idonthave Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2016 (edited) Καλησπέρα, κοιτάω για 960GB με 1TB ssd. Θα μπει ως 2ος και θα αντικαταστήσει έναν WD Black 1TB (πάει στον 6ο χρόνο) που έχω για games. Για το λειτουργικό έχω τον sandisk extreme pro. Αν και θα ήθελα να πάω στον evo 1TB είναι πολλά τα λεφτά εκτός αν βγει τις επόμενες μέρες σε προσφορά. Κοιτάω για τιμή γύρω στα 250€-270€ και είμαι ανάμεσα στο sandisk ultra II και crucial mx300, παίζει καμία καλή προσφορά για κάποιον άλλο δίσκο. Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα. Απ'όσο είδα ο crucial έχει κάπως καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τον ultra II, πιο καινούριος και 40gb περισσότερα οπότε κοιτάω περισσότερο προς τον crucial. Έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο ή κάτι που μου έχει ξεφύγει ή να περιμένω μήπως βγει κάποια καλή προσφορά? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 27, 2016 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 27, 2016 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2016 (edited) *Έχεις βάλει τον mx200 στο λινκ. Εγώ θα κοιτούσα τον πιο οικονομικό. Στο skroutz βγάζει τον ΜΧ300 1TB στα 255 ευρώ. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 27, 2016 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 27, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος Bonito έγραψε: Εγώ θα κοιτούσα τον πιο οικονομικό. Στο skroutz βγάζει τον ΜΧ300 1TB στα 255 ευρώ. Ωπ λάθος link, τον MX300 ήθελα να βάλω sandisk ultra II και ΜΧ300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 28, 2016 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2016 14 hours ago, idonthave said: Ωπ λάθος link, τον MX300 ήθελα να βάλω sandisk ultra II και ΜΧ300 Ίδιες τιμές πάνω κάτω. θα έπαιρνα όποιον έχει μεγαλύτερη εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts