panos 12 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2016 Παιδιά το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχει παίξει κάνεις; αξίζει να το πάρω; Λίγο που είδα η ζημιά ξεπερνάει κάθε όριο καθώς δεν νομίζω σε άλλο παιχνίδι simulator racing να έχει τέτοια ζημιά ρεαλιστική το αυτοκίνητο, επίσης τα γραφικά είναι πολύ όμορφα και γενικά σαν παιχνίδι αξίζει θα έλεγα το έχει παίξει κάνεις; Να μας πει εντυπώσεις;
GoMaR Νοέμβριος 6, 2016 #2 Νοέμβριος 6, 2016 Δεν εχει να σου προσφερει τιποτα παραπανω απο το θεαμα των ζημιων. Χρησιμοποιει soft body physics και για αυτο βλεπεις τετοιες ζημιες. Ειναι αρκετα ΒΑΡΥ για τα γραφικα του και η αναπτυξη του αργη. Οχι προσωπικα δε θα εσκαγα λεφτα για αυτο. Εξαρταται βεβαια και τι ζητας απο ενα παιχνιδι. Τι σου αρεσει εσενα ;
panos 12 Νοέμβριος 6, 2016 Author #3 Νοέμβριος 6, 2016 μου αρεσει οτι εχει τετοια ζημια το αυτοκινητο , θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια που όταν πήγαινα να πάρω κάτι με αυτοκίνητα cd από το δισκοπωλείο πάντα το πρώτο πράγμα που ρωτούσα ήταν αν έχει ζημιά το αυτοκίνητο και πόσο χαλάει και τις περισσότερες φορές η ζημιά δεν με ικανοποιούσε και απ ότι βλέπω έχουμε και συμμετοχή ελληνων στο παιχνίδι
GoMaR Νοέμβριος 6, 2016 #4 Νοέμβριος 6, 2016 ναι αλλά είναι ΜΟΝΟ αυτο το παιχνίδι.δε σου προσφέρει κάτι άλλο.αν θες να τα σκάσεις για να βλέπεις μόνο τις ζημιές, εσυ το ξερεις
Recommended Posts