BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2005 Κοιταξτε στα μουλτιραμα τρελαθηκαν εντελως20 ευρω κατω το καλιτερο μπλοκ της silverprop !!! (απο 80 ευρω σε 59)τοχανε ξανακανει με τα taganειναι μονο για σημερα οποιος προλαβε προλαβεεγω χτυπησα ενα μολιςTec ready με ετοιμο ανταπτορα χαλκου για πελτιε , μπρουτζος στο καπακι , χαλκος μασιφ ο πατος , 6 καναλια ροης στον πατο, μπεκ ροης στο καπακι ,ολοι οι ανταπτορες μαζι για ολα τα socket amdελπιζω να βοηθησα κανενα που ετοιμαζοταν για αγοραπριν ενα μηνα ειχε 90 ευρω και το κοιτουσα απο τη βιτρινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 59 λεει τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 ξεκινησε 90 , πηγε τωρα 80 και σημερα ειδικα 59δεν ξερω πως γινεται ,ΑΠΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΑμαλλον θα εχουν τους λογους τους που το κανουνμε την εμπειρια που εχω απο το προηγουμενο μπλοκ λεω οσοι θελουν να πανε σε νερο να το χτυπησουν ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑμακαρι ναχε τετοιες προσφορες καθε μερα σε διαφορετικο ειδος :clap: :clap: λινκ http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterCPUcooling&cp_id=48117τωρα που το σκεφτομαι , τοσο εχει το μπλοκ για gpu , εβαλαν στην τιμη του gpu block το cpu block !!!δεν βαζουν και το gpu block 30 ευρω (θαθελα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 μαλλον δεν πουλησαν ουτε ενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka μαλλον δεν πουλησαν ουτε ενα Εισαι παληκαρι...LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 22, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 κοιτα επειδη εγω εχω το ενα μοντελο παρακατω ξερω για τι μιλαμε τωρα απο κει και περα αν εχεις κατι εναντια στο μπλοκ μπορεις να το πεις εγω εστειλα γιατι πριν μια βδομαδα εγινε θεμα ολοκληρο γιαυτα τα μπλοκ για μενα σε ποιοτιτα και τιμη απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ το ποστ εγινε για ενημερωση του φορουμ και οχι για να ξανατσακωθουμε ο τσακωμος για μπλοκ γινεται σε αλλο ποστ θυμαμαι καλα :D και για οποιον εχει αμφιβολια ας δει τη μετρηση στον οδηγο υδροψυξης του φορουμ που ειναι οτι πιο ουδετερο ,το μπλοκ απλα σκιζει και οποτε θες του πετας και πελτιε χωρις μετατροπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 δεν σου ειπα οτι ειναι κακο, απλα ηταν ακριβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάρτιος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 απατη δεν ειναι....μαλιστα ειναι μονο για παραγγελειες μονο απο ιντερνετ-τηλεφωνο και πρεπει απαραιτητα να στο φερουν και σπιτι!!!(δωρεαν φυσικα).Απλα ακολουθουν μια πολιτικη που μας συμφαιρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 22, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Οπως το ειπες ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟτωρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ειται καποιος το παρει σημερα είται αυριοοποτε και εκρινα σωστο να ενημερωσω για το τι εστι και ποσο κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 πολυ καλα εκανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Μάρτιος 22, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice μακαρι ναχε τετοιες προσφορες καθε μερα σε διαφορετικο ειδος :clap: :clap: εχει αρκετες προσφορες 1ας ημερας αρκει να το παρακολουθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 22, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 είναι πολυ καλό ! το αγόρασα απο multirama 80,24 ευρώ προ 2 μηνών περίπου (EVOLUTION SE 478) -είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε .....στην δοκιμασία με τον κουβά και τα παγάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 22, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 τυγχανει να εχω ενα πολυ καλο κονε μεσα στα μουλτιραμα.οταν τον ρωτησα για τις συγκεκριμενες τρελες πτωσεις τιμων μου ειπε τα εξης''οι προσφορες για τα μουλτιραμα ειναι μεσο προωθησης και διαφημισης.Ειναι τετοιος ο σχεδιασμος των προσφορων που η ζημια απο τις χαμηλες τιμες σε καθε ειδος υπο ημερησια προσφορα υπερκαλυπτεται απο την διαδοση της φημης και του ονοματος της εταιριας με αναλογη αυξηση των πωλησεων''με λιγα λογια μου εξηγησε οτι μιας και τα μουλτιραμα μπαινουν στον χωρο του case modding watercooling κλπ θελει να κανει ενα απλοχερο ξεκινημα για να κερδισει την αγορα.μπορει να κοστισει καπως σε περιορισμο των εσοδων αλλα σιγουρα δεν θα καταστρεψει την εταιρια.εγω προσωπικα το βρισκω πολυ σωστη κινηση. Αν και η κουβεντα μου μαζι του ξεκινησε απο την περιεργεια μου μηπως παιζει καποιο αλλο κολπο πισω απο τις κινησεις αυτες επιχειρηματολογησε οπως σας ειπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 22, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 εγω το χτυπησα παντωςοσοι πιστοι προσελθετεμε τετοιες προσφορες αμα εχεις τα ματια σου ανοιχτα φτιαχνεις συστημα με πολυυυυυυ λιγοτερα λεφταφαντασου κερδος ενα εικοσαρικο στο καθε κομματι απο το πισι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 22, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Του 11 ειναι πιο φτηνο και πιο καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 22, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από soki Του 11 ειναι πιο φτηνο και πιο καλο. Και πιο ομορφο νομιζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 22, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Εμένα ο 11 δε μου απαντάει αν τελικά θα το κάνει το μπλοκ μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Μάρτιος 22, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 για το block του 11 συμφωνώ και εγώ. Το έχω εδώ και πολύ καιρό και ακόμη δεν έχω βρει όμοιό του. Εχω 2 τις swiftec και dangerden και κάθονται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 22, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Mε γειά το μπλοκάκι ! καλόοοοοοοοοοο. Τώρα αν είναι γιατί δεν πουλησε όπως πολύ σωστά ειπε ο ea6gka , μας Συμφέρει / . όπως και νάχει παίρνεις κόσμημα lol δεν παίρνεις προχειροκατασκευή . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 22, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceγια μενα σε ποιοτιτα και τιμη απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ του 11....και ποιο φτηνα και πολυ ποιο καλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.