jamesbond Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2016 Εχω ενα mouse απο την microsoft και εδω και δυο μερες μου κολλαει και αναγκαστηκα βγαζω απο την θυρα usb και το ξαναβαζω παλι και λειτουργει κανονικα Ειναι προβλημα mouse η mobo? Mobo 970a ud3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 8, 2016 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2016 Κλασικο προβλημα ms ποντικιου. Σε ιντερνετ καφε δουλευα με γεματο ms mice, και το εκαναν ΟΛΑ. Ο λογος ειναι ειτε επειδη τα κοπανουσαν , ειτε επειδη ειχε θεμα το καλωδιο. Οπότε ειτε το ενα ειτε το αλλο και σε σενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Νοέμβριος 8, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2016 Ειναι το δευτερο ms ποντικι που εχω το πρωτο μου κολλουσε τα πληκτρα μερικες φορες επεφτε κατω Αλλα αυτο τωρα δεν μου εχει πεσει καθολου και μου κολλαει ειναι και σβηστο το ledaki απο κατω Αφου λες οτι ειναι χαλασμενο γιατι λειτουργει δεν θα επρεπε να ειναι νεκρο?αναγκαζομαι και του αλλαζω θυρες ολοι την ωρα Παιζει ρολο η θυρα αμα ειναι usb 3η usb power? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 8, 2016 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2016 Υπαρχει πιθανοτητα να το κανει απο θεμα ρευματος , αλλα ειναι μικρη. Αν θες να το διαπιστωσεις, βρες ενα αλλο ποντικι και θα το καταλαβεις αν υπαρχει θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Νοέμβριος 8, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2016 Που να βρω αλλο ποντικι τωρα μου βαζεις δυσκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Νοέμβριος 8, 2016 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2016 Θα αναγκαστείς να βρεις όπως και να εχει ,δεν φταίει η μητρική . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 8, 2016 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος jamesbond έγραψε: Που να βρω αλλο ποντικι τωρα μου βαζεις δυσκολα Πανε σε κανεναν υπονομο, ολο και κατι θα βρεις. Μπορει να βρεις και εδω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Νοέμβριος 8, 2016 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2016 51 minutes ago, jamesbond said: Που να βρω αλλο ποντικι τωρα μου βαζεις δυσκολα πηγαινε παρε κανενα ποιοτικο gaming turbo-x με 5 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 8, 2016 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2016 (edited) Αν ειναι χαλασμενο το ποντικι , που να βρει αλλο ρε συ; Θα παιζει με αυτο , μεχρι να εξαντλησει καθε πιθανη ερωτηση. Απο το αν φταιει η mobo , το psu, το πληκτρολογιο ,τα φανακια , μεχρι και ο πινακας του σπιτιου του και το καζανακι . ΥΓ: Οτι ειπε ο λοκονταις, τζεμησμποντη. Ενα με 5€ , αν δουλευει καλα, σου μενει κιολας (οσο σου μεινει). Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 8, 2016 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Νοέμβριος 8, 2016 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2016 1 hour ago, jamesbond said: Που να βρω αλλο ποντικι τωρα μου βαζεις δυσκολα έχεις τα δίκια σου. Άλλαξε mobo που είναι εύκολο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Νοέμβριος 8, 2016 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2016 Παντα με το καλο λογο ειστε ολοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 8, 2016 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2016 Μονος σου το πας εκει το πραμα ρε Τζεμη. Σου λεμε Α και λες Ω , παντα. Τι τα θες τα ερμα τα θεματα; Σου λεω την πιο απλη λυση για να καταλαβεις αν φταιει το ποντικι και μου απαντας οπως απαντησες. Τι περιμενεις; Ενιγουει , ξεφευγουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts