GoMaR Δεκέμβριος 30, 2016 #201 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2016 8 hours ago, panosdimp said: Ρε Ιασονα το χω πει τοσες φορές πως χρησιμοποιείται η έκφραση μόνο για περιγραφικούς σκοπούς δεν υπάρχει θέμα διχασμού στη μέση. Τι να κάτσω να λέω ο Μητσος ο Πανος ο Κωστης κλπ ? Άλλωστε πάντα ήθελα να μπορούμε να τρέχουμε μαζί ακόμα και όταν χώρισαν για διάφορους λόγους οι δρόμοι μας, στο δε πρωτάθλημα ήθελα να τρέξω και το δήλωσα, άντε να το πω άλλη μια φορά δεν δύναμαι λόγω καθημερινής τι να κάνω, νομίζω ήμουν σαφής. Μη τσιμπας ρει..Χαχα.. Το ξερω οτι δεν υπαρχει διχασμος.Απλα καλο ειναι να τονιζουμε καθε φορα την ουσια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Δεκέμβριος 30, 2016 #202 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2016 Οκ,το πισι μου ειναι ολο θεματα,πηγα να μπω σημερα,και μολις ακουμπησα τα πεταλια εκανε στατικο και επανεκκίνηση ο υπολογιστης,χανοντας για καποιο λογο το account στο steam και ολα τα settings στο content manager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Δεκέμβριος 31, 2016 #203 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2016 πριν 10 ώρες, το μέλος PolomanGR έγραψε: Οκ,το πισι μου ειναι ολο θεματα,πηγα να μπω σημερα,και μολις ακουμπησα τα πεταλια εκανε στατικο και επανεκκίνηση ο υπολογιστης,χανοντας για καποιο λογο το account στο steam και ολα τα settings στο content manager. Δεν σου μπαίνει και πολύ ευχάριστα το νέο έτος, βλέπω... Εύχομαι να είναι η τελευταία σου αναποδιά για όλο το 2017!!! Καλή Πρωτοχρονιά σε όλη την παρέα - με υγεία!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 31, 2016 #204 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2016 9 hours ago, PolomanGR said: Οκ,το πισι μου ειναι ολο θεματα,πηγα να μπω σημερα,και μολις ακουμπησα τα πεταλια εκανε στατικο και επανεκκίνηση ο υπολογιστης,χανοντας για καποιο λογο το account στο steam και ολα τα settings στο content manager. Εξορκισμό δοκίμασες; Καλό υπόλοιπο γιορτών και από μένα με υγεία! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Δεκέμβριος 31, 2016 #205 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2016 Ας περιοριστουν οι αναποδιες ΜΟΝΟ σε θεματα κομπιουτεριου και μονο εκει!!!Καλη πρωτοχρονια και καλυτερη χρονια σε ολους!Το 17 ολοι...γρηγοροτεροι!!!!Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Δεκέμβριος 31, 2016 #206 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2016 Ας είναι τυχερή χρονιά για όλους το 17. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Δεκέμβριος 31, 2016 #207 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2016 Χρόνια Πολλά σε όλους με Υγεία και Ευτυχία για εσάς, τις οικογένειες σας και τους αγαπημένους σας!!!Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάρτιος 20, 2017 Author #208 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2017 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Συγχαρητήρια σε όλους! Εγώ αν και το έφαγα το ξυλίκι μου πέρασα υπέροχα! Το σημαντικό για εμένα είναι πως έκλεισε αρκετά η ψαλίδα και όλοι είχαν κάποιον να "παίξουν" Μπράβο σε Άκη και Castrol team!!! Το δωράκι σας θα είναι λίγο αρτ οπότε μάλλον το Πάσχα θα το σχεδιάσω. Stay tuned: CLC III - The Total Driver έρχεται σύντομα... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 20, 2017 #209 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2017 Αχ πάει η 2η θέση... Δεν πειράζει, ο @JohnnyGTR την πήρε άξια. Well done @akis_z80 και Castrol . Ξανά ευχαριστώ @thazio για την οργάνωση/χρόνο 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Μάρτιος 20, 2017 #210 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2017 4η θέση τα Elf και 18ος εγώ! Μια χαρά τα πήγαμε στο cup! Μπράβο σε όλους και ειδικά στον @thazio για όλο το στήσιμο! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάρτιος 21, 2017 Author #211 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2017 Παιδιά από λάθος δεν έβαλα βαθμούς στο αγαπητό @tasosmich ο οποίος μπαίνει στη δεκάδα! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 21, 2017 #212 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2017 Να ειμαστε ολοι καλα και να παρουμε μερος και στο επομενο cup!!! Συγχαρητηρια σε ολους!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyGTR Μάρτιος 21, 2017 #213 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2017 Παιδια το cup ηταν υπεροχο το ευχαριστηθηκα παρα πολυ ωραιοι καθαροι αγωνες με μαχες και πανω απο ολα αυτο που μετραει περισσοτερο πολυ διασκεδαση.....τελικα ρ jim σε εφτασα .......Αααχχχ και να μην ειχα το προβλημα με το pc στον πρωτο αγωνα .... οπως και να χει το ευχαριστηθηκα το cup και αυτο εχει σημασια για μενα....εννοειτε οτι ειμαι μεσα και για το επομενο ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 21, 2017 #214 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2017 Ε καλά, μη μετρήσω ατυχίες χαχαχαΑπό χτύπημα στο bus stop στην σπα, στο χτύπημα στο σιλβερστοουν από αναστροφή οδηγού στον διακτινισμο του λιλανκορ στο μουτζελο....Εμ πως βγήκε πρώτος ο Άκης [emoji39] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts