LordOfRings Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2005 Tι πρεπει να κανω για να λειτουργει το search στο dc++εχω zone alarm και norton antivirus 2005. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 στα σετινγκς, καρτέλα τζένεραλ, έχεις active ip? βάλτο σε passive κ ξαναδοκίμασε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnG1416003205 Μάρτιος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Σωστός ο φίλος. Θα σου πρότεινα όμως να μπείς εδώ να βρείς τον οδηγό που θα γίνεις active χωρίς να χρειάζεται να αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι την ip μέσα απο τα settings.Η κύρια διαφορά μεταξύ active και passive είναι ότι οι passive users δεν μπορούν να κατεβάσουν απο passive με αποτέλεσμα λιγότερα sources.Οι active κατεβάζουν απο όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Aξιζει να εισαι active...αλλα για να μην χρειαζεται να βαζεις την νεα IP σου καθε φορα που αλλαζεικανε ενα account εδω και στο πεδιο που εισαγεις την IP σου στις ρυθμισεις του DC βαλε το ονομα του account σουπχ. lotr.no-ip.infoεπισης εαν η συνδεση σου εχει καποιο hardware firewall αλλαξε τις ρυθμισεις ωστε να εχει προσβαση το DC++ στην PORT 1412 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 22, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 ευχαριστω ..ολλα ΟΚ.. κανενα καλο hub ξέρετε ? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 2 ελληνικα παιζουν..... 1. angelos0dc.no-ip.info:1411 και 2. hellas.no-ip.info:7778 και στα 2 βρισκω παντα αυτο που θελω.... Tip: sta share που θα εχεις να μην εχεις ποτε το netlimiter Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από PGMTip: sta share που θα εχεις να μην εχεις ποτε το netlimiter why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 13:36] ευχαριστω ..ολλα ΟΚ.. κανενα καλο hub ξέρετε ? ... ολα εξαρτωνται απο το sharesize σου..οσο περισσοτερα εχεις στο share σουθα εχεις προσβαση σε hubs με πολλους χρηστες, με ταχυτατες συνδεσεις και τεραστιο sharesizeανοιξε τη Public Hub List και ανακατεταξε τα συμφωνα με τον αριθμο των users και μετα ξεκινα απο το μεγαλυτερο για να δεις σε ποια σε βαζει συμφωνα με το δικο σου sharesize....οποιο σε ικανοποιει το κρατας πληκτρολογωντας /fav στο main chat τουωστε να συνδεεται αυτοματα κατα την εναρξη του DC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 22, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 απο ξένο κανενα καλο hub .? αυτη την στιγμή ειμαι με static ip . να βάλω απλος ip στο active ip ? .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 11:44] why? Σε κανουν ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Μάρτιος 22, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Σε κανουν ban Και πως το καταλαβαινουν???Εγω παντα εχω to netlimiter sta 10KB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 22, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Σε κανουν ban no ban for me, ούτε όταν το είχα πιο παλιά στα 5κβ γιατί έπαιζε κ azureus παράλληλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 22, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Βρε νιουμπηδες για το .exe αρχειο λεω ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 22, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 ΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Μάρτιος 22, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 lol ναι τετοιο κick εχω φαει για 6 ωρες αλλα οχι και ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάρτιος 22, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 και εγω την ειχα πατησει , και απορουσα γιατι με ειχαν κικαρει απο τον αγγελο, αλλα οχι μπαν , και καποιος ΟΡ μου το σφυριξε, ..απο τοτε ..οχι shared Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάρτιος 22, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 :OT: μήπως ξέρει κανείς πως χρησιμοποιείται το mirc για downlaoding έχω ακούσει πολλά οτι έχει πολύ πραγμα, οτι συνδιάζεται κάπως με το dc++.....:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 22, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Εμενα στο απλοαντ μου ρουφανε ολο το μπαντγουιντθ.Γιατι γινεται αυτο,αφου εχω βαλει και περιορισμους? Αναγκαζομαι να τους κλεινω ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 2, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 εμενα ειτε ειμαι ακτιβ ειτε πασιβ μου βγαζει ερρορ :unknown error: 0x2742γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Απρίλιος 2, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e :OT: μήπως ξέρει κανείς πως χρησιμοποιείται το mirc για downlaoding έχω ακούσει πολλά οτι έχει πολύ πραγμα, οτι συνδιάζεται κάπως με το dc++.....:OT: Δεν εχω ακουσει κανενα συνδιασμο με IRC και DC++ απλα στο IRC η μεταφορα αρχειων λεγεται DCC [ή κατι τέτοιο τεσπα] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.