωριζω αν θα τρεξω.Ενδεχεται να εχουμε οικογενειακη μαζωξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 20, 2016 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 Τελικά θα είμαι. Η 4η θέση μου ανήκει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 20, 2016 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 (edited) Εγώ μάλλον δεν θα είμαι! Να ήταν Πέμπτη... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 20, 2016 από thazio Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Νοέμβριος 20, 2016 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 @GoMaR Pass? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Νοέμβριος 20, 2016 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 Ξέχασε να το ποστάρει..? Έχει κανένας άλλος πρόσβαση στο server να μπεί να το κοιτάξει μια? Ή αν έχει κάποιος το τηλέφωνό του? ...ή κάποιον που να έχει το τηλέφωνό του Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 20, 2016 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 Μας φτιάχνει ο @panosdimp τον δικό του. Μισό. Μπείτε στον σερβερ faust pass : forza6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 20, 2016 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 (edited) καλα ρε μλκ @Georgiadis Giorgos ενα ποστ δε μπορεις να κανεις να ενημερωσεις τα παιδια ;;;;;; nopassword o κωδικος Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 20, 2016 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Νοέμβριος 20, 2016 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 Οπότε πάμε στο κανονικό σερβερ όλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 20, 2016 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 Και αφού ο Ιάσονας δεν ξέρει να κάνει ούτε τον admin , κάναμε ένα ακόμα qualy για να μάθουν τα παιδιά το combo. Από τους χρόνους, κατάλαβα ότι θα έχω μια βαρετή 2η θέση. Ευτυχώς όμως στην εκκίνηση, χτυπήθηκα από πίσω , τετακέ στον τοίχο και τελευταίος να κυνηγάω. Οπότε ο αγώνας απέκτησε τεράστιο ενδιαφέρον και τελικά μετά από ακόμα 2-3 τετακέ και 5-6 penalty , στην τελευταία πραγματικά στροφή, ανέκτησα την 2η θέση από τον @JohnnyGTR, με 200σφυγμούς. Τον κατα ευχαριστήθηκα. Μπροστά ο @Lylankor, φυσικά μας ξεφτύλισε. Του είπα να του βάλω καμιά 100άρα ballast μπας και το χαρεί λίγο, αλλά τπτ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 21, 2016 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2016 Όλα έτοιμα τα είχα.είχα ενημερώσει τον Γιώργο για τον σέρβερ αλλά σας έγραψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts