xaris2335 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2016 Καλησπέρα έχω πρόβλημα με τις διπλές επαφές κατέβασα ένα απ το dublicate contacts αλλά με το που κάνω επανεκκίνηση το smartphone επανεμφανίζονται, πως θα γίνει να τις διαγράψω τελείως απο την μνήμη του κινητού και να μην ξανα εμφανιστούν; Αυτά σε android lollipop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 29, 2016 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2016 Για δοκίμασε: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.compelson.optimizer&hl=el Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris2335 Οκτώβριος 31, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 (edited) Αν κατάλαβα καλά αυτό που προτείνεις ψάχνει στη sim ή στο κινητό για διπλές εγγραφές, το πρόβλημα μου είναι ότι οι επαφές στη sim αντιγράφονται και στο κινητό με αποτέλεσμα να έχω διπλές επαφές πως θα γίνει να διαγραφούν απο τη μνήμη του κινητού; Θέλω να υπάρχουν μόνο στην κάρτα sim και όχι και στη μνήμη του κινητού. Μήπως υπάρχει κάποια επιλογή στις ρυθμήσεις που να απενεργοποιεί την αντιγραφή; Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 31, 2016 από xaris2335 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 31, 2016 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 Δεν μπορείς να τις επιλέξεις και να τις διαγράψεις από τη μνήμη του τηλεφώνου; Επίσης (λογικά) θα σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις ποιες επαφές να σου εμφανίζοντα στον κατάλογο από τις ρυθμίσεις των επαφών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris2335 Οκτώβριος 31, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 Στις ρυθμίσεις δεν έχει κάτι για τις επαφές. Το μόνο πράγμα που έχει είναι όταν πάω στις επαφές πατάω το μενού και μου βγάζει προβολή απο sim,κινητό ή gmail ή όλες. Πως θα γίνει να τις επιλέξω και να τις διαγράψω απο την μνήμη του κινητού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 31, 2016 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 Δεν γνωρίζω το τηλέφωνο για να σου πω ακριβώς. Μπορείς να επιλέξεις όμως να σου εμφανίζει μόνο τις επαφές της SIM. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris2335 Νοέμβριος 1, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2016 αυτό που λες το έχω κάνει ήδη. Από οτι κατάλαβα δεν ξέρεις ευχαριστώ πάντως για την απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts