Kyaner Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2005 Γεια σε ολουςθελω μια μικρη βοηθεια στο συγκεκριμενο θεμα.Η ολη ιστορια εχει ως εξηςΑγορασα ενα σετ 2χ256 Corsair TwinX XMS PC3700PT πριν απο 2 χρονια περιπου οταν ειμουν Ιρλανδια απο ενα online shop με βαση τη Νορβηγια, ολα πηγαιαναν καλα μεχρι που τα φτυσανε πριν 2 βδομαδες.Επικοινωνισα με το μαγαζι και μου ειπαν οτι ναι μεν μου τις αλλαζουν αλλα θα τις στιλουν στη διευθυνση που ειχα κανει αρχικα την αγορα (Ιρλανδια).Οποτε εγω πρεπει να στιλω τις μνημες Νορβηγια και στη συνεχεια να τις στειλουν εκεινοι σε ενα φιλο μου Ιρλανδια για να τις στιλει εκεινος με τη σειρα του σε εμενα.Το ολο σκηνικο μου φενετε πολυ ταλαιπωρια και με μεγαλο κοστος για μνημες που το πολυ να μου βγαλουν 80 ευρο οταν και αμα καταφερω στη συνεχεια να τις πουλησω.Οποτε σαν κλασσικος Ελλην σκευτομαι εαν ξερει κανεις καποιο μαγαζι που να πουλαει Corsair και να δεχετε να κανει RMA χωρις πολυ ψαξιμο και εννοειται χωρις αποδειξη αγορας.Ευχαριστω προκαταβολικαΓιαννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Μάρτιος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Χλωμό το βλέπω το θέμα..:-) γιατί κ το μαγαζί για να στείλει rma θέλει τιμολόγιο αγοράς να έχει..άσε που για ποιό λόγο να μπει σε τέτοια διαδικασία (μεταφορικά τηλς..περίμενε..) καλή επιτυχία πάντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Μάρτιος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 ΣΤΟ SITE ΤΗΣ CORSAIR ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΑC SHOP KAI H CHECKMATE. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.http://www.corsair.com/corsair/european_distributors.htmlΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Μάρτιος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ CORSAIR http://www.corsairmicro.com/corsair/warranty.html#badΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ IM NOT HAVING GOOD LUCK WITH THE RETAILER/RESELLER.WHAT DO I DO NOW? ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ RMA FORM, ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.Make sure the RMA number is clearly marked on the outside of the package and send it to the following address:Corsair MemoryAttn: Returns44141 S. Grimmer Blvd.Fremont, CA 94538ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 diablo13 ΜΗΝ γράφεις με κεφαλαία. Και επισής εκτός από το κουμπί απάντηση υπάρχει και το κουμπί διόρθωση. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά post χωρίς λόγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάρτιος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Στείλ' τες απευθείας με RMA στην corsair και μην παρακαλάς κανέναν.http://www.corsair.com/corsair/warranty.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 22, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Να'στε καλα ρε παιδια, χιλια ευχαριστω, θα δοκιμασω απευθειας με τη Corsair μπας και γινει τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 23, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Kαλα αυτος ο RAM Guy πρεπει να ειναι τελειος μπετο βλακας, εγω του λεω οτι δε μπορω ουτε ΡΟST να κανω με τις μνημες και αυτος μου λεει να δοκιμασω να ανεβασω το vdimm και να τρεξω το memtest....Αντε να δουμε που θα βγαλει αυτη η δουλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 26, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Tελικα τα καταφερα, μου εστιλαν RMA number και απο βδομαδα θα τις στιλω πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.