Jump to content

Κάρτα γραφικών και mobo o/c

mfg8876

Recommended Posts

Το πάλεψα πολύ χθές. Πέρασα ξανά τους 6.39 και τους WHQL 71.84. Τζίφος. Στις μνήμες δίνω έτσι και αλλιώς 2.80. Τρέχω 3dsmax 5. Κάνει rendering ωραία και καλά ΑΛΛΑ με σπασίματα στα παράθυρα . Προσπαθώ να τρέξω το Medal of Honor: Pacific Assault, αλλά δεν ξεκινάει καθόλου. :tomato: Και αυτό με FSB 235. :...: Έριξα και το cpu clock στο 9x και το LDT στο 3x και ανέβηκα μεχρι τα 245 αλλά πάλι τα ίδια. Έχω κάνει post για το ζήτημα σε anadtech και dfi-street. Ελπίζω να μας διαφωτίσουν και από εκεί. Κάτι κουλό πρέπει να μας διαφεύγει. Θα δείξει. Για την μνήμη θα έλεγα να μην πας παραπάνω volt από αυτά που χρειάζονται. Με 2.7 με 235 fsb κάνει restart το δικό μου, αλλά με 2.8 είναι οκ.

Κατόπιν κοπιαστικών προσπαθειών κατάφερα και εντόπισα το πρόβλημα. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έβγαζε λάθη στο memtest. Η ρημάδα η μνήμη έκανε τη ζημιά. Δεν σήκωνε το 1Τ command rate (cpc). Τώρα, με 1.475V*104% σταθερό το σύστημα στα 2.5ghz (max cpu temp 45C). Και με 1.525V*110% σταθερό στα 2.6ghz (max cpu temp 55C). Δεν μπορώ να ζητήσω παραπάνω. :cool: Συνονόματε, παίξε με το cpc, πιστεύω θα λυθεί το πρόβλημα σου. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να αντιμετωπίσω το πρόβλημα. :D

Ανδρέας

Εισαι τυχερος Αντρικο!Εγω δεν καταφερα τιποτα ακομα και με αυτο.η cpu μου και η μνημη δουλευουν αψογα μεσα στα windows αλλα σε παιχνιδια οταν ειμαι στα 2.8 η 2.9 εχω προβλημα ακομα και αν τρεχω τις μνημες στα 266 που ειναι αστεια τιμη για corsair.Χαιρομαι παντως που καταφερες κατι εσυ.Αν παρει κατι το ματι σου στειλε ενα pm.Thanx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.