panos 12 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2016 (edited) καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω ένα προβλημμα εκεί που είμαι στο ιντερνετ ξαφνικά σβήνει η οθόνη γίνεται μαύρη, και μετά όταν κάνω restart δεν κάνει μπιπ το ειχιακι, σβήνει ο υπολογιστής ανοίγει ξανά από μόνος του και μετά παίρνει μπρος, τι μπορεί να φταίει; τροφοδοτικό είναι καλό βλέπω τάσεις καλές, μνήμες με μεμτεστ δεν βγάζουν πρόβλημα θερμοκρασίες έχω 30 στον επεξεργαστή 25 στην μητρική μητιρκη ειναι Asrock h87 perf 4670 cpu corsair RM 650 το μυαλο μου παει προς μητρικη και δεν εχω να παρω καινουρια Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 29, 2016 από panos 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 30, 2016 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 Δοκιμασες να βγαλεις την καρτα γραφικων και να παιξεις με την onboard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Οκτώβριος 30, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 όχι δεν το έκανα, και έναν τεχνικό που ρώτησα αυτό με είπε ότι φταίει η κάρτα γραφικών, αλλά για να μην κάνει καθόλου beep σύμφωνα με το βιβλιαράκι της μητρικής λέει χαλασμένη μητρική επεξεργαστής μνήμη αυτά τα 3 και πριν λίγο πάλι μαύρη οθόνη με έβγαλε ενώ έκανε κανονικά beep δεν έδειξε εικόνα και το pc ήταν κολλημένο έκανα εχτές και ένα uptade το bios της μητρικης εβαλα την τελευταια εκδοση και ενω ελεγε οτι το δεχτηκε εκανε αρκετη ωρα να δειξει εικονα, και γενικα αργει να κανει beep το ειχιακι τωρα, δεν ξερω τι αλλο μπορεί να φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Οκτώβριος 30, 2016 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 πριν 23 λεπτά, το μέλος panos 12 έγραψε: όχι δεν το έκανα, και έναν τεχνικό που ρώτησα αυτό με είπε ότι φταίει η κάρτα γραφικών, αλλά για να μην κάνει καθόλου beep σύμφωνα με το βιβλιαράκι της μητρικής λέει χαλασμένη μητρική επεξεργαστής μνήμη αυτά τα 3 και πριν λίγο πάλι μαύρη οθόνη με έβγαλε ενώ έκανε κανονικά beep δεν έδειξε εικόνα και το pc ήταν κολλημένο Κι όμως Πάνο και μια "τελειωμένη" κάρτα γραφικών μπορεί να εμποδίσει τον υπολογιστή να μην ξεκινάει. Κάποια στιγμή δοκίμασα μια παλιά κάρτα γραφικών στον υπολογιστή μου. Ενώ ξεκίνησε κανονικά ο υπολογιστής, πέρασα drivers. Στην επανεκκίνηση δεν ξεκίνησε ο υπολογιστής, δεν έκανε το χαρακτηριστικό "μπιπ" όπως λες. Μετά από 1-2 αποτυχημένες προσπάθειες δεν ξανασχολήθηκα, την έκανα ντεκόρ δίπλα στην οθόνη! Δεν λέω πως έχεις το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν θα χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις χωρίς την κάρτα γραφικών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Οκτώβριος 30, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 αν δω οτι το προβλημα χειροτερευει τοτε θα την βγαλω γιατι η onboard ειναι αδυναμη και κολανε τα παιχνιδια αρκετα πως δεν μ αρεσουν βρε παιδια προβλημματα του υπολογιστη που θελσει σκαλισμα για να βρεις τι φταιει, εγω νομιζω αν εβγαζε μια μπλε οθονη και μας ελεγε τον κωδικο θα ξεραμε τι φταιει τωρα, αλλα με κανει εντυπωση που δεν γραφει ουτε αρχειο minidump στα 7 αρα ειναι καθαρα προβλημα hardwere βγαλε εστω μια μπλε οθονη ρε ανθωπε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 30, 2016 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 Ρε μαν , δεν ειπαμε να παιζεις με την onboard, trial&error ειπαμε να κανεις για να δεις αν ευθυνεται αυτο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Οκτώβριος 30, 2016 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 (edited) Τροφοδοτικό το έχεις ελέγξει; Και δεν εννοώ απλά να ανοίγει το σύστημα, να το πουσάρεις λίγο να δεις; Τέσταρε την κάρτα γραφικών σε 2ο pc ( φίλου, γείτονα, συγγενή ) Το ίδιο κάνε και με το τροφοδοτικό. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 30, 2016 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Οκτώβριος 30, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 το τροφοδοτικό λίγο που το είδα με ένα πολυμετρο βγάζει σωστές τάσεις, επίσης και στο bios λέει σωστές τάσεις, εχτές έκανα ενα bios update το ποιο τελευταίο που είχε η μητρική μου, άλλα πάλι σήμερα είχε μαύρη οθόνη στην έναρξη των 7 από εκεί και πέρα θα το αφήσω λίγο να δω πως θα πάει, για τον λόγο ότι δεν το κάνει συχνά, αν δω ότι γίνεται όλο και πιο συχνά τότε θα το κοιτάξω. Eχω αποκλείσει το τροφοδοτικό την ραμ, επίσης, μένει ο δίσκος η μητρική και η κάρτα γραφικών ο δίσκος γιατί μπορεί με αυτό που λέει το sendinel το πρόβλημα επικοικωνιας που έχει προφανώς η πλακέτα του να βραχυκυκλώνει όλο το pc από την άλλη η κάρτα γραφικών να έχει όντως θέμα και να βραχυκυκλώνει πάλι την μητρική ή να έχει πρόβλημα η μητρική κάπου στο ελεγκτή του δίσκου και να βραχυκυκλώνει αυτή όλο το σύστημα, και ακόμα χειρότερα να είναι το σλοτ pci 16x της μητρικής προβληματικό. Είναι από εκείνα τα προβλημματα που ευχεσε να μην σε τύχουν σε υπολογιστή, γιατί αν είναι κάτι εμφανές το αλλάζεις και τέλος εάν φταίνε όλα άντε να ψάχνεις τι και πως, και δεν με βοηθάει βγάζοντας έστω μια μπλε οθόνη στην οποία θα μας οδηγούσε πιθανώς πιο εύκολα στην λύση του προβλήματος. Δεν υπάρχει κάποιος που να δοκιμάσουμε εξαρτήματα και συγκεκριμένα δεν θέλει κανένας γιατί και εγώ δεν αφήνω να δοκιμάσουν και σε εμένα οπότε πρέπει να πειραματιστώ μόνος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Οκτώβριος 30, 2016 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 (edited) Δες πάντως μήπως μπορείς να δανειστείς για λίγες ώρες ένα τροφοδοτικό από κανένα φίλο και βάλε το να δουλέψει. Σε δυο φίλους είχαν ένα πρόβλημα σαν το δικό σου, δηλαδή η εικόνα μαύριζε μετά από λίγα λεπτά ενώ οι ανεμιστήρες δούλευαν. ΥΓ. Δεν βάζεις την κάρτα γραφικών στη άλλη θέση για κάρτες της μητρικής σου: Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 30, 2016 από p55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Οκτώβριος 30, 2016 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 ναι θα τα δοκιμασω ολα αυτα θα δω τι θα γινει παντως ευχαριστω παιδια ολους για τις απαντησεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts