SirDiman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2016 (edited) Το spotify εχει family pack με 11 ευρω /μηνα και δινει προσβαση σε 6 λογαριασμους-ατομα. Ενδιαφέρετε κανείς να κάνουμε ομαδική αγορά συνδρομης ? Ειμαστε ηδη 3 ατομα. (μπορω να αναλαβω τη πληρωμή μονο αν μου κανετε κατάθεση στη Πειραιώς) Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2016 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Νοέμβριος 4, 2016 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 εγώ ενδιαφέρομαι! απλά πως θα γίνει η όλη διαδικασία; Επίσης υπάρχει κίνδυνος για μπαν ή κατι τέτοιο από το spotify; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 4, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 6 minutes ago, haris013 said: ή κατι τέτοιο από το spotify; οχι , οι οροι χρήσης του ειναι πολύ αόριστοι , και ηδη το κανουν πολλοί εξω ψάχνοντας το στο google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 4, 2016 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 κ γω ενδιαφέρομαι. θα πληρωσουμε ετησιο πως θα γινει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Νοέμβριος 4, 2016 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 (edited) Θέλω και εγώ. Προτείνω είτε εξάμηνο είτε έτος. Απορία: θέλει καινούριο account ή θα λειτουργίσει πάνω σε κάποιο που ήδη έχουμε? edit: μάλλον θα μείνω ορφανό εγώ. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2016 από MasterCommander Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Νοέμβριος 4, 2016 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 Ενδιαφέρομαι κι εγώ. @SirDiman σου στέλνω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 4, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 (edited) καθε μηνα θα κανω την πληρωμη νομιζω δεν υπαρχει δυνατοτητα προπληρωμης Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2016 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
madtracker Νοέμβριος 4, 2016 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 ενδιαφερομαι και εγωSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Νοέμβριος 4, 2016 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 Δεν έχει ετήσια ; πως θα πληρωνουμε; με κατάθεση κάθε μηνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 4, 2016 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 Βαλε και μενα στα σιγουρακια πλιζ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Νοέμβριος 4, 2016 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 Count me in! Θα σε βολευε αν σου προπληρωνα-με ενα χρονικο διαστημα μεγαλυτερο απο ενα μηνα; Δηλαδη ας σου βαλει οποιος θελει ενα ποσο που αντιστοιχει σε 6μηνες η ενα χρονο προκειμενου να μην πηγαινει καθε μηνα για καταθεση, και να μην ψαχνεσαι κι εσυ καθε μηνα με ολους ξεχωριστα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 4, 2016 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 +1 για καταθεση 6μηνη / ετήσια ο καθενας.. γιατι μετα θα χασεις τη μπαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 4, 2016 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 (edited) Καντε 2η ομαδικη παιδια μιας και υπαρχει ενδιαφερον. Όποιος συμφωνεί με το να μου κανει καταθεση καθε μηνα στη Πειραιως (δωρεαν με winbank) (ή καθε 2ο μηνα ) με την αντιστοιχη συμμετοχή , καλως Οπως εγραψα πριν , δε το εχω επιβεβαίωσει ομως , δεν υπαρχει δυνατοτητα αγορας 6μηνη / 12μηνης στο πακετο αυτο Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2016 από SirDiman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Νοέμβριος 4, 2016 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 Εγώ είμαι μέσα αλλά θέλω να προπληρώσω για 6 μήνες ή 1 έτος γιατί κάθε μήνα με τοσα που δω στο μυαλό μου θα το ξεχνάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 4, 2016 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 (edited) Δε μπορω να αναλαβω τετοια ευθύνη Στο winbank υπαρχει δυνατοτητα σε ημερα και ωρα που οριζει ο χρηστης να γινεται αυτοματα η αποστολη εμβασματος, οποτε θα σε βολευε κατι τετοιο για να μην ξεχνιεσαι Θα στειλω πμ στους συμφωνούντες με τον ορο που έθεσα πανω , αν προχωρήσω Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2016 από SirDiman 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros32 Μάϊος 28, 2018 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2018 Κι εγώ κανόνισα με άλλα άτομα και φτιάξαμε family pack και συνεννοούμαστε μέσω κλειστής ομάδας στο facebook για τις επαναπληρωμές μας (6μηνη ή ετήσια συνδρομή). Έχει ενδιαφέρον το spotify γενικά. Μαζί με Windows Media Player (τοπική βιβλιοθήκη) κι ένα YouTube για κομμάτια πιο σπάνια, έχουμε πρόσβαση σε σχεδόν ό,τι τραγούδι θέλουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Μάϊος 29, 2018 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2018 Καλησπέρα αλλά και εγώ ψάχνω για αλλά 2 άτομα γιατί έχω κάποιους γνωστούς και ψήθηκαν, ώστε να συμπληρώσουμε 6αδα για να μας βγει πιο φθηνά . Ερώτηση προς αυτούς που έχουν το family pack ,πληρώνεις ένα λογαριασμός ο βασικός και απλά συνδέει τα άλλα account στον αρχικό λογαριασμό ? Σε περίπτωση που κάποιος έχει από παλιά spotify ,πρέπει να κάνει κάνει καινούργιο ή μπορεί έτσι απλά να μπει στο family pack? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 21, 2018 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2018 Οποιος απο δω ειναι ενταξει (θα προτιμηθουν ατομα που γνωριζω ηδη) και ενδιαφερεται εχω ενα slot για premium που περισσευει. Ανανεωση καθε 10 του εκαστοτε μηνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 21, 2018 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2018 Μαριε, ΙΣΩΣ να θελει η γυναικα.... Σου λεω το βραδακι για σιγουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 21, 2018 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2018 (edited) 3 minutes ago, YDinopoulos said: Μαριε, ΙΣΩΣ να θελει η γυναικα.... Σου λεω το βραδακι για σιγουρια Εμφανιστηκε ο @panoc Γιαννη. Απλα μου εστειλε ΠΜ. Λογικα θα προχωρησει με τον Πανο. Αν εχω κατι αλλο ενημερωνω. Ευχαριστω Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 21, 2018 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts