panosdimp Νοέμβριος 18, 2016 #121 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2016 @thazioυπάρχει περίπτωση να συμμετάσχω ,επειδή δεν έχω παρακολουθήσει μπορείς να μου πεις τι μέρα θα γίνεται ο αγώνας και αν δέχεστε ακόμα συμμετοχές. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 18, 2016 #122 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2016 Καθε Πεμπτη.Μια φορα τον μηνα.Οχι περιοδο εορτων. Αν μπεις εσυ, χρειαζονται αλλοι 2 για να σχηματιστει ομαδα.Αλλιως μπορεις μονος σου. Βρες τον Πανο και αλλον εναν και καντε μια ομαδα Ετσι εχω καταλαβει Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 18, 2016 #123 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2016 πριν 3 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Καθε Πεμπτη.Μια φορα τον μηνα.Οχι περιοδο εορτων. Αν μπεις εσυ, χρειαζονται αλλοι 2 για να σχηματιστει ομαδα.Αλλιως μπορεις μονος σου. Βρες τον Πανο και αλλον εναν και καντε μια ομαδα Ετσι εχω καταλαβει Ναι το γνωρίζω για τους άλλους δύο ,το δουλεύω. Μέχρι την Κυριακή νομίζω θα ξέρω . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 18, 2016 #124 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2016 @GoMaR Ξέχασα το βασικότερο τι ώρα θα ξεκινά το qualify? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 18, 2016 #125 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2016 21:45 αγωνας ( 90 λεπτα) Πριν τον αγωνα, εχουμε 10λεπτα qual. Practice δε θα εχουμε.Θα ειναι ολο τον μηνα ετοιμος ο σερβερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 18, 2016 Author #126 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2016 Γειά σου Πανό. Δεν υπάρχει άγχος για την ομάδα . Ψήνω και εγώ άλλον έναν αλλά γενικά το cup αφορά κυρίως τους οδηγούς. Θα σου ετοιμάσω μια GULF πάντως ακόμα και μόνος να είσαι! Επίσης 21:45 θα ξεκινάν τα χρόνομετρημένα 10 λεπτών και μετά ο αγώνας . Θα έχουμε τελειώσει περίπου 23:40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 18, 2016 #127 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2016 Γειά σου (@thazio) Θάνο ,τελικά το σκέφτηκα από δω το σκέφτηκα από εκεί και δυστυχώς δεν με παίρνει ,οι καθημερινές μου είναι δύσκολες ,τελειώνω κατά τις 21.30 και είμαι σκοτωμένος θα είναι βασανιστήριο ,το Σάββατο θα ήταν τέλεια αλλά ζητάω πάρα πολλά το ξέρω και είναι άδικο για τους υπόλοιπους ,κρίμα γιατί μου άρέσουν τα πρωταθληματάκια σου. Καλή επιτυχία εύχομαι αν και νομίζω είναι εγγυημένη . See you on track some day. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 18, 2016 #128 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2016 Ζηλευω ρε παιδες..Sent from my S7 edge using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 19, 2016 Author #129 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2016 Ενημερώνω πως υπάρχουν ακόμα 6 θέσεις και πως δεν υπάρχει ανάγκη για δημιουργία ομάδας για όσους θέλουν να τρέξουν και το αποφασίσουν μέχρι την 5/12. Το κύπελλο είναι κυρίως για τους οδηγούς και έχουμε φτιάξει και τις ομάδες για περισσότερη ευχαρίστηση. Ελπίζω επίσης να μην έχω ξεχάσει καποιον. Ενοείται πως ΟΛΑ τα μέλη αυτής της παρέας είναι ευπρόσδεκτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Νοέμβριος 20, 2016 #130 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 Τα υπόλοιπα άτομα πως γίνεται να μπουν στη λίστα? Εγώ π.χ. δεν είμαι.Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 20, 2016 Author #131 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 @wargasm πριν 56 λεπτά, το μέλος wargasm έγραψε: Τα υπόλοιπα άτομα πως γίνεται να μπουν στη λίστα? Εγώ π.χ. δεν είμαι. Στη λίστα έβαλα όσους ψήφισαν για αυτοκίνητο ή ώρα έναρξης. https://www.thelab.gr/forums/topic/173897-classic-livery-cup-ii-the-endurance-cup/?page=3#comment-2554197 Μου έκανε εντύπωση που δεν ψήφισες γιατί είχες δηλώσει Πέμπτη... Διάλεξε μια ομάδα από τις GULF,BIC,Casrol και μόλις εμφανιστεί 2ος κάνετε ομάδα. Θα παίξεις για των οδηγών χωρίς άγχος χεχε Όποιος άλλος θέλει το λέει εδώ μέχρι 5/12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Νοέμβριος 20, 2016 #132 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 Μου έκανε εντύπωση γιατί είχα ψηφίσει και για τα δύο, ήμουν από κινητό... αλλά μου έδειξε οκ ή διαδικασία. Μόνο pc τελικά...!Castrol παρακαλώ... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 20, 2016 Author #133 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 @ferrarimanos και @JohnnyGTR Δηλώσατε ότι επιθυμείτε να παίξετε. Έχετε διαβασει τα ποστ παραπάνω ή γενικά τους κανόνες; Συγγνώμη για αυτό απλώς δεν σας έχω ξαναδεί και θα πρέπει να τηρήσουμε κάποιους κανόνες για να το ευχαριστηθούμε όλοι. Το cup είναι σχετικά απαιτητικό και θέλει μια οργάνωση. Ελπίζω να μην φαίνομαι περίεργος απλώς θα ήθελα να μα πείτε δυο λόγια και να κάνετε κανένα αγώνα στο Greek Gatherings πρώτα. Σε κάθε περίπτωση κάθε συμμετοχή είναι ευπρόσδεκτη με τις παραπάνω προϋποθέσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrarimanos Νοέμβριος 20, 2016 #134 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 (edited) πριν 8 ώρες, το μέλος thazio έγραψε: @ferrarimanos και @JohnnyGTR Δηλώσατε ότι επιθυμείτε να παίξετε. Έχετε διαβασει τα ποστ παραπάνω ή γενικά τους κανόνες; Συγγνώμη για αυτό απλώς δεν σας έχω ξαναδεί και θα πρέπει να τηρήσουμε κάποιους κανόνες για να το ευχαριστηθούμε όλοι. Το cup είναι σχετικά απαιτητικό και θέλει μια οργάνωση. Ελπίζω να μην φαίνομαι περίεργος απλώς θα ήθελα να μα πείτε δυο λόγια και να κάνετε κανένα αγώνα στο Greek Gatherings πρώτα. Σε κάθε περίπτωση κάθε συμμετοχή είναι ευπρόσδεκτη με τις παραπάνω προϋποθέσεις. καλησπερα σας! Ναι φυσικα εχουμε διαβασει τουσ κανονες και ειμασται διατεθιμενη να τρεξουμε! Για την ομαδα θα ακουλουθισει σχετικο ποστ απο τον γιαννη Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 20, 2016 από ferrarimanos 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyGTR Νοέμβριος 20, 2016 #135 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2016 @thazio Ναι θα ειμαστε στην ιδια ομαδα και παιζει να μπει και ακομα ενα φιλαρακι αλλα βαλε μας εμας με το castrol......τους κανονες τους εχουμε διαβασει και εχουμε ξεκινησει να τρεχουμε και στο greek gathering. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 21, 2016 #136 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2016 Πότε είναι ο πρώτος αγώνας είπαμε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Νοέμβριος 21, 2016 #137 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2016 Αν μπορουσε να μην γινει την εβδομαδα που καταληγει τα Χριστουγεννα θα ειμουνα χαρουμενος, δηλαδη να γινει μεσα στις 2 πρωτες εβδομαδες του Δεκεμβρη (8 ή 15). Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 21, 2016 Author #138 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2016 Αν δεν γίνει στις 15/12 θα πάμε για μετά τις γιορτές. 99% θα πάμε για 15/12 πάντως. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 21, 2016 #139 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2016 15/12 είναι πολύ καλή ημερομηνία. Ελπίζω με το 1.10 να γίνει και κάτι τις πιο ενδιαφέρον στην οδήγηση. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Νοέμβριος 21, 2016 #140 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2016 2 hours ago, liakjim said: 15/12 είναι πολύ καλή ημερομηνία. Ελπίζω με το 1.10 να γίνει και κάτι τις πιο ενδιαφέρον στην οδήγηση. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σαν τι, να γίνει πιο AMS ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts