thazio Νοέμβριος 17, 2016 Author #101 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 Χαμός θα γίνει, μείνετε συντονισμένοι. Ωστόσο θυμίζω ότι ο σερβερ είναι επάνω με το αυτοκίνητο ως προς tyre wear και κατανάλωση όπως θα το τρεξουμε (φαίνεται στο φόρτωμα) και το SPA που θα είναι και ο 1ος αγώνας σε ένα μήνα περίπου. Name CLC II - the ENDURANCE CUP race1 pass: CLCE2 Χρόνοι εδώ: http://manager.rackservice.org:50194/lapstat Ξεκινάω τα skin! Θα τα παρουσιάζω εδώ ένα ένα. Όσοι δεν θέλετε να φαίνεται το αληθινό μικρός σας όνομα να μου το πείτε γιατί εγώ θα το βάλω. Επίσης όσοι έχουν ψευδώνυμο από το οποίο δεν προκύπτει το όνομα να μου το πουν με pm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Νοέμβριος 17, 2016 #102 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 (edited) Πωπώ τάφος το cayman. 2:40 το γύρο... Έχετε καιρό ακόμα να το αλλάξετε με κανα praga ή με κανά porsche απο τα μεγάλα αυτά με τα φτερά κτλ. Κανά LMP1 ή για πιο ρετρό μια Moby's Dick. I am waiting forward!!! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 17, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 17, 2016 Author #103 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 Στο επόμενο θα πει καθαρόαιμη μηχανή... υπόσχεση Πάντως θα περάσουμε πολύ καλά και με αυτό. Ξεκολλάτε ο συναγωνισμός είναι το 80% της επιτυχίας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 17, 2016 #104 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 Στο cup ή πρωτοι ή τιποτα Κανε mention και αλλους οδηγους μηπως σχηματιστει κιαλλη 3αδα. Επισης θα πρεπει να βαλουμε και ενα οριο συμμετοχης.Θα γινεται αγωνας πχ με 12 συμμετοχες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 17, 2016 #105 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 πριν 6 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Στο cup ή πρωτοι ή τιποτα Ε, βέβαια αφού πήρες τον @Georgiadis Giorgos στην ομάδα - από δύσκολο έως αδύνατο να μην πάρετε και το πρωτάθλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 17, 2016 #106 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 μην υποτιμας τον sotirisM φιλε μου!!!! Θα σκισει η MARTINI (καλα..σταματαω να γαβγιζω ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Νοέμβριος 17, 2016 #107 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 Gomari σου υπόσχομαι ότι η διαφορά μας στα races θα μετριέται σε πάρσεκς.Δεν ξέρω ποιος θα είναι μπροστά όμως 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 17, 2016 #108 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 πριν 6 λεπτά, το μέλος akis_z80 έγραψε: Gomari σου υπόσχομαι ότι η διαφορά μας στα races θα μετριέται σε πάρσεκς.Δεν ξέρω ποιος θα είναι μπροστά όμως Το παρσέκ (parsec) είναι μονάδα μέτρησης μήκους (αποστάσεων) στην αστρονομία. Αντιστοιχεί σε περίπου 3,26 έτη φωτός, το οποίο είναι περίπου 30,9 τρισεκατομύρια (3,09 × 1013 ) χιλιόμετρα. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 17, 2016 #109 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 πρεπει να αρχισω practice για 90λεπτο...........ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ PIT STOP! ΔΕ ΣΤΗ ΧΑΡΙΖΩ ΞΑΝΑ! Αρη..Επιτηδες ειπε parsec.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Νοέμβριος 17, 2016 #110 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 @Lylankor Πάμε Benetton να είμαστε χρωματούληδες; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 17, 2016 #111 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 [emoji33] Το παρσέκ (parsec) είναι μονάδα μέτρησης μήκους (αποστάσεων) στην αστρονομία. Αντιστοιχεί σε περίπου 3,26 έτη φωτός, το οποίο είναι περίπου 30,9 τρισεκατομύρια (3,09 × 1013 ) χιλιόμετρα.Ε εντάξει, βάλε ένα 10^-12 μπροστά και τελείωσες.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 17, 2016 Author #112 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 έτοιμοι οι MARTINI ... Μπείτε ΟΛΟΙ για δυο -τρεις γύρους στον σερβερ να πάρω τα ID σας. Είναι απαραίτητο. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Νοέμβριος 17, 2016 #113 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 πριν 7 ώρες, το μέλος thazio έγραψε: Χαμός θα γίνει, μείνετε συντονισμένοι. Ωστόσο θυμίζω ότι ο σερβερ είναι επάνω με το αυτοκίνητο ως προς tyre wear και κατανάλωση όπως θα το τρεξουμε (φαίνεται στο φόρτωμα) και το SPA που θα είναι και ο 1ος αγώνας σε ένα μήνα περίπου. Name CLC II - the ENDURANCE CUP race1 pass: CLCE2 Χρόνοι εδώ: http://manager.rackservice.org:50194/lapstat Ξεκινάω τα skin! Θα τα παρουσιάζω εδώ ένα ένα. Όσοι δεν θέλετε να φαίνεται το αληθινό μικρός σας όνομα να μου το πείτε γιατί εγώ θα το βάλω. Επίσης όσοι έχουν ψευδώνυμο από το οποίο δεν προκύπτει το όνομα να μου το πουν με pm Αμα θελεις βοηθεια με τα σκιν μπορω να κανω καποια. @Lylankor Θελω να με κανεις προπονηση ομως,να ειμαι ανταγωνιστικός. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 17, 2016 Author #114 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος PolomanGR έγραψε: Αμα θελεις βοηθεια με τα σκιν μπορω να κανω καποια. Ευχαριστώ! Είναι προσωπική ευχαρίστηση το θέμα! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 17, 2016 #115 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 @thazio θελω τα κλειδια απο το αριστερο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Νοέμβριος 17, 2016 #116 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 18 hours ago, Aris Teidis said: Ρε συ, το πρωί στη δουλειά, μετά τις 9 που θα ποιούμε και το καφεδάκι να ανοίξει το μάτι - τα κάνουν αυτά... Για τιμωρία θα διαλέξω εσένα @thazio και τον @khr1s και elf για να είμαστε τα ξωτικά! Παμε αδερφια ΕΛΦ !!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Νοέμβριος 17, 2016 #117 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 Κάθε φορά που βλέπω Benetton θυμάμαι το έργο "Μπαίνε τον: τα ενωμένα χρώματα του έρωτα" 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 17, 2016 Author #118 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 πριν 5 λεπτά, το μέλος akis_z80 έγραψε: "Μπαίνε τον: τα ενωμένα χρώματα του έρωτα" Άρα συμφωνείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 17, 2016 Author #119 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 Λάθος εσύ είσαι Jagermeister... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 18, 2016 #120 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2016 πριν 17 ώρες, το μέλος PolomanGR έγραψε: @Lylankor Θελω να με κανεις προπονηση ομως,να ειμαι ανταγωνιστικός. Κ@λ@φαρδεεεεεεεεεεεε! και εγώ θέλω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts