panathas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2016 Γεια σας. Σκοπεύω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για μεταφορά δεδομένων από τον υπολογιστή μου και αποθήκευση. Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι πρόσφατα ένας φίλος μου που είχε εξωτερικό σκληρό, μετέφερε τα αρχεία του από αυτόν σε έναν υπολογιστή που είχε κάνει φορματ, η μεταφορά κράτησε περίπου κανένα 40λεπτο ίσως και παραπάνω, μιλάμε για 250-300 GB αρχείων περίπου. Επειδή τα δικά μου είναι 600-700GB, υπάρχει κάποιος εξωτερικός σκληρός για γρήγορη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων ή οχι? Γιατί με τέτοιες ταχύτητες χαιρετίσματα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 9, 2016 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2016 Eχεις USB 3 θυρες στο πισι σου ? Αν ναι τοτε αν παρεις εναν σκληρο + usb 3 θηκη (ή usb3 εξωτερικό) και θα κανεις σχετικα γρηγορα τη δουλεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panathas Νοέμβριος 9, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2016 Οκ ευχαριστώ , θα το κοιτάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 9, 2016 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2016 Ένας μηχανικός USB3.0 θα σου δώσει κάπου 100 mb/sec = 6000 mb/min = 360000 mb/h = 350 gb/h Αν βρεις κάποιον πιο γρήγορο, άντε να πας στα 400 gb/h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Νοέμβριος 9, 2016 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2016 Μια φορα θα το κανεις ... ας σου παρει και μιση μερα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 9, 2016 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2016 Επισης μην το κανεις με cut/copy και Paste. Αν κατι παει στραβα, παιζει να χασεις αρχεια. Οταν μετεφερα τα αρχεια μου απο το παλιο NAS στο νεο (~8.5 ΤΒ) το εκανα μεσω του FreeFileSync (http://www.freefilesync.org/) , ειναι δωρεαν, απλο και καλο στην αντιγραφη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 9, 2016 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2016 Υπάρχει επίσης και το DSyncronize που είναι portable και ελληνικό. http://dimio.altervista.org/eng/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts