Aris Teidis Νοέμβριος 15, 2016 #81 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2016 @thazio Πότε είναι ο πρώτος αγώνας; Έχω μπλέξει με την κατασκευή του νέου μου cockpit (με ταλαιπωρεί το άτιμο) και απ' ότι φαίνεται θα φάω τουλάχιστον άλλη μια βδομάδα μέχρι να το στήσω, έστω και πρόχειρα, για να τρέξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 15, 2016 Author #82 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2016 Μέσα Δεκέμβρη - προλαβαίνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 15, 2016 #83 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2016 πριν 3 λεπτά, το μέλος thazio έγραψε: Μέσα Δεκέμβρη - προλαβαίνεις Χαχα οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Νοέμβριος 15, 2016 #84 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2016 Ωχ θα πρέπει να μάθω πώς να κάνω pit?... Την έβαψα!111!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 15, 2016 #85 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2016 Ναι και εγω πρεπει γιατι 2 φορες ο Ακης μου εφαγε θεση απο σωστο pit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 15, 2016 #86 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2016 Μια ερώτηση: για ποιο λόγο θα σχηματιστούν ομάδες (αφού δεν μπορούμε να αλλάζουμε ο ένας τον άλλο πχ.) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Νοέμβριος 15, 2016 #87 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2016 Endurance cup χωρίς Nordschleife... Σε ποιον να το πω και να με πιστέψει!!!!! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 15, 2016 #88 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2016 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 16, 2016 Author #89 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 (edited) Ήρθε η ώρα να μπούμε στην τελική ευθεία για τις προετοιμασίες! Παρακάτω υπάρχει ένας πίνακας όπου είμαστε χωρισμένοι σε 3 group. (Πιστεύω το έκανα όσο πιο αξιοκρατικά και αμερόληπτα μπορούσα)(Δεν έχει πάντως και τόσο μεγάλη σημασία) Ακόμα πιο κάτω υπάρχουν και τα χρώματα των ομάδων - θρύλων που θα διαλέξουμε.(Classic Livery Cup - θυμίζω) Διαδικασία: Όσοι ανήκουν στο 1ο group μόνο διαλέγουν έναν από το 2ο και έναν από 3ο και δηλώνουν επίσης και χρώματα ομάδας (είναι παραπάνω το ξέρω). Αμέσως ποστάρουν την απόφασή τους εδώ και έτσι ο επόμενος που ποστάρει δεν μπορεί να επιλέξει τις επιλογές των προηγούμενων. Αν ποστάρουν κάποιοι ταυτόχρονα και δηλώσουν κοινή επιλογή team mate ή ομάδας προηγείται ο από πάνω οπότε ο 2ος πρέπει να αλλάξει την επιλογή. (θα γίνει ψιλοχαμός δηλαδή ) Επίσης πλην της ομάδας του Gomar που θα πάρουν τα νούμερα 1,2,3 (ως νικητής του προηγούμενου cup) τα υπόλοιπα νούμερα θα δοθούν επίσης με σειρά προτεραιότητας. 'Ετοιμοι; @GoMaR @Lylankor @akis_z80 @liakjim @Aris Teidis @uhu @Georgiadis Giorgos @Lazy Dog @fatalara @PolomanGR @tasosmich @troffeo @angeln1ck @jumaru99 @konnos @Billys @khr1s Θυμίζω ότι σε κάθε αγώνα θα μετρούν οι δύο καλύτεροι οδηγοί για τους βαθμούς ΠΑΜΕ!!! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 16, 2016 από thazio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 16, 2016 #90 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 Δε λειπουν ατομα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 16, 2016 Author #91 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 Όποιος έρθει τωρα τρεχει χωρίς ομάδα μέχρι να γίνουνε 3αδα. Κατά τα άλλα αυτοί είμαστε. Πάμε στο θέμα μας!!! ΔΙΑΛΕΧΤΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 16, 2016 #92 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 (edited) Καπαρώνω τους @Georgiadis Giorgos και @jumaru99 (αν μας κανει την τιμη και θελει να ειναι στην παρεα μας) για την MARTINI team Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 16, 2016 από GoMaR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 16, 2016 #93 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 Σειρά μου :@lazy dog,@troffeo και χρώματα Alitalia.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Νοέμβριος 16, 2016 #94 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 (edited) Βασικά δεν ξέρω ποιόν να διαλέξω αλλα σίγουρα ομάδα Ρε Πσολ. Αντε θα πω. @tasosmich @angeln1ck Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 16, 2016 από uhu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 16, 2016 Author #95 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 Διάλεξε μην το ψάχνεις δεν έχει τόσο σημασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Νοέμβριος 16, 2016 #96 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 (edited) πριν 9 λεπτά, το μέλος thazio έγραψε: Διάλεξε μην το ψάχνεις δεν έχει τόσο σημασία Αγωνιάς να μη μείνεις μπουκάλα? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 16, 2016 από uhu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 16, 2016 Author #97 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 Βασικά μου πήραν το MARTINI και το ALITALIA και τα έχω πάρει... χεχε Θα αλλάξω άβαταρ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 16, 2016 #98 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2016 Ρε συ, το πρωί στη δουλειά, μετά τις 9 που θα ποιούμε και το καφεδάκι να ανοίξει το μάτι - τα κάνουν αυτά... Για τιμωρία θα διαλέξω εσένα @thazio και τον @khr1s και elf για να είμαστε τα ξωτικά! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Νοέμβριος 17, 2016 #99 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 Χμμμμ @PolomanGR που τον πέταξα έξω μια φορά με το Tatuus και το έχω και με βαραίνει και τον συνονόματο (λογικα) @konnos Προς Castrol πήγαινα λίγο αλλά πείτε και εσείς με τι θέλετε να τρέξετε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Νοέμβριος 17, 2016 #100 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2016 Η Jägermeister team δε λυπήθηκε τα έξοδα και εξασφάλισε τους @fatalara και @Billys για το cup. ΕΡΧΟΜΑCΤΕ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts