suboy Οκτώβριος 28, 2016 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2016 Γιατί δεν γίνεσαι λίγο πιο αναλυτικός σχετικά με αυτό που θες να πεις. Πετάς 2 μοντέλα. Γιατί να μην αναφέρεις την όλη κατάσταση. Σε αυτή παίζουν, σε αυτή μου τα εμφανίζει έτσι "screenshot" κτλ. βλέπω fw update για την μία. Το έχεις κάνει; Το να είσαι τόσο "λακωνικός" δεν βοηθάει. m2c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Οκτώβριος 28, 2016 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2016 Update δεν εχω κανει Αυτο που θελω εγω ειναι να μην φαινονται η ξενη υποτιτλοι και να κοτσαρω τους ελληνικους απο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Οκτώβριος 28, 2016 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2016 αυτο που ζηταω γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Οκτώβριος 28, 2016 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2016 πριν 9 ώρες, το μέλος jamesbond έγραψε: Update δεν εχω κανει Αυτο που θελω εγω ειναι να μην φαινονται η ξενη υποτιτλοι και να κοτσαρω τους ελληνικους απο πανω τι εννοείς να μην φαίνονται οι ξένοι υπότιτλοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Οκτώβριος 28, 2016 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2016 Επειδη δεν μπορω να αφαιρεσω τους ενσωματωμενους που ειναι ξενοι και να προσθεσω τους ελληνικους Να βαλω ενα μαυρο πλεγμα και να προσθεσω τους ελληνικους Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Οκτώβριος 29, 2016 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2016 για δες εδώ έναν οδηγό (πιθανόν κατι τέτοιο να ζητάς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Οκτώβριος 29, 2016 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2016 μαπα δεν γινεται τιποτα ειναι και ακαταλαβιστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 29, 2016 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2016 ξεκινάς από κωδικοποίηση υποτίτλων, και καταλήγεις να ρωτάς πάλι, αυτό που ρώτησες και σε προηγούμενο θέμα, και σου απαντήθηκε. Να μην επανέλθουμε στο ίδιο θέμα. Διάβασε τις (πληρέστατες) απαντήσεις που έχεις πάρει ως τώρα, και θα βγάλεις άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Οκτώβριος 29, 2016 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2016 Αφηνεται να γινουν συζητησεις εσεις τα κλειδωνεται ολα τα θεματα Ουτε καν την ταινια δεν μου ανοιγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 29, 2016 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2016 δες αλλη ταινια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 29, 2016 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2016 θα μας τρελανει το παλικαρι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 29, 2016 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2016 Να επιστρέψεις το DVD στο video club, και να κάνεις παράπονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Οκτώβριος 29, 2016 Author #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2016 Γινεται να τη φτιαξω? Σαν ειπα την τηλεοραση που εχω και τη θελω να κανω και δεν πηρα μια φυσιολογικη απαντησει απο κανεναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Οκτώβριος 30, 2016 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 Οι απαντήσεις που έχεις πάρει είναι στην ίδια λογική των ερωτήσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Οκτώβριος 30, 2016 Author #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 θελω ομως το αποτελεσμα να φαινεται και στην τηλεοραση γινεται? το μετετρεψα σε utf-8 αλλα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 30, 2016 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2016 Όχι, δε νομίζω ότι είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο στο default player της τηλεόρασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Οκτώβριος 31, 2016 Author #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 κατι σε αλλο εναλλακτικο σχεδιο δεν υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 31, 2016 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 Μήπως να πάρεις ένα TV-Box; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Οκτώβριος 31, 2016 Author #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2016 και τη κανει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Νοέμβριος 2, 2016 Author #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2016 ειδα σε ενα βιντεο οτι ενας εκανε κατι ρυθμισεις στον πινακα ελεγχου και εφυγαν η κινεζικοι υποτιτλοι αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts