Jump to content

Τι radiator πρεπει να βαλω?Μονό ή διπλό?

vagvagvag

Recommended Posts

ΦΙλε μου δυστηχως κατω δεν χωραει γιατι το thermochill ειναι 31 cm και κατω ειναι μονο 29 cm κενος χωρος. Και δεν θελω να να το βαλω να ακουμπαει στο τροφοδοτικο.

Επισης δεν μου απαντησατε αν δεν παρω διπλο και παρω 2 μονά.Υπαρχει προβλημα?

Και αλλο 1. Το CPU που εχω ειναι INTEL QUAD Q9450 , αν δεν κανω λαθος 2,66 Mhz.

Αν εχω διπλο ψυγειο και καποια στιγμη θελω να ασχοληθω με το overclocking μεχρι που μπορω να το παω?Μεχρι 3 Mhz?

Τελικα να παρω διπλο ψυγειο?

Να μην πάρεις Thermochill. Να πάρεις ένα διπλό χοντρό που να χωράει.

Το πόσο μπορεί να πάει ο επεξεργαστής σου εξαρτάται από πολλά πράγματα.

Πάντως θα είσαι πάνω από τα 3GHz. Μπορεί και πολύ πιο πάνω.

Οκ μπορεις να μου πεις οταν λες εσυ χοντρο ποσα cm εννοεις?Eπισης για αλλη μια φορα πως σας φενεται η ιδεα να παρω 2 μονά ψυγεια?και να τα συνδεσω ειτε παραλληλα , δηλαδη το ενα μετα το αλλο , ειτε CPU-RADATOR-GPU-RADIATOR

ΦΙλε μου δυστηχως κατω δεν χωραει γιατι το thermochill ειναι 31 cm και κατω ειναι 30.5 cm. Και δεν θελω να να το βαλω να ακουμπαει στο τροφοδοτικο.

φιλε φασκεις και αντιφασκεις.

στο ποστ 16 μας λες οτι η αποσταση απο το "ταβανι" του κουτιου ειναι 5,5 cm και μετα μιλαμε για το thermochill το οποιο εχει παχος 5,9cm. (link)

οποτε, δες και κατι πιο λεπτο οπως το Alphacool NexXxoS Pro II και το Black ICE GTS Stealth 240.

Εαν δεις οτι δεν εχεις καλες θερμοκρασιες βαζεις και ενα μονο πισω και καθαρισες.

Επισης δεν μου απαντησατε αν δεν παρω διπλο και παρω 2 μονά.Υπαρχει προβλημα?

θεωρητικα ειναι το ιδιο, αλλα γιατι να γεμισεις το κουτι σωληνες?

Και αλλο 1. Το CPU που εχω ειναι INTEL QUAD Q9450 , αν δεν κανω λαθος 2,66 Mhz.

Αν εχω διπλο ψυγειο και καποια στιγμη θελω να ασχοληθω με το overclocking μεχρι που μπορω να το παω?Μεχρι 3 Mhz?

εισαι στα 2,66 GHz. και τωρα μπορεις να φτασεις τα 3 ανετα, το θεμα ειναι οι θερμοκρασιες... ;)

Οκ μπορεις να μου πεις οταν λες εσυ χοντρο ποσα cm εννοεις?Eπισης για αλλη μια φορα πως σας φενεται η ιδεα να παρω 2 μονά ψυγεια?και να τα συνδεσω ειτε παραλληλα , δηλαδη το ενα μετα το αλλο , ειτε CPU-RADATOR-GPU-RADIATOR

Τα δυο μονά δεν συμφέρουν οικονομικά. Περνεις πολυ καλο διπλο ή και τριπλο με αυτα τα l7.

4.5 cm περίπου είναι τα χοντρά.

Ενδεικτικά το Alphacool NexXxoS Xtreme II έχει:

Dimensions L x W x H mm -- 280 x 132 x 48 mm

Να πάρεις ένα διπλό και να το βάλεις εκεί που πρότεινε ο Sakis.

Ρε συ δεν φασκο και αντιφασκο.Εχω καθησει ωρες με το μέτρο και κανω υποθεσεις τι να κανω με το κουτι.Απο αριστερα προς τα δεξια , μετα το τροφοδοτικο δεν εχει χωρο κατω να βαλω το ψυγειο( thermochill) εκτος αν βαλω κατι πιο κοντο.Δηλαδη το thermochill ειναι 31 cm και τα αλλα 27,5 cm περιπου.Επισης πανω η αποσταση απο το ταβανι μεχρι τα σιδερακια που ειναι το waterblock αν δειτε ειναι 5,5 cm και το thermochill ειναι 6,1 cm (αντε να ειναι 5,9 cm οπως λες εσυ). Παλι δεν χωραει πανω .Μονο αν βαλω το ψυγειο εξω και τους ανεμιστηρες μεσα(στο ταβανι).Τοτε χωρανε.Και η αλλη λυση ειναι 2 μονά που χωρανε να τα βαλω και τα 2 μεσα.Sorry αν σας εχω πρηξει αλλα ηρθα εδω γιατι το θεωρω ως το καλυτερο site για water cooling και overclocking

δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει, αλλα το προβλημα που εντοπιζω εγω, ειναι το κολλημα με το thermochill.

Το εχεις ηδη στην κατοχη σου και πρεπει να το βολεψουμε καπου;

Γιατι αν ειναι ετσι, αλλαζει το πραμα...

αν μπορεις μετρα λιγο τις αποστασεις που υπαρχουν στην φωτο (κοκκινα - μπλε βελη)

[ATTACH]3238[/ATTACH]

post-543-1414343147,1273_thumb.jpg

αν έβαζε πάνω στο κουτί στην οροφή ένα 3πλό χοντρό και από την μέσα μεριά του κουτιού τους ανεμιστήρες του δεν βλέπω πρόβλημα κατεβάζει και τα Dvd του στις 2 κάτω θέσεις και έχει και χώρο για τα rakor και τους σωλήνες άσε που θα το καθαρίζει και πιο εύκολα το ψυγείο έτσι + οτι θα είναι εκτός κουτιού

Οχι δεν εχω στην κατοχη μου κανενα ψυγειο.Σας ειπα οτι θα σας ρωτησω πρωτα πριν κανω κατι.Απλα εχω διαωασει οτι τα thermochill ειναι top.Για αυτο εχω κολλησει εκει.

Κατω ειναι 15 cm υψος και 29 cm πλατος.

Πανω στην οροφη μπορω να το βαλω.Πειραζει ομως να δινει αερα απο μεσα απο το κουτι που θα ειναι ζεστος ο αερας ηδη?

δεν θα δεις τεράστια διαφορά να δίνει αέρα από μέσα έξω και σε μένα το ένα διπλό που έχω για την Vga από μέσα δίνει και δεν έχει πρόβλημα και εμένα δεν είναι έξω από το κουτί και "αναπνέει" και δύσκολα έτσι όπως το έχω

εγώ έτσι το βλέπω σαν πιο εύκολη λύση το πολύ πολύ βάζεις ανεμιστήρες 1000rpm σπρώξε-τράβα και είσαι άρχοντας

Εννοεις ανεμηστηρες απο μεσα να δινουν προς τα εξω και ανεμηστηρες εξω να τραβανε απο μεσα προς τα εξω?Αν εννοεις αυτο λεω να βαλω μονο απο μεσα ωστε να μειωθει και ο θορυβος.6 θα ειναι πολλοι ανεμηστηρες.Θα ανοιξω και τρυπα φυσικα απο πανω με γρυλλιες.Κατι αλλο , αν βαλω 2 ανεμιστηρες μεσα που να σπρωχνουν προς τα εξω σε τριπλο ψυγειο θα εχω λιγοτερη αποδοση?Ενας αλλος εδω μεσα ελεγε οτι το εχει εκτος κουτιου χωρις καθολου ανεμιστηρα και ειναι μια χαρα.

χωρίς ανεμηστήρες δεν θα την παλεύει καθόλου είτε έξω είτε μέσα τώρα για τους 2 όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα αν βάλεις 3 στις 1000 στροφές δεν θα τους ακούς σχετικά καθόλου

δεν θα καείς αν το ακουμπήσεις αλλά δεν θα είναι και ζεστό αλλά χωρίς ανεμηστήρες δεν θα μπορεί να κρατήσει το θερμικό φορτίο που θα του βάλεις και σταδιακά θα ζεσταίνετε όλο και περισσότερο, ναι ασχολούμε με overclocking αλλά από ότι είδα εσύ δεν θες για αυτό λέω και για ανεμηστήρες με λίγες στροφές μιας και δεν θα χρειαστείς μεγαλύτερους. Τα ψυγεία που έχω εγώ θα τα δεις εδώ http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=1783

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.