djkostas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2016 Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πλέον το forum μου εμφανίζεται όπως στην επισυναπτόμενη εικόνα. Πριν την επαναφορά εμφανιζόταν κανονικά. Σε άλλα site/forum δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα, αν και δεν είναι και τόσα πολλά τα άλλα που μπαίνω από το κινητό. Halp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Οκτώβριος 27, 2016 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2016 Δοκίμασα και με τον firefox ... πάλι έτσι το εμφανίζει. Άρα φταίει το κινητό μου? Το android? (4.4.2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 28, 2016 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2016 @djkostas Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα είτε απο chrome είτε από οποιοδήποτε άλλο browser. Μάλλον είναι θέμα δικό σου. Αλλα για κάτσε μπας και έχουν καμιά ιδέα οι @DJD @unseen Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 28, 2016 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2016 Δοκιμασε τον dolphin Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 28, 2016 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2016 Για κάποιο λόγο δε μπορεί το κινητό σου να συνδεθεί στο bucket του amazon s3 για να κατεβάσει css και φωτογραφίες. Γιατί δε ξέρω αλλά κάτι το κόβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Οκτώβριος 28, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2016 (edited) Δοκίμασα και με dolphin, τίποτα. @DJD Το insomnia μου το εμφανίζει κανονικά, αν αυτό βοηθάει καθόλου. Με proxy εμφανίζεται κανονικά! Αλλά δοκιμάζω και με data και με wifi και απευθείας πάλι δεν εμφανίζεται. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 28, 2016 από djkostas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 28, 2016 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2016 Αυτό το βλέπεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Οκτώβριος 28, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2016 πριν 7 λεπτά, το μέλος DJD έγραψε: Αυτό το βλέπεις; Όχι, μου βγάζει This site can't be reached Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 28, 2016 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2016 Άρα κάτι σε κόβει από το να δεις το amazon, δε μπορώ να βοηθήσω σε αυτό δυστυχώς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Οκτώβριος 28, 2016 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2016 (edited) Αχααααααα σfixed !! Αφού κάτι κόβει μόνο το κινητό και από διαφορετικά δίκτυα μόνο το hosts file είχε απομείνει. Κατέβασα ένα editor app και έσβησα όλα τα amazon references. Everything back to normal, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 28, 2016 από djkostas 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 28, 2016 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2016 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts