GoMaR Νοέμβριος 22, 2016 #141 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2016 10 hours ago, thazio said: Αν δεν γίνει στις 15/12 θα πάμε για μετά τις γιορτές. 99% θα πάμε για 15/12 πάντως. Όχι! μη το τραβάμε μακριά και ο κόσμος αρχίζει να βαριέται! Τώρα που είμαστε ζεστοί.να γίνει 15/12 και να έχουμε το κους κους για τα Χριστούγεννα:p 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 23, 2016 #142 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2016 checksum failed και kicked out of game μου γράφει... για δες το Θάνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Νοέμβριος 23, 2016 #143 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2016 28 minutes ago, Aris Teidis said: checksum failed και kicked out of game μου γράφει... για δες το Θάνο. Μου το έβγαλε και εμένα χθές και δεν έχω ξαναδοκιμάσει, ύπαρχει περίπτωση να είναι επειδή το AC ήταν ανοιχτό όταν έκανε το update? (νομίζω, δεν ξέρω πως..) Παίζει να θέλει verify από Steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 23, 2016 Author #144 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2016 Από το update ήταν όλα οκ τώρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 24, 2016 #145 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2016 Καθε φορα που γινεται ενα update στο παιχνιδι, σειρα εχουν οι σερβερς.Λογικο να σας βγαζει checksum error. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeRDeGR Νοέμβριος 24, 2016 #146 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2016 On 2/11/2016 at 0:00 ΠΜ, το μέλος VeRDeGR έγραψε: Δεν έχω προλάβει να διαβάσω πιο πίσω. θα το κοιτάξω και θα απαντήσω asap. Πάντως Πέμπτες είναι στις ημέρες που δουλεύω μέχρι αργά (ώρες καταστημάτων) και τελειώνω μετά τις 10 οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μπορώ να συμμετάσχω σε οτιδήποτε. On 14/11/2016 at 5:47 ΜΜ, το μέλος thazio έγραψε: @VeRDeGR δεν ψήφισαν. Σημαίνει πως δεν θα παίξετε τελικά ή θα μας έρθετε; Άντε πείτε και εσείς για να φτιάξουμε τις ομάδες. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 29, 2016 #147 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 Για να μη λερώσω το νέο νήμα να ρωτήσω: πως βρίσκετε εσείς τον server; Βάζω CLC II - the ENDURANCE CUP αλλά βγαζει 700+ επιλογές οπότε δοκιμάζοντας ως ENDURANCE μόνο, περιορίζονται κάπως και πάω μετά και ψάχνω στο "C" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 29, 2016 #148 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 CLC ψαχνω και τον βρισκει με την μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 29, 2016 #149 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 πριν 15 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: CLC ψαχνω και τον βρισκει με την μια Τσού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 29, 2016 #150 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 29, 2016 Author #151 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2016 Κάτι με τα φίλτρα μήπως είναι; Είναι locked θυμίζω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Νοέμβριος 30, 2016 #152 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2016 (edited) Ακυρο post Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 30, 2016 από khr1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Δεκέμβριος 1, 2016 #153 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2016 On 29/11/2016 at 5:07 ΜΜ, το μέλος thazio έγραψε: Κάτι με τα φίλτρα μήπως είναι; Είναι locked θυμίζω Πράγματι με "CLC" δουλεύει, εγώ έβαζα "CLC II" - εκεί μπλέκει το πράγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 2, 2016 Author #154 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2016 Θυμίζω ότι αυτό: http://www.racedepartment.com/downloads/pitconfig.8032/ τα σπάει! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση thazio Δεκέμβριος 17, 2016 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #155 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2016 Ο σερβερ είναι στημένος για τον δεύτερο αγώνα για προπόνηση. (SILVERSTONE) 99% πάμε για 12/1 @GoMaR @Georgiadis Giorgos @jumaru99 @liakjim @Lazy Dog @troffeo @uhu @tasosmich @angeln1ck @Aris Teidis @thazio @khr1s @Lylankor @cavallino @PolomanGR @konnos @akis_z80 @fatalara @Billys @wargasm @ferrarimanos @JohnnyGTR @aKosmas 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Δεκέμβριος 17, 2016 #156 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2016 Προσωπικά θα με βόλευε λίγο πιο αργα δηλαδή 19/1 για να προλάβω να κάνω λίγο practise παραπάνω καθώς απο αυτην την εβδομαδα ως τις 8-9/1 δεν θα εχω προσβαση σε τιμονιερα και στις 10 παραδιδω καποιες εργασιες κτλ ... Ωστοσο αν γενικα βολευει τους περισσοτερους 12/1 κανενα θεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 17, 2016 #157 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2016 έχεις μάθει όμως το αμάξι! και όπως είδες η σταθερότητα μετράει , να μη χτυπήσεις και όχι ο απόλυτος χρόνος ακούς @Lylankor ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Δεκέμβριος 17, 2016 #158 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2016 Από σταθερότητα αρχηγός ήμουν, αυτό είναι το γαμώτο, σας έριχνα σταθερά 0.5 το γύρο όποτε δεν είχα προσπεράσεις κλπ με αυτό το 2ο το να μη χτυπήσεις ήμουν τσακωμένος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Δεκέμβριος 18, 2016 #159 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2016 Εγώ είμαι τσακωμένος με τις μπαριέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 22, 2016 Author #160 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2016 (edited) Επανέρχομαι με το θέμα των ποινών με μια προσπάθεια να ξεκαθαριστούν και να οργανωθούν τα πράγματα. Διαφοροποιήσεις στις ποινές του SPA σε σχέση με τον πίνακα παρακάτω δεν αλλάζουν τίποτα στην κατάταξη οπότε συνεχίζουμε. (Στον @jumaru99 θα εξηγήσω στο επόμενο post στο τοπικό του SPA) ΠΟΙΝΕΣ: Οι παρακάτω ποινές δεν είναι δυνατόν να καλύψουν κάθε περίπτωση αλλά μπορούν να δώσουν μια σημαντική αίσθηση. Ότι δεν υπάρχει παρακάτω θα εξετάζεται. 1 Αμελητέο χτύπημα ενώ γίνεται προσπάθεια αποφυγής του με κάθε κόστος (με έξοδο από την πίστα για παράδειγμα). Ομοίως και για επικίνδυνη οδηγηση(αλλαγή γραμμής στην ευθεία πάνω από μια φορά, κλεισίματα κλπ) χωρίς ατύχημα. +10sec 2 Χτύπημα από πίσω ή την εσωτερική σε προσπάθεια προσπέρασης από λάθος υπολογισμό. Εάν γίνει στον 1ο γύρο μετατρέπεται στην ποινή νο 5 +15sec 3 Έκτιση της ποινής του AC πάνω στην αγωνιστική γραμμή ή κοντά της (θα πρέπει να περνάν τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα δίπλα δίπλα) +30sec 4 Χτύπημα αντιπάλου μετά από λάθος επικίνδυνη είσοδο στην πίστα +30sec 5 Χτύπημα αντίπαλου από ολοκληρωτικό χάσιμο των φρένων +30sec 6 Αθροιστικά 3 ποινές της τάξης 2 έως 5 αποφέρει επιπλέον εκκίνηση από την τελευταία θέση στον επόμενο αγώνα Εκκίνηση από το τέλος του σχηματισμού. 7 Αθροιστικά 4 ποινές της τάξης 2 έως 5 αποφέρει επιπλέον εκκίνηση από την τελευταία θέση στον επόμενο αγώνα + 1 drive through Εκκίνηση από το τέλος του σχηματισμού + drive through Προσοχή: αν η πίστα το επιτρέπει (θα το αναγράφουμε στην αρχή του topic) η ποινή 2 και μόνο αυτή θα εκτίεται με drive through από τo pit lane (χωρίς στάση προφανώς). Ο οδηγός θα το δηλώνει μετά τον αγώνα και θα εξετάζεται. Η μόνη περίπτωση που αφήνουμε τον αντίπαλο να περάσει και μηδενίζεται η ποινή μας είναι όταν τον έχουμε περάσει κλείνοντας τον χωρίς να δημιουργηθεί ατύχημα. Το κάνουμε μέσα στον επόμενο γύρο με ασφάλεια ακόμα και αν πρέπει να περάσουν και άλλοι αγωνιζόμενοι. Φυσικά δεν σημαίνει πως κάθε ακούμπημα θα τιμωρείται. Υπαρχει και το racing incident. Μην αποστειρωθούμε εντελώς. (πορτα πόρτα χτυπηματάκια είναι φυσιολογικά κάποιες φορές για παράδειγμα) Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 22, 2016 από thazio 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts