midkin Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής!Μόλις σήμερα παρέλαβα ένα pc με την παρακάτω σύνθεση:M/B ASUS M3A32-MVP DWF(AM2+, DDR2, RD790)HDD SATA II 500 GB SEAGATE-32MB -7200RPMΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 750WATT-24PIN CHIEFTECCPU AMD PHENOM 9550 (sAM2/2,2 GHZ,4MB)RAM 2GB KIT DDR2 1066 AXERAM TRANSCENDΑπό το πλαίσιο, και την:HD SAPHIRE ATI RADEON 3870Από το e-shop.Παίρνω λοιπόν την κάρτα γραφικών την τοποθετώ μέσα στο κουτί πατάω το power και όλα καλά! Βάζω μέσα το cd των Windows Vista, εγκαθίστανται και με μου ανοίγει την επιφάνεια εργασίας! Μετά απο 4-5 δεύτερα η οθόνη/κάρτα γραφικών σταματά να απεικονίζει(το φωτάκι της οθόνης συνεχίζει να ΄ναι μπλε, δεν γίνεται πορτοκαλί)... Κάνω format, τα ίδια!Βάζω την κάρτα γραφικών στο pc της υπογραφής μου και ανταποκρίνεται μια χαρά! Παίζει να είναι το τροφοδοτικό;Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!
Dr. Gonzo Ιούνιος 20, 2008 #2 Ιούνιος 20, 2008 Πριν βάλεις drivers σου κάνει τα ίδια?Δεν έχει κανα μήνυμα η οθόνη out of scan range ή τπτ τετοιο?Δοκίμασε να τη βάλεις και στο pc της υπογραφής σου και πες μας.
midkin Ιούνιος 20, 2008 Author #3 Ιούνιος 20, 2008 Το μόνο που πρόλαβα να κάνω είναι να περάσω τα vista. Τίποτα άλλο. Κανένα μύνημα στην οθόνη, κανένα install απο οτιδίποτε...!Αρχίζω να πιστεύω ολοένα και περισσότερο πως φτεέι το τροφοδοτικό! Ανοίγει το pc βγαίνει η επιφάνεια εργασίας και μετά από 5" σταματά η απεικόνηση
Snake_A Ιούνιος 23, 2008 #4 Ιούνιος 23, 2008 Δεν μου κάνει νόημα να είναι το τροφοδοτικο... Ή εντελώς νεκρό θα ήταν ή θα δούλευε ΟΚ ... Αν δεν κανεις boot απ το cd και μπείς στα bios τότε σε 5" πάλε μάυρη η οθόνη;
mech5107 Ιούνιος 23, 2008 #5 Ιούνιος 23, 2008 Αν δεν σου είναι δύσκολο, βάλε το Tagan στο νέο σύστημα και δες, αλλά δεν νομίζω να έχει διαφορά...
midkin Ιούνιος 25, 2008 Author #6 Ιούνιος 25, 2008 Τελικά ήταν η κάρτα! Δεν γιρνούσε το ανεμιστηράκι και λογικά για να προστατευτεί απο την υπερθέρμανση σταματούσε να λειτουργεί!Την πήγα στο e-shop και περιμένω την καινούργια!
midkin Ιούλιος 2, 2008 Author #8 Ιούλιος 2, 2008 Παιδιά μόλις παρέλαβα την καινούργια κάρτα και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!Με το που μπαίνει σε λειτουργεία ο υπολογιστής αρχίζει να γυρνά το ανεμιστηράκι και σταματά μετα απο 2 δεύτερα!Τι λέτε να φτέει;
midkin Ιούλιος 4, 2008 Author #10 Ιούλιος 4, 2008 Πατάω το power στον υπολογιστή ξεκινάν όλα κανονικά αλλά μετά απο 2 δεύτερα σταματά τελείως η λειτουργία του fan της vga και η οθόνη δεν ανοίγει..
kallileo Ιούλιος 4, 2008 #11 Ιούλιος 4, 2008 Παιδιά μόλις παρέλαβα την καινούργια κάρτα και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!Με το που μπαίνει σε λειτουργεία ο υπολογιστής αρχίζει να γυρνά το ανεμιστηράκι και σταματά μετα απο 2 δεύτερα!Τι λέτε να φτέει;Μηπως δεν ειναι καινουργια αλλα η ιδια...Πηγαινε σε εναν φιλο να την δοκιμασεις.Δεν εχω καταλαβει εχεις προβλημα οταν ανοιγεις το PC ή οταν ανοιγουν τα Windows.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.