Incor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2005 Γεια σας.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μέσα στη βδομάδα μια κάρτα με το Χ850ΧΤ (PCI Express).Από τα λίγα που μπόρεσα να μάθω είναι ότι υπάρχει μια έκδοση X850XT και μια άλλη X850XT PE.Απ ότι είδα η μια έχει Engine Clock 520 και Μemory Clock 1080 και η άλλη Engine Clock 540 και Μemory Clock 1180.Δεν ξέρω αν έχουν άλλες διαφορές. Αξίζει η διαφορά των χρημάτων και ποια να προτιμήσω? Προς το παρόν βρήκα μόνο από MSI (αν και δεν την προτιμώ) την X850xt και την X850xt Pe http://www.zero1.gr/index.php?cPath=47_48&sort=2a&page=2&language=el Επίσης είδα σε κάποιο site ότι υποστηρίζουν το DX9b ενώ οι Nvidia 6800Ultra το 9c.Δεν ξέρω αν είναι κάποιο σημαντικό μείον αυτό και το ποια διαφορά υπάρχει.Οποιος ξερει ας γράψει κάτι.
Nos-Dio Μάρτιος 21, 2005 #2 Μάρτιος 21, 2005 Αυτη την στιγμη ειναι οι πιο γρηγορες καρτες της αγορας.νομιζω πως αν ειναι να παρεις καλυτερα παρε την X850 XT γιατι ειναι ιδια με την PE,κατα 99% θα φτανει τους χρονισμους της PE.Η μονη διαφορα τους ειναι αυτο.Προτιμησε καποια HIS η SAPPHIRE,νομιζω μπορεις να τις βρεις Ελλαδα
Vasot Μάρτιος 21, 2005 #3 Μάρτιος 21, 2005 α) H Μονη διαφορα τους ειναι στις συχνοτητες του Core Clock και του Memory Clock Με αλλα λογια η Χ850ΧΤ-PE ειναι λιγο γρηγοροτερη κατα 10%-15% (αναλογος και το παιχνιδι) απο την Χ850ΧΤ β) Χ850ΧΤ (PCI Express) = Χ800ΧΤ-PE (AGP) Ειναι σχεδον ολοιδιες απο επιδοσεις αλλα αυτο μαλλον δεν σε ενδιαφερει Καλυτερα κανε οικονομια και αγορασε την Χ850ΧΤ(οχι PE) και κανε την Overclock αμα θες παραπανω ταχυτητα Αν και πιστεψε με δεν θα εχεις αναγκη Η Χ850ΧΤ προκειται για πολλη γρηγορη καρτα γραφικων ετσι οπως ειναι Δεν αξιζει τον κοπο να σκασεις παραπανω Εuro για μια Χ850ΧΤ-PE για λιγο μεγαλυτερη ταχυτητα εκτος βεβαια αν εισαι φανατικος και εχεις και τα λεφτα αλλα και θες να εχεις το καλυτερο της αγορας ασχετα αμα αξιζει την τιμη του η οχι Επίσης είδα σε κάποιο site ότι υποστηρίζουν το DX9b ενώ οι Nvidia 6800Ultra το 9c.Δεν ξέρω αν είναι κάποιο σημαντικό μείον αυτό και το ποια διαφορά υπάρχει.Οποιος ξερει ας γράψει κάτι. Αυτο συμβαινει επειδη το DirectX9.0C δινει Shader 3.0 υποστηριξη και οι καρτες Nvidia ειναι και οι μονες που επωφελουνται απο αυτο H καρτες της ΑΤΙ (Χ800 και Χ850) εχουν υποστηριξη του παλιοτερου Shader 2.0 και της λιγος εξελιγμενης εκδοσης Shader 2.0b οποτε το DirectX 9.0c δεν ειναι αναγκαιο για αυτες αφου δεν επωφελουνται
Incor Μάρτιος 21, 2005 Author #4 Μάρτιος 21, 2005 Επειδή είμαι και κάπως άσχετος με το DX9 είναι σοβαρό μείον αυτό για το μέλλον?Δηλαδή υπάρχει περίπτωση σε κάποια παιγνίδια η ΑΤΙ νάχει πρόβλημα?Πάντως αν είναι γρηγορότερη η X850XT PE κατά 10-15% νομίζω ότι αξίζει τα 25 παραπάνω.
GoriLLakoS Μάρτιος 21, 2005 #5 Μάρτιος 21, 2005 Τα λινκ που εχεις δωσει δεν ανοιγουν...! το 15% παραπανω επιδωσεις καλυπτονται ανετα με ενα μικρο o/c χωρις καμια δυσκολια....μην σου πω και παραπανω......! Ποσο την εχεις βρει?
GoriLLakoS Μάρτιος 21, 2005 #6 Μάρτιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Incor Επειδή είμαι και κάπως άσχετος με το DX9 είναι σοβαρό μείον αυτό για το μέλλον?Δηλαδή υπάρχει περίπτωση σε κάποια παιγνίδια η ΑΤΙ νάχει πρόβλημα? με τετοια καρτα και προβλημα......δεν πιστευω να εχεις ποτε....χε!χε!
Incor Μάρτιος 21, 2005 Author #7 Μάρτιος 21, 2005 Βασίλη δοκίμασε εδώ http://www.zero1.gr/index.php?cPath=47_48&sort=2a&page=2&language=el
Incor Μάρτιος 21, 2005 Author #8 Μάρτιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 21:32] με τετοια καρτα και προβλημα......δεν πιστευω να εχεις ποτε....χε!χε! Δεν ξέρω πολλά ακούω για το Shader 3.0.Και επειδή θα δώσω αρκετα γι αυτό ρωτάω.
ison Μάρτιος 22, 2005 #9 Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot α) H Μονη διαφορα τους ειναι στις συχνοτητες του Core Clock και του Memory Clock Με αλλα λογια η Χ850ΧΤ-PE ειναι λιγο γρηγοροτερη κατα 10%-15% (αναλογος και το παιχνιδι) απο την Χ850ΧΤ β) Χ850ΧΤ (PCI Express) = Χ800ΧΤ-PE (AGP) Ειναι σχεδον ολοιδιες απο επιδοσεις αλλα αυτο μαλλον δεν σε ενδιαφερει Καλυτερα κανε οικονομια και αγορασε την Χ850ΧΤ(οχι PE) και κανε την Overclock αμα θες παραπανω ταχυτητα Αν και πιστεψε με δεν θα εχεις αναγκη Η Χ850ΧΤ προκειται για πολλη γρηγορη καρτα γραφικων ετσι οπως ειναι Δεν αξιζει τον κοπο να σκασεις παραπανω Εuro για μια Χ850ΧΤ-PE για λιγο μεγαλυτερη ταχυτητα εκτος βεβαια αν εισαι φανατικος και εχεις και τα λεφτα αλλα και θες να εχεις το καλυτερο της αγορας ασχετα αμα αξιζει την τιμη του η οχι Αυτο συμβαινει επειδη το DirectX9.0C δινει Shader 3.0 υποστηριξη και οι καρτες Nvidia ειναι και οι μονες που επωφελουνται απο αυτο H καρτες της ΑΤΙ (Χ800 και Χ850) εχουν υποστηριξη του παλιοτερου Shader 2.0 και της λιγος εξελιγμενης εκδοσης Shader 2.0b οποτε το DirectX 9.0c δεν ειναι αναγκαιο για αυτες αφου δεν επωφελουνται Αρχική απάντηση από Βασιλης Τα λινκ που εχεις δωσει δεν ανοιγουν...! το 15% παραπανω επιδωσεις καλυπτονται ανετα με ενα μικρο o/c χωρις καμια δυσκολια....μην σου πω και παραπανω......! Ποσο την εχεις βρει? To 10-15% που λετε ειναι παρα πολυ σε επιδοσεις...μιλαμε τωρα για +10-15 Frames σε παιχνιδι που παει 100 πχ Αν δειτε σε συγκριτικα στο net η διαφορα σε αναλυσεις μεχρι 1024χ1280 ειναι το πολυ 2-3 frames ...σε 1200χ1600 ισως να ειναι ελαχιστα παραπνω. Αυτο που θελω να πωειναι οτι η διαφορες ειναι αμελητεες για χτ----πε Δες την προταση την HIS που εχω και εγω ...εκτος απο πολυ καλη καρτα εχει και απο μαμα ψυκτρα arctic cooling αν δεν κανω λαθος και σου δινει χρονισμους pe πολυ ανετα και ακομα πιο πανω...καπου την ειχα δει να πηγαινει 570/1250+χωρις artifacts κλπ Προς το παρον την εχω σε default εφοσον οι επιδοσεις ειναι απλα κορυφαιες.... Φαντασου οτι επαιξα ΟΛΟ το far cry με HIGH DETAIL στα 1024χ1280 με 6χ(το ειδα μετα το ειχα βαλει καταλαθος) 8χ και δεν παρατηρησα καθολου slowdown εκτος απο μια πιστα η οποια γινοταν ο χαμος στην οθονη(και παλι για λιγο χρονικο διαστημα) Οποτε go 4 it αν εχεις το χρημα....οσο για το shader model ακομα δεν εχει δειξει τα δοντια του...το νεο splinter cell θα δειξει αν οντως κανει την διαφορα...
Dagalidis Μάρτιος 22, 2005 #10 Μάρτιος 22, 2005 Aν θέλεις να έχεις τέλεια scores σε 3D Benches όπως 3D MARK01 - 03 - 05 τότε χτύπα την ΑΤΙ Χ850ΧΤ Αν σε ενδιφέρει να έχεις και όλα τα extra quality που θα μας δώσουν τα νέα παιχνίδια που έρχονται και θα εκμεταλεύονται τα Pixel Shaders 3 τότε στην παρούσα χρονική στιγμή η NVidia με την σειρά 6 ( 6200 - 6800 / απλή - GT - Ultra) είναι μονόδρομος..... Αν έχεις στο μυαλό σου και το SLI τότε και πάλι σε NVidia καταλήγεις...... Εκέινο που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου είναι το γεγονός ότι και οι ΔΥΟ εταιρείες (ΑΤΙ - ΝVidia) έχουν το ίδιο καλές επιδόσεις στα πραγματικά παιχνίδια και μάλιστα η NVidia έχει καλύτερο Compability σε παιχνίδια απ'οτι η ΑΤΙ..... Αν εσύ ήμουν ΕΓΩ και αυτήν την στιγμή που μηλάμε ξανααγόραζα κάρτα γραφικών, με βάση τα παραπάνω που σου ανέφερα πάλι σε 6800Ultra θα κατέληγα...... Ομως μιας και τα χρήματα που ζητάει μία ULTRA είναι πολλά, πιστεύω πως μια 6800GT είναι ΟΤΙ καλύτερο μπορείς να έχεις αυτή την στιγμή και θα σου κρατήσει για αρκετό καιρό..... Φιλικά ...... Δημήτρης......:daisy:
def Μάρτιος 22, 2005 #11 Μάρτιος 22, 2005 θα συμφωνησω με το παραπανω,αν και πιστευω οτι και η επιλογη της ATI X850XT PE ειναι κορυφαια
ison Μάρτιος 22, 2005 #12 Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis Aν θέλεις να έχεις τέλεια scores σε 3D Benches όπως 3D MARK01 - 03 - 05 τότε χτύπα την ΑΤΙ Χ850ΧΤ Αν σε ενδιφέρει να έχεις και όλα τα extra quality που θα μας δώσουν τα νέα παιχνίδια που έρχονται και θα εκμεταλεύονται τα Pixel Shaders 3 τότε στην παρούσα χρονική στιγμή η NVidia με την σειρά 6 ( 6200 - 6800 / απλή - GT - Ultra) είναι μονόδρομος..... Αν έχεις στο μυαλό σου και το SLI τότε και πάλι σε NVidia καταλήγεις...... Εκέινο που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου είναι το γεγονός ότι και οι ΔΥΟ εταιρείες (ΑΤΙ - ΝVidia) έχουν το ίδιο καλές επιδόσεις στα πραγματικά παιχνίδια και μάλιστα η NVidia έχει καλύτερο Compability σε παιχνίδια απ'οτι η ΑΤΙ..... Αν εσύ ήμουν ΕΓΩ και αυτήν την στιγμή που μηλάμε ξανααγόραζα κάρτα γραφικών, με βάση τα παραπάνω που σου ανέφερα πάλι σε 6800Ultra θα κατέληγα...... Ομως μιας και τα χρήματα που ζητάει μία ULTRA είναι πολλά, πιστεύω πως μια 6800GT είναι ΟΤΙ καλύτερο μπορείς να έχεις αυτή την στιγμή και θα σου κρατήσει για αρκετό καιρό..... Φιλικά ...... Δημήτρης......:daisy: ¨ Στα χαρτια το shader model ειναι οντως εντυπωσιακο...προσωπικα επειδη εχω δει το far cry και με τα 2 δεν διεκρινα ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ εκτος τωρα αν μιλαμε για τοση λεπτομερεια που πρεπει να κατσεις να την ψαξεις... Οπως ειπα τα δοντια του θα τα δειξει (αν τα δειξει) με τα καινουργια games Η ultra καλη καρτα αλλα 2 πραγματα με απετρεψαν στον να την αγορασω... α)Ουσιαστικα στο μονο παιχνιδι που ειναι μπροστα ειναι στο doom3 β)Μεγαλη καταναλωση Οσο για sli τι να πω αν καποιος εχει το χρημα να παρει 2 τοτε ειναι μονοδρομος ΑΛΛΑ εχετε υποψη σε αυτο που λετε παρε μια και μετα αλλη μια οταν φτηνηνουν....μεχρι τοτε εκτος του οτι θα εχουν βγει και λυσεις με ati(multigpu) ΚΑΙ shader model3...ΠΡΕΠΕΙ να βρεις και ΟΛΟΙΔΙΑ καρτα...Ιδιος κατασκευαστης...hardware revision κλπ... Και για να πεσει η τιμη της ultra σε επιπεδο των 150 ευρω που θεωρω οτι ειναι και καλο ποσο για μια δευτερη θα περασει τουλαχιστον ενας χρονος... Οποτε πουλας την πρωτη καποια στιγμη (πες 250Ε) βαζεις αλλα 150 που θα εδινες για την δευτερη και κατι παραπανω και περνεις μια απο τις καινουργιες λυσεις της ATI ή της NVIDIA.... Αυτο που τελικα θελω να καταληξω... Sli καλο αλλα για καποιον που εχει χρημα(για καρτες ΚΑΙ πολυ καλο τροφοδοτικό) και μονο σε 6800ultra(2χ 6600gt τρωνε σκονη απο x850xt..και 2χ6800gt την ξεπερνανε ελαχιστα σε μεγαλες αναλυσεις και με full aa af αν δεν απατωμαι) Shader model--->πολυ καλο στα χαρτια αλλα στην πραξη ακομα δεν έχει πεισει(παντως το demo του splinter cell που επαιξα μια χαρα μου φανηκε στην ATΙ) Ποια ειναι η καλυτερη αγορα...αποψη μου αυτη την στιγμη η ΑΤΙ... ΑΝ καποια στιγμη γινει η αισθητη η απουσια του shader model 3 σε σχεση με το 2 (το οποιο πιστευω θα αργησει πολυ) ΤΟΤΕ NVIDIA Εγω το ρισκαρησα και πηγα σε ΑΤΙ απο οτι καταλαβες
Dagalidis Μάρτιος 22, 2005 #13 Μάρτιος 22, 2005 Mιας και κατέληξες .... να σου ευχυθώ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ και καλά BENCH - Games..... Oσο για τα υπόλοιπα που είπες συμφωνώ εν μέρη αλλά ίσως λόγο τις ιδιαίτερης συμπάθειας που έχω στην NVidia να μην μπορώ να είμαι αντικειμενικός.... ANYWAY .... Και τα δύο προϊόντα έχουν τα καλά τους και τα κακά τους, αλλά σύγουρα ικανοποιούν απόλυτα με τις επιδόσεις τους......
ison Μάρτιος 22, 2005 #14 Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis Mιας και κατέληξες .... να σου ευχυθώ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ και καλά BENCH - Games..... Oσο για τα υπόλοιπα που είπες συμφωνώ εν μέρη αλλά ίσως λόγο τις ιδιαίτερης συμπάθειας που έχω στην NVidia να μην μπορώ να είμαι αντικειμενικός.... ANYWAY .... Και τα δύο προϊόντα έχουν τα καλά τους και τα κακά τους, αλλά σύγουρα ικανοποιούν απόλυτα με τις επιδόσεις τους...... Να σαι καλα ...συμφωνω απολυτα σε αυτο που ειπες περι συμπαθειας αν και οταν δω οτι συμφωνα με τα κριτιρια μου βγαλει κατι καλο η nvidia σιγουρα θα παω προς τα εκει Και οντως στην τελικη και τα 2 προιοντα ειναι πολυ καλα...αλωστε εγω σπανια εως καθολου παιζω πανω απο 1024χ1280 με τις περισσοτερες φορες τα 1024χ768 να ειναι μια χαρα για τα δικα μου γουστα Παντως σαν την "καρτα γραφικων" του avatar σου λίγες υπαρχουν....αναρωτιεμαι αν βγαιινουν σε sli:D :boxed: :banging:
Seeker Μάρτιος 22, 2005 #15 Μάρτιος 22, 2005 Σίγουρα στην κορυφαία κατηγορία (χωρίς SLI) η λύση είναι X850XT PE (σίγουρα P.E.) αλλά στις low-level και mid-level κατηγορίες (μέχρι 200) -δυστυχώς η ευτυχώς- η NVIDIA έχει τα πρωτεία... Η ATI πρέπει σύντομα να βγάλει μια καλή budget πρόταση με shaders 3.0 για αυτές τις κατηγορίες αλλιώς θα χάσει μερίδιο.
Incor Μάρτιος 22, 2005 Author #16 Μάρτιος 22, 2005 Τελικά μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμη ακόμα η PE και έτσι πήρα την απλή HIS X850XT IceQ II Turbo.Στο δίκτυο που ψάχτηκα λίγο είδα ότι μόνο στο DOOM υστερεί.Ειδικά στην ανάλυση που παίζω εγώ(1280χ1024)είναι πολλή καλή η ΑΤΙ.Πρέπει να μάθω τώρα πως θα την κάνω o/c.Ευχαριστώ για τις γνώμες παιδιά.Με βοηθήσατε πολύ.
apocalypse Μάρτιος 22, 2005 #17 Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 16:21] Shader model--->πολυ καλο στα χαρτια αλλα στην πραξη ακομα δεν έχει πεισει(παντως το demo του splinter cell που επαιξα μια χαρα μου φανηκε στην ATΙ) Εγώ έβαλα το demo του splinter cell 3 και στις 2 (6800@GT & X800XTPE) και ενώ δεν είναι άσχημο στην ATI , είναι αισθητά ομορφότερο στην 6800.Στην 6800 δίνει extra τους shaders 3.0 (που ομορφαίνουν αρκετά το παιχνίδι) και ένα υπομενού με 4 εφφέ.Πάντως είναι δυσανάλογα γρηγορότερο στην ATI και φτάνει σε τρελές διαφορές αν ανάψω τα πάντα στην 6800 , αλλά χωρίς αξιόπιστο τρόπο να benchmarkάρω δεν βγάζω απόλυτα συμπεράσματα.
Seeker Μάρτιος 22, 2005 #18 Μάρτιος 22, 2005 Συγχαρητήρια, καλορίζικη :clap::clap: Για Overclocking δοκίμασε το ATI Tool
Dagalidis Μάρτιος 22, 2005 #19 Μάρτιος 22, 2005 Παντως σαν την "καρτα γραφικων" του avatar σου λίγες υπαρχουν....αναρωτιεμαι αν βγαιινουν σε sli:D :boxed: :banging: Xε χε χε.... Εκανα μια μικρή αναβάθμιση στο AVATAR μου για να σας δείξω τι έχετε να κερδίσετε όταν βάλετε τα PIXEL SHADERS 3 σε δράση...... Δεν είναι κούκλα η ΝVidia ?????
Vasot Μάρτιος 23, 2005 #20 Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από ison [Χθες, στις 14:21] ¨Στα χαρτια το shader model ειναι οντως εντυπωσιακο...προσωπικα επειδη εχω δει το far cry και με τα 2 δεν διεκρινα ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ εκτος τωρα αν μιλαμε για τοση λεπτομερεια που πρεπει να κατσεις να την ψαξεις...Οπως ειπα τα δοντια του θα τα δειξει (αν τα δειξει) με τα καινουργια gamesΗ ultra καλη καρτα αλλα 2 πραγματα με απετρεψαν στον να την αγορασω...α)Ουσιαστικα στο μονο παιχνιδι που ειναι μπροστα ειναι στο doom3β)Μεγαλη καταναλωσηΟσο για sli τι να πω αν καποιος εχει το χρημα να παρει 2 τοτε ειναι μονοδρομος ΑΛΛΑ εχετε υποψη σε αυτο που λετε παρε μια και μετα αλλη μια οταν φτηνηνουν....μεχρι τοτε εκτος του οτι θα εχουν βγει και λυσεις με ati(multigpu) ΚΑΙ shader model3...ΠΡΕΠΕΙ να βρεις και ΟΛΟΙΔΙΑ καρτα...Ιδιος κατασκευαστης...hardware revision κλπ...Και για να πεσει η τιμη της ultra σε επιπεδο των 150 ευρω που θεωρω οτι ειναι και καλο ποσο για μια δευτερη θα περασει τουλαχιστον ενας χρονος...Οποτε πουλας την πρωτη καποια στιγμη (πες 250Ε) βαζεις αλλα 150 που θα εδινες για την δευτερη και κατι παραπανω και περνεις μια απο τις καινουργιες λυσεις της ATI ή της NVIDIA....Αυτο που τελικα θελω να καταληξω...Sli καλο αλλα για καποιον που εχει χρημα(για καρτες ΚΑΙ πολυ καλο τροφοδοτικό) και μονο σε 6800ultra(2χ 6600gt τρωνε σκονη απο x850xt..και 2χ6800gt την ξεπερνανε ελαχιστα σε μεγαλες αναλυσεις και με full aa af αν δεν απατωμαι)Shader model--->πολυ καλο στα χαρτια αλλα στην πραξη ακομα δεν έχει πεισει(παντως το demo του splinter cell που επαιξα μια χαρα μου φανηκε στην ATΙ)Ποια ειναι η καλυτερη αγορα...αποψη μου αυτη την στιγμη η ΑΤΙ...ΑΝ καποια στιγμη γινει η αισθητη η απουσια του shader model 3 σε σχεση με το 2 (το οποιο πιστευω θα αργησει πολυ) ΤΟΤΕ NVIDIAΕγω το ρισκαρησα και πηγα σε ΑΤΙ απο οτι καταλαβες Συμφωνω απολυτα με αυτα που ειπεςΒαλε επισης οτι η ATI μπορει να προσφερει καλυτερη ποιοτητα εικονας\χρωματων απο την Nvidia στις παροντες λυσειςΜονο με το Digital Vibrance τα πραγματα φτιαχνουν για την NvidiaKαι το λεγομενο κακο φαινομενο "Shimmering"(ειναι φαινομενο παραμορφωσης εικανας\Antialliasing κλπ) ειναι μικροτερο στις καρτες ΑΤΙ που αυτο ειναι θετικο για την ποιοτητα εικοναςΓενικα οτι εχει σχεση με ΑΑ και μεγαλες αναλυσεις η καρτες Radeon τα πανε καλυτερα απο τις καρτες της Nvidia και απο ταχυτητα και απο ποιοτητα εικοναςΒεβαια τελειες δεν ειναιOσο για το SLi δεν υποστηριζεται απο ολα τα παιχνιδια και ειναι δαπανηρο να αγοραζεις 2 καρτες, απευθυνεται στους "πολλη ματσωμενους" (η Nvidia βγαζει profiles σε καθε της Drives για υποστηριξη SLI αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο αυτο σαν λυση)Εξαλλου η ΑΤΙ ετοιμαζει κατι καλυτερο απο το SLI (το λεγομενο MVP η ΑSP δεν ξερω πως θα λεγεται) και λεγεται οτι θα υποστηριζει και τις R4xx καρτες (X800-Χ850 series) !!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.