wargasm Οκτώβριος 23, 2016 Author #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 Ποια ρύθμιση είναι αυτή που μειώνει τον θόρυβο στη g27?Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 23, 2016 #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 road effects λογικα θα λες. Η μηπως εννοεις το φιλτρο για smooth? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 23, 2016 #83 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 (edited) 18:30 ξεκιναει το practice! 75min qual:15min race : 20laps password : fapfap Υ.Γ για να μη λενε καποιοι οτι δε το ειδαν Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 23, 2016 από GoMaR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 23, 2016 #84 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 password? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeln1ck Οκτώβριος 23, 2016 #85 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 @tasosmich sorry Τασο...λαθος μου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 23, 2016 #86 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OxPbDlA5MeOje8pwkh8ep8iVGTFRnjyUBOjGTci0kbk/edit#gid=1756016906 http://simresults.net/161023-0nw http://managerdc8.rackservice.org:50410/sessiondetails?sessionid=647# @uhu you are next Αργοτερα σχολια..τι σχολια..τον ηπιαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Οκτώβριος 23, 2016 #87 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 Μπράβο σε όλους για τον φοβερό αγώνα- όλοι πολύ δυνατοί! Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου - αλλά χρωστάω μια συγνώμη από το φίλο @tasosmich - σόρυ για την επαφή και το κλείσιμο, έχασα τα φρένα παρ' όλο το ABS το αμάξι δεν έστριβε... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 23, 2016 #88 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 Προσπάθησα να μπω στις 7:15 αλλά δεν έβλεπα τον server. Την παραεπόμενη φορά ίσως. Το άλλο σ/κ δε θα μπορέσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Οκτώβριος 23, 2016 #89 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 οπ Και Pole,και lead every lap,και νικη ,και fastest lap?? Συγχαρητηρια! Μου λειπετε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Οκτώβριος 23, 2016 #90 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 (edited) Συγχαρητηρια σε ολους για την επιδοση τους και κυριως στον @Lylankor για τους απιστευτους χρονους και την σταθεροτητα του... Γενικα δεν ηταν και πολυ καλος αγωνας για εμενα... Στις κατατακτηριες ο uhu με εκοψε στον καλυτερο μου γυρο (μισο δευτερολεπτο κατω ημουν)... Στον αγωνα δεν καταλαβα τι εγινε και αν εφταιγα αλλα δεν μπορουσα να το σωσω με τιποτα οπως εξελιχτηκαν τα πραγματα (νομιζω πως δεν εφταιγα)... Δεν τρεχει κατι απλα θα ηθελα αν καποιος μπορει να ανεβασει το replay γιατι δεν μπορεσα για καποιον λογο να το αποθηκευσω... Περιμενω το επομενο combo με αγωνια γιατι αυτο ηταν πικρα ... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 23, 2016 από tasosmich 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Οκτώβριος 23, 2016 #91 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 Εμένα μηπως μου εδοσε χαλασμένο αμαξι η cunos Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 23, 2016 #92 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 (edited) Μαkακία έγινε. Καπου τζατζαρίστικες έσκασες στη βάση της γέφυρας και εξοστρακίστικες πάνω μου. Race incident με λίγη δόση simracing σκατ.φυσικής. Και μένα καταστράφηκε εκεί ο αγώνας μου. Καλά οχι πως πηγαινε και πριν καλά. Ειδικά με την διπλή προσπέραση του Ari λίγο πριν το μακελιό. Με έκανε να νιώσω όπως ο schumi εδω. Άσε που είδα όνειρο στην εκκίνηση ότι η στροφή την 300 μέτρα πιο πριν Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 23, 2016 από uhu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 23, 2016 #93 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 23 minutes ago, Xristos asim said: Εμένα μηπως μου εδοσε χαλασμένο αμαξι η cunos Sent from my iPhone using Tapatalk Γιατι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 23, 2016 #94 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 Replay 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Οκτώβριος 23, 2016 #95 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 Πλάκα κάνω,το λεω γιατι βγηκα τελευταίος και με δυο γύρους διαφορα..οκ ειχα 2-3 ατυχήματα αλλα παρα πολυ μεγάλη διαφορα Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 23, 2016 #96 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 ε χωρις προπονηση και σαν νεος, λογικο ειναι για αρχη.Στο επομενο combo ξεκινα practice ολη την εβδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Οκτώβριος 23, 2016 #97 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 Καλα σιγουρα..αλλα ξερω γω..ενα χρόνο τρεχω με g27,νομιζω οτι χρειάζομαι παραπάνω γνώσεις,δεν βλεπω γενικότερα να βελτιώνομαι σε χρόνους και οδήγηκη συμπεριφορά γενικότερα..εχω φόβο να πιέσω πολυ το όχημα κλπ..με συγκρίνω με εσάς (που δεν πιάνεστε.)αλλα και με αλλους σερβερς..τεσπα θα δουμε..το παλευω με οσο χρόνο εχω βεβαιαSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 23, 2016 #98 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 Να κοιταξεις το Ping σου παντως..ηταν αρκετα υψηλο.. απο 200 εως 600.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 23, 2016 #99 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 Επεισοδιακός αγώνας. Καταρχάς, το αμάξι δεν μου άρεσε. Πρώτη φορά τερματίζω αγώνα από αγγαρεία. Στρίβει με μία κίνηση και με γκάζι έστριβε μόνο του. Ίσως φταίω και εγώ που αρχίζω και ξενερώνω σιγά σιγά με το Aseeto νομίζω. Στα του αγώνα , είχα πολλά συμβάντα ευτυχώς με μικρές συνέπειες. Συγγνώμη στον @Oxide Burnedbrain, αλλά μπήκε περίεργα μέσα από έξοδο και φρέναρε απότομα μπροστά μου. Συγχαρητήρια στους 3 πρώτους. Ο @Xristos asim να προσέξει λίγο την σύνδεσή του. Μήπως κατέβαζες κάτι? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Οκτώβριος 23, 2016 #100 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 Ναι εχω θεμα με wind μαλλον Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts