wargasm Οκτώβριος 21, 2016 Author #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 Ρε τρελε ο ολυμπιακος ξεκινάει 20:30. Ο αγώνας θα τελειώσει 8:40 τα 10 λεπτά σε μαραναν??? Αν ο αγώνας ξεκινούσε 22:00 πιο πολύ θα έκανες από το ματς. Και εγώ ολυμπιακος είμαι, όλα μελετημένα... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Οκτώβριος 21, 2016 #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 1 minute ago, wargasm said: Και εγώ ολυμπιακος είμαι, όλα μελετημένα... @Oxide Burnedbrain σε παρακαλώ (έστω και για πλάκα) πες ότι είσαι Παοκ να κατουρηθώ πάνω μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 21, 2016 #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 Κανονίστε ρεεεε.Όλοι κανονικά στον αγώνα στις 2000 οκ Christian?Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 21, 2016 #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 (edited) Δύσκολο combo στο να βγάλεις χρόνο. Έχω δει που χάνω αλλά και πάλι το πολύ να πέσω στο 2:05 Ειλικρινά δεν ξέρω τι κάνει πάλι ο @Lylankor (βρωμο-τσιτά) Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 21, 2016 από liakjim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 21, 2016 #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 κάτσε να ασχοληθώ λίγο με την πίστα και το αμάξι και θα δει ο λυλανκορ.χαχαχα.απλά το κέρατο μου δεν κάθομαι και σπίτι καθόλου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 21, 2016 #66 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 Παιδιά, 2230 ραντεβού μέσα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Οκτώβριος 21, 2016 #67 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 (edited) @wargasm @Georgiadis Giorgos Παναθηναϊκός είμαι,ξεχάσατε το skin που μου είχε φτιάξει ο @GoMaR με το τριφύλλι στην M3? @liakjim Δε ξέρω Δημήτρη, θα δείξει,ακόμα ούτε γύρα δεν έκανα κιόλας Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 21, 2016 από Oxide Burnedbrain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Οκτώβριος 22, 2016 #68 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2016 @GoMaR Με medium δεν έχω ιδέα, θα δοκιμάσω κάποια στιγμή πριν τον αγώνα ελπίζω... Τα soft ή θέλουν ένα στοπ ή στο μισό αρχίζεις και πας 2 δεύτερα το γύρο πάνω. Αν σταθεροποιείται εκεί τότε δε συμφαίρει στοπ, αν χάνουν παραπάνω θέλει. Το τι συμφαίρει από εκεί και πέρα εξαρτάται από το ρυθμό των med... αλλά σαν καλός hotlapper αυτό θα είναι το τελευταίο που θα δοκιμάσω @liakjim θέλει να πας λίγο σε κάποια σημεία απλά να πεις "θα στρίψει" και να το σανιδώσεις αρκετά νωρίς για να εκμεταλευτείς την υπεστροφή που εμφανίζει. Αν και πάει καλά στην έξοδο με ξενερώνει λίγο στο turn-in το συγκεκριμένο, παραείναι safe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 22, 2016 #69 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2016 @GoMaR Με medium δεν έχω ιδέα, θα δοκιμάσω κάποια στιγμή πριν τον αγώνα ελπίζω... Τα soft ή θέλουν ένα στοπ ή στο μισό αρχίζεις και πας 2 δεύτερα το γύρο πάνω. Αν σταθεροποιείται εκεί τότε δε συμφαίρει στοπ, αν χάνουν παραπάνω θέλει. Το τι συμφαίρει από εκεί και πέρα εξαρτάται από το ρυθμό των med... αλλά σαν καλός hotlapper αυτό θα είναι το τελευταίο που θα δοκιμάσω @liakjim θέλει να πας λίγο σε κάποια σημεία απλά να πεις "θα στρίψει" και να το σανιδώσεις αρκετά νωρίς για να εκμεταλευτείς την υπεστροφή που εμφανίζει. Αν και πάει καλά στην έξοδο με ξενερώνει λίγο στο turn-in το συγκεκριμένο, παραείναι safe. Ναι αρχίζω και το καταλαβαίνω.Κατέβασα αλλά και πάλι δεν ξέρω που θα βρω 2 δευτερόλεπτα.Τα mediums κάνουν σχεδόν ίδιο χρόνο.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 22, 2016 #70 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2016 με tc off παίζετε; Σήμερα θα μπωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 22, 2016 #71 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2016 Όχι, έχω TC 9/9.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 22, 2016 #72 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2016 πριν 6 ώρες, το μέλος Lylankor έγραψε: Αν και πάει καλά στην έξοδο με ξενερώνει λίγο στο turn-in το συγκεκριμένο, παραείναι safe. Βασικά το ίδιο ακριβώς με παραξενεύει και εμένα. Δεν ξέρω αν είναι το AMS με το οποίο έχω πάθει πλάκα, αλλά τώρα τελευταία κάτι με χαλάει στο AC και δεν είμαι σίγουρος τι. Το V10 tyre model μου φαίνεται ότι παραείναι planted. Θα περιμένω το 1.9 για να πάρω τις αποφάσεις μου. Ωωωπ , το 5000ό μου post , είναι χολή... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Οκτώβριος 22, 2016 #73 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2016 4 hours ago, liakjim said: Βασικά το ίδιο ακριβώς με παραξενεύει και εμένα. Δεν ξέρω αν είναι το AMS με το οποίο έχω πάθει πλάκα, αλλά τώρα τελευταία κάτι με χαλάει στο AC και δεν είμαι σίγουρος τι. Το V10 tyre model μου φαίνεται ότι παραείναι planted. Θα περιμένω το 1.9 για να πάρω τις αποφάσεις μου. Ωωωπ , το 5000ό μου post , είναι χολή... Η αλήθεια πιστεύω είναι οτι όλα τα αγωνικστικά αυτοκίνητα είναι κάπως έτσι σεταρισμένα, γιατί είναι πολύ κουραστικό να πολεμάς συνέχεια με υπερστροφή, ας είναι λίγο πιο αργά. Ειδικά τα πισωκίνητα (από F1 μέχρι DTM ή δε ξέρω τι) λογικά είναι στημένα λίγο υποστροφικά σε coast ώστε να μπορείς και να επιταχύνεις χωρίς υπερβολική υπερστροφή. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 22, 2016 #74 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος Lylankor έγραψε: Η αλήθεια πιστεύω είναι οτι όλα τα αγωνικστικά αυτοκίνητα είναι κάπως έτσι σεταρισμένα, γιατί είναι πολύ κουραστικό να πολεμάς συνέχεια με υπερστροφή, ας είναι λίγο πιο αργά. Ειδικά τα πισωκίνητα (από F1 μέχρι DTM ή δε ξέρω τι) λογικά είναι στημένα λίγο υποστροφικά σε coast ώστε να μπορείς και να επιταχύνεις χωρίς υπερβολική υπερστροφή. Άλλο εννοώ. Γ@μώτο μακάρι να δοκιμάζατε το AMS 1.1 να μου λέγατε αν κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Οκτώβριος 22, 2016 Author #75 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2016 ελατε μπειτε για καμια γυροβολια τωρα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Οκτώβριος 22, 2016 Author #76 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2016 Τι γινεται με αυτα τα Brake points ρε παιδια, η διαφορα στην αποσταση τους απο αυτους με το 2:05-06 με αυτους του 2:03 ¨ειναι παααρα πολυ μεγαλη, ετσι και ακολουθησω τα brake points του @Lylankor π.χ. εχω βρεθει μπαρες... (και οχι δεν ειναι γιατι εχω μεγαλυτερη ταχυτητα στην ευθεια ) δεν μπορω να καταλαβω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 22, 2016 #77 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2016 μειωσε το Brake bias στο 61-63 και προσπαθησε να φρεναρεις ισια και οχι να στριβεις.. επισης το χαμηλο brake bias βοηθαει στο trail braking (σε αυτο το αμαξι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 22, 2016 #78 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2016 60 το έχωΣτάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 23, 2016 #79 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 Καλο αγωνα guys , ουτε εγω θα μπορεσω να μπω σημερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 23, 2016 #80 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2016 Με βλέπω να μπαίνω οριακά για τον αγώναΣτάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts