Billys Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2016 (edited) To link για την πιστα απο εδω: Donington Park TIME OF DAY: 13:00 WEATHER: Clear AIR TEMP: 16c GRIP: 98% στο practice, θα αυξάνεται αργά και σταθερά ( Aν θελετε το ανεβαζουμε , γιατι η δοκιμη του combo εγινε πριν βγει το update ) Tyre blankets: OΝ PRACTICE: 20:30 (75 λεπτά) QUALIFY: 15min RACE: 22:00 (22 Laps) Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές). Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς + video Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application ( προτιμώ το Crew Chief for Assetto Corsa) Προτείνεται η χρήση DISCORD με Push to Talk Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 7, 2016 από GoMaR 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 30, 2016 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 98% grip πλεον 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 30, 2016 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 Το πάει σύννεφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 30, 2016 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 Εσυ τα εγραψες ολα απο την αρχη ; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 30, 2016 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 ετοιμος ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 30, 2016 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 Θα στοιχημάτιζα ότι θα έμπαινε combo με Porsche.Για να δούμε τι λέει το Audi.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Οκτώβριος 30, 2016 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 Το έχω οδηγήσει μόνο σε hotlap και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν περίμενα να τρέξω με αυτό σε κανονικό race! Ποτέ μη λες ποτέ! Αν κανείς ισχυριζόταν ότι είναι προσθιοκίνητο θα τον πίστευα. Δε φαίνεται η τετρακίνηση.. Ή έχει πολύ μπροστά την κατανομή ή αργεί να δώσει ροπή στο πίσω μέρος.. Όπως και να έχει, προβλέπω ενδιαφέρουσες μάχες!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 31, 2016 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 απο την bmw z4 παμε σε αυτο.Στο ακριβώς αντίθετο..χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Οκτώβριος 31, 2016 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 11 hours ago, akis_z80 said: Το έχω οδηγήσει μόνο σε hotlap και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν περίμενα να τρέξω με αυτό σε κανονικό race! Ποτέ μη λες ποτέ! Αν κανείς ισχυριζόταν ότι είναι προσθιοκίνητο θα τον πίστευα. Δε φαίνεται η τετρακίνηση.. Ή έχει πολύ μπροστά την κατανομή ή αργεί να δώσει ροπή στο πίσω μέρος.. Όπως και να έχει, προβλέπω ενδιαφέρουσες μάχες!! Και δεν θα το τρέξεις!! ACRL !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 31, 2016 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 Κατι ακουσα οτι θα προτιμησει το audi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 31, 2016 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 18 hours ago, liakjim said: Θα στοιχημάτιζα ότι θα έμπαινε combo με Porsche. Για να δούμε τι λέει το Audi. Jim το σκεφτηκα και γω αλλα επειδη δεν υπαρχει χρονος για δοκιμες ειπα να βαλω κατι που τουλαχιστον ειναι δοκιμασμενο. Αν ομως δεν σας αρεσει δεν εχω προβλημα να το αλλαξουμε..εγω βασικα δεν θα μπορεσω να τρεξω ουτως η αλλως.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 31, 2016 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 πριν 13 λεπτά, το μέλος Billys έγραψε: Jim το σκεφτηκα και γω αλλα επειδη δεν υπαρχει χρονος για δοκιμες ειπα να βαλω κατι που τουλαχιστον ειναι δοκιμασμενο. Αν ομως δεν σας αρεσει δεν εχω προβλημα να το αλλαξουμε..εγω βασικα δεν θα μπορεσω να τρεξω ουτως η αλλως.. Όχι βέβαια, η επιλογή είναι πάντα ιερή. Κρίμα που δεν θα τρέξεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Οκτώβριος 31, 2016 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 (edited) Τι κουλό αυτοκίνητο είναι αυτό, έχει πολύ πλάκα! Το κάνεις ότι θές, το πετάς στη στροφή όπως σου κατέβει, φρενάρεις με το πλάι, γκαζόφρενα, χειρόφρενα τα πάντα τα δοκίμασα Ισχύει οτι την 4κίνηση τη καταλαβαίνεις μόνο σε εκκίνηση από στάση, κατά τα άλλα σαν να είναι μόνο εμπρός (ούτε με γκαζόφρενο σχεδόν δεν αισθάνεσαι κάτι που να λέει οτι οι πίσω τροχοί δίνουν). Και φυσικά το ισιώνεις όποτε θέλεις με μια γκαζιά... ξέρετε τι θα πεί αυτό ε @GoMaR? Ετοιμαστείτε για round 2... Spoiler Αυτό το layout της πίστας με τις 2 πολύ αργές στροφές που έχουν και αρκετό πλάτος στη πίστα του πάει, θα γίνεται πανικός και πιστεύω αρκετές προσπεράσεις εκεί ειδικά επειδή πριν από αυτό έχει τη σχετικά τεχνική τυφλή δεξιά και μετά ευθεία με ένα πολύ γρήγορο S. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 31, 2016 από Lylankor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 1, 2016 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2016 κάτι κάνεις στο 3ο σεκτορ...θα το βρω.χειρόφρενο ακόμα δε έχω δοκιμάσει.:p το αμάξι αυτο δε θέλει απότομα στο γκάζι Γιατί φεύγει για πλάκα η μούρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Νοέμβριος 1, 2016 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2016 Μουαχαχα, στο lap comparison πάντως δε φαίνεται τι κάνω! (τι κάνω..?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Νοέμβριος 6, 2016 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2016 On 11/1/2016 at 7:12 PM, Lylankor said: Μουαχαχα, στο lap comparison πάντως δε φαίνεται τι κάνω! (τι κάνω..?) Αν κρίνω από το γράφημα, κόβεις ευθεία το εσάκι πριν τις 2 φουρκέτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 6, 2016 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2016 Μέσα στη πουστιά ο λιλανκορ!Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Νοέμβριος 6, 2016 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2016 Κανονίστε να ξαναρχίσουμε να βλέπουμε αναφορές από τα μέρη σας. Spoiler I was never here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Νοέμβριος 6, 2016 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2016 shots fired Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 6, 2016 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2016 ο σερβερ θα γινει ρεσταρτ στις 20:30 με password : aloprosalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts