panoc Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2016 Το G400 μου παραδιδει το πνευμα, δουλευει οποτε του καπνισει οποτε ειμαι αναμεσα σε Mionix Castor Razer Deathadder Steelseries rival 300 και Zowie EC2-A Παντα για claw grip Προτασεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 10, 2016 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2016 Να συμπληρωσω μεγεθος παλαμης 19-20 εκατοστα απο ακρη μεσου μεχρι πισω μερος παλαμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Νοέμβριος 17, 2016 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 G403 που είναι σχεδόν ίδιο δεν το σκέφτεσαι ; Εγώ από G400 πήγα σε G Pro για την αλλαγή, που αν και μικρότερο, με βόλεψε καλύτερα σε claw/hybrid finger grip, ενώ με το G400 το είχα περισσότερο σε πιο palm/hybrid claw. Μέγεθος χεριού εκεί στα 19-19.5 cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Νοέμβριος 18, 2016 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2016 Εγώ θα σου προτείνω Logitech M705 http://www.logitech.com/en-us/product/marathon-mouse-m705 Laser, με απίστευτη μπαταρία και στιβαρή αίσθηση. Είναι ασύρματο, με mini-hub κλασικά. Το έχω δύο χρόνια με τις ίδιες 2 μπαταρίες και πάμε για τρίτο όπως υπόσχεται και η εταιρία. Δεν έχει πολλά κουμπιά, μόνο δύο έξτρα πλαϊνά, αλλά έχει ρύθμιση με ένα κλικ για ροδέλα που δε φέρνει αντίσταση στο γύρισμα για ακούραστο scrolling. Αν θέλεις να είναι πιο ελαφρύ το λειτουργείς μόνο με τη μια μπαταρία. Δεν έχω κανένα παράπονο. Τώρα αν θες μακρο και πολλά κουμπιά στο πλάι για άλλη φάση, δε σου κάνει, εδώ είναι εργάτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Νοέμβριος 18, 2016 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2016 Mionix Castor. Το ποντικι δεν χρειαζεται συστασεις φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 18, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2016 Πετυχα πριν μερικες μερες στο amazon.de το g520 στα 38Ε και κτυπησα αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαιρούλα Απρίλιος 10, 2017 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2017 Το Mionix Castor που αναφέρεις κι ο Papakitou είναι πολύ καλό. Το έχει κι ο φίλος μου και για gaming ειναι ότι πρέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Απρίλιος 11, 2017 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 Σκέψου και G402 αν είσαι Fps gamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 11, 2017 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 πριν 16 ώρες, το μέλος Μαιρούλα έγραψε: Το Mionix Castor που αναφέρεις κι ο Papakitou είναι πολύ καλό. Το έχει κι ο φίλος μου και για gaming ειναι ότι πρέπει. Μία ώρα πριν, το μέλος Staxtis έγραψε: Σκέψου και G402 αν είσαι Fps gamer On 18/11/2016 at 8:00 ΜΜ, το μέλος panoc έγραψε: Πετυχα πριν μερικες μερες στο amazon.de το g520 στα 38Ε και κτυπησα αυτο.... Εχει ψωνισει ηδη το παιδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Απρίλιος 11, 2017 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 30 minutes ago, tommybertsen said: Εχει ψωνισει ηδη το παιδι... Είδα post της "μαιρούλας" που το ξέθαψε και δεν είδα το σχόλιο του.:/ 2016...Daaaamn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 11, 2017 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 Δε πειράζει μπορεί να μετάνιωσε και να πάρει και άλλο ένα Ας ελπίσουμε να δικαιώθηκε από Την επιλογή του και να είναι καλοδουλευτο το τρωκτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Απρίλιος 11, 2017 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 Just now, tommybertsen said: Δε πειράζει μπορεί να μετάνιωσε και να πάρει και άλλο ένα Ας ελπίσουμε να δικαιώθηκε από Την επιλογή του και να είναι καλοδουλευτο το τρωκτικο Αν το μετανιώσει μπορεί να κάνει κάνει επιστροφή τις πρώτες 10 μέρες. αχαχχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 11, 2017 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 Η να Έχει και τα 2 Η να πουλήσει το πρώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Απρίλιος 11, 2017 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 Μια χαρα ειναι το 502, δεν εχω κανενα παραπονο τοσους μηνες, αλλα ακομα το ψαχνω μπας και πετυχω το castor σε καλη τιμη... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαιρούλα Απρίλιος 12, 2017 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2017 Ωχ, συγγνώμη παιδιά, δικό μου λάθος. Είμαι νέα στο φόρουμ και προσπαθώ να μάθω τα κατατόπια. Panoc, ο επιμένων νικά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts