Jump to content

πρόβλημα μάλλον με VGA

midkin

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής!

Μόλις σήμερα παρέλαβα ένα pc με την παρακάτω σύνθεση:

M/B ASUS M3A32-MVP DWF(AM2+, DDR2, RD790)

HDD SATA II 500 GB SEAGATE-32MB -7200RPM

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 750WATT-24PIN CHIEFTEC

CPU AMD PHENOM 9550 (sAM2/2,2 GHZ,4MB)

RAM 2GB KIT DDR2 1066 AXERAM TRANSCEND

Από το πλαίσιο, και την:

HD SAPHIRE ATI RADEON 3870

Από το e-shop.

Παίρνω λοιπόν την κάρτα γραφικών την τοποθετώ μέσα στο κουτί πατάω το power και όλα καλά! Βάζω μέσα το cd των Windows Vista, εγκαθίστανται και με μου ανοίγει την επιφάνεια εργασίας! Μετά απο 4-5 δεύτερα η οθόνη/κάρτα γραφικών σταματά να απεικονίζει(το φωτάκι της οθόνης συνεχίζει να ΄ναι μπλε, δεν γίνεται πορτοκαλί)... Κάνω format, τα ίδια!

Βάζω την κάρτα γραφικών στο pc της υπογραφής μου και ανταποκρίνεται μια χαρά! Παίζει να είναι το τροφοδοτικό;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!

Πριν βάλεις drivers σου κάνει τα ίδια?

Δεν έχει κανα μήνυμα η οθόνη out of scan range ή τπτ τετοιο?

Δοκίμασε να τη βάλεις και στο pc της υπογραφής σου και πες μας.

Το μόνο που πρόλαβα να κάνω είναι να περάσω τα vista. Τίποτα άλλο. Κανένα μύνημα στην οθόνη, κανένα install απο οτιδίποτε...!

Αρχίζω να πιστεύω ολοένα και περισσότερο πως φτεέι το τροφοδοτικό! Ανοίγει το pc βγαίνει η επιφάνεια εργασίας και μετά από 5" σταματά η απεικόνηση

Δεν μου κάνει νόημα να είναι το τροφοδοτικο... Ή εντελώς νεκρό θα ήταν ή θα δούλευε ΟΚ ... Αν δεν κανεις boot απ το cd και μπείς στα bios τότε σε 5" πάλε μάυρη η οθόνη;

Αν δεν σου είναι δύσκολο, βάλε το Tagan στο νέο σύστημα και δες, αλλά δεν νομίζω να έχει διαφορά...

Τελικά ήταν η κάρτα! Δεν γιρνούσε το ανεμιστηράκι και λογικά για να προστατευτεί απο την υπερθέρμανση σταματούσε να λειτουργεί!

Την πήγα στο e-shop και περιμένω την καινούργια!

Παιδιά μόλις παρέλαβα την καινούργια κάρτα και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!

Με το που μπαίνει σε λειτουργεία ο υπολογιστής αρχίζει να γυρνά το ανεμιστηράκι και σταματά μετα απο 2 δεύτερα!

Τι λέτε να φτέει;

Πατάω το power στον υπολογιστή ξεκινάν όλα κανονικά αλλά μετά απο 2 δεύτερα σταματά τελείως η λειτουργία του fan της vga και η οθόνη δεν ανοίγει..

Παιδιά μόλις παρέλαβα την καινούργια κάρτα και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!

Με το που μπαίνει σε λειτουργεία ο υπολογιστής αρχίζει να γυρνά το ανεμιστηράκι και σταματά μετα απο 2 δεύτερα!

Τι λέτε να φτέει;

Μηπως δεν ειναι καινουργια αλλα η ιδια...

Πηγαινε σε εναν φιλο να την δοκιμασεις.

Δεν εχω καταλαβει εχεις προβλημα οταν ανοιγεις το PC ή οταν ανοιγουν τα Windows.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.