Aris Teidis Νοέμβριος 14, 2016 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2016 On 12/11/2016 at 2:38 ΜΜ, το μέλος akis_z80 έγραψε: Ετοιμάσου να φας τη σκόνη μας!!!!!! YOU WILL SUFFER!!!! Δεν μάσαγες καλύτερα μια τσίχλα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 14, 2016 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2016 Λάστιχα έφαγε ή τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 14, 2016 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2016 Τα μπροστινά κιτρίνισαν αλλά με μηδενική επίδραση στους χρόνους.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 14, 2016 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2016 εφαγε εφαγε..Τα πισω πρασινα, αλλα οριακα για να κιτρινησουν.Τα μπροστα του γ@μησα τη μανα Προς τον 18 γυρο κοντα κιτρινησαν. Αντεξαν εννοειται `45 λεπτα αγωνα μιας και οι χρονοι δεν επεφταν τοσο (σε συνδιασμο με την αυξηση του grip) Οποτε πιστευω για 90 λεπτα ειναι ιδανικα αν υπολογισουμε και το 1 πιτ. Αν ρωτας για αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 14, 2016 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2016 Καλά έτσι και αλλιώς δεν θα τρέξουμε με αυτό το σιχαμα. Βέτο χαχαχαΣτάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 14, 2016 Author #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2016 (edited) πριν 55 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Καλά έτσι και αλλιώς δεν θα τρέξουμε με αυτό το σιχαμα. Βέτο χαχαχα Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πωπωωωω, σαν την παπαρηγα κανεις. Φαε το κουλουρι σου και ηρεμησε καλα θα περασουμε. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 14, 2016 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Νοέμβριος 14, 2016 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2016 5 hours ago, Aris Teidis said: Δεν μάσαγες καλύτερα μια τσίχλα... Έτσι τo είπα για να ψαρώσει. Δε με καταλάβατε ακόμα; Όταν γαβγίζω δε δαγκώνω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Νοέμβριος 14, 2016 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2016 (edited) Πολλά συγχαρητήρια και πάλι σε @GoMaR και σε όλους που έτρεξαν! Ήταν φαντάζομαι από τους λιγότερο επεισοδιακούς αγώνες, ωραίο χρυσό το αυτοκίνητο, αλλά λίγο βαρετό μου φάνηκε. Στα του αγώνα, επαναπαύτηκα λίγο με τους χρόνους μέχρι και το Σάββατο και αλλάζοντας μόνο τα toe in (μηδένισα μπρος πίσω τα live) λέω 'εντάξει, αυτό είναι το σετ'. Αλλά δεν ήταν με πέθανε ειδικά στην πολύ αργή αριστερή για κάποιο λόγο, έχανα 0.2 τουλάχιστον από το pb μου μόνο εκεί σε κάθε γύρο. Τα λάθη γενικά δεν κόστιζαν πολύ και έκανα 2-3, το καλύτερο όταν κοιτούσα το ptracker να δω τη διαφορά από τον Ιάσονα στο 1ο sector και έχασα τα φρένα... Να δούμε στο cup πως θα πάει. Αλλά σειρά έχει η Ferrari την επόμενη βδομάδα! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 14, 2016 από Lylankor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts