serpico75 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2016 (edited) Καλησπέρα. Μία φίλη έχει ρίξει νερό στο laptop της εδώ και 5 μήνες. Το σενάριο έχει ως εξής: -το στέγνωσε με ζεστό αέρα σεσουάρ:τίποτα -δεν έχει αφαιρέσει όλο αυτό το διάστημα τη μπαταρία Θέλει να μου το δώσει να το προσπαθήσω. Μέσω Google είδα βήματα αντιμετώπισης. Λόγω, όμως, του χρονικού διαστήματος, και ειδικά του ότι όλο αυτό το διάστημα η μπαταρία είναι επάνω, λέω μήπως δε χρειάζεται καν να δοκιμάσω. Η εμπειρία/γνώση σας τί λέει? Ευχαριστώ! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 13, 2016 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatzilias Νοέμβριος 13, 2016 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2016 Μετα απο 5 μηνες και με την μπαταρια πανω δεν νομιζω να περνει κατι.μονο να μαζεψεις μερικα κοματια που δεν εχουν επηρεαστη απο το νερο.για το επομενο laptop η για πούλημα.Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Νοέμβριος 13, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2016 Αυτό που λένε ότι γεμίζεις λεκάνη με οινόπνευμα 99% και βουτάς το laptop (πλην οθόνης) για ένα χρονικό διάστημα, έχω καταλάβει καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 14, 2016 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2016 ολα όσα διαβάζεις περι οινοπνεύματος, ριζιου, σιλικα κλπ είναι για όταν γίνει το ατύχημα και όχι 5 μήνες μετά με τη μπαταρία επάνω. Το νερό μετά απο 5 μήνες θα έχει φύγει οπότε δε χρειάζεται οινοπνεύματα και ρύζια. Αν δεν παίρνει μπροστά λυπάμαι που θα στο πω αλλά δε μπορείς να κάνεις και πολλά όπως σωστά σου είπε ο @hatzilias 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 14, 2016 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2016 ξεχνα το ,rip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Νοέμβριος 14, 2016 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts