Jump to content

BH5 ξανά στη κυκλοφορία;

chroma

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

δεν ειναι παραπλανητικο ουτε ψεμα!!! (ωωω ναι)

αναμενονται νεα BH5 (ξανακατασκευαζονται απο την infeneon με τα μηχανηματα/σχεδια winbond) , και μαλιστα ενα tip που μου ειπαν ειναι οτι οι υπολοιποι κατασκευαστες μνημης (εξαιρουμενης της twinmos) δυσκολα θα καταφερουν να παρουν chipακια για να τα χρησιμοποιησουν στις μνημες τους ...

θα ειναι rated PC3500 production week 0506(4)++ και το production number καταληγει σε xxxxxxxxx1A4T ...

καλες αγορες!!!

Αντε να δούμε. Δε θέλω πολλά, μόνο 300mhz με 2.0-2-2-5-7-12-0-2-1-1 και 3.6v.

...άντε να πάρουμε και εμείς κανένα ...kitaki 1GB γιατί από εδώ και από εκεί ....πολλές μπανάνες μαζέψαμε:rolleyes:

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 00:44]

παιδια αποφασιστε 3.2 η 3.6 ??? να ξερω τι να στειλω request

3,2.....:o

3.2v για 300, 3.6v για 350. Αυτό θα ήταν απλά αξιοπρεπές o/c και θεωρώ πως είμαι ελαστικός. :turn:

Αρχική απάντηση από morpheus

Δηλαδη τα UTT δεν ειναι BH5 με αλλο εμπορικο όνομα;

Τα BH5 ειναι καλυτερα απο UTT;

τα UTT δεν ειναι BH5... ειναι απο την ιδια εταιρια παραγωγης (winbond) αλλο proccess, με κατα 95% ιδιες ιδιοτητες και αποδοση. τα UTT στην χειροτερη να ειναι 5% πισω σε επιδοσεις απο τα 'παλια' BH5 απο το οποια ομως clockαρουν καλυτερα

Κυκλοφορούν εδώ και κανά μήνα τα νέα BH5. Θα έχουν καλύτερη συμπεριφορά από τα παλιά ΒΗ5 (μικρότερες τάσεις) αλλά ακόμα θα υπάρχει το πρόβλημα με ψηλά oc και 512Χ2.

Αρχική απάντηση από tristeno

θα υπάρχει το πρόβλημα με ψηλά oc και 512Χ2.

Για πόσο ψηλά(Μhz) μηλάμε?

παντως και τα ολοκαινουρια twinmos που παρελαβα χθες με CADT τσιπακια (09εβδομαδα 05!)

δειχνουν να τραβανε σαν τα παλια καλα BH-5s'.....

στα 3.2v στο συστημα της υπογραφης 2-2-2-5 @250fsb

TwinMOS/TwinMOS DDR400 (pretested DDR400 2,5-3-3-8 Dual-Channel)

AADT // Powerchip 0,13

CADT // Powerchip 0,11

AA4T // Winbond 0,13 CH-5

1A4T // Winbond 0,175 BH-5

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.